Skoči na vsebino

Curijeva gre 270 (po novem že 275)

curi

Priporočene objave

Ovaduhi so mi zaupali......

Curi je z letošnjimi predelavami in seveda s po vseh pravilih upeljano mašino prebil magično mejo 300km/h.......

Torej.....Hajabuse..........eat my dust!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil klimbra
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

priblizno 80% clanov tukaj na forumu in se "kaksen tam zunaj".

no 20% je takšnih ki verjamejo v mojo Yamaho,ostali pa še bojo ko me dohitijo ali prehitijo

sem pozabil napisati da sem izmeril,koliko km ima moja fz6s,spet ne boste verjeli 115KM,in to izmerjeno pri mik mehaniku,sedaj pa se sprt malo zamislite :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maximum power 72kW (98 HP) @ 12,000rpm

Maximum torque 63.1Nm (6.4 kg-m) @ 10,000rpm

Ja ja, mašina je od R6-direkt...

Ajaaaaa, sm pozabu, verjetno na testu niso šli do 14.500 obratov, tam je komaj moč ene 170KM :lol1:

NO dej ti almighty curi, povej mi prestavna razmerja za vse brzine, in še tisto končno razmerje, pa število zobov na zobnikih spredaj zadaj, pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!!

Da vidim če bo kej iz tega :hmm: :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maximum power 72kW (98 HP) @ 12,000rpm

Maximum torque 63.1Nm (6.4 kg-m) @ 10,000rpm

Ja ja, mašina je od R6-direkt...

Ajaaaaa, sm pozabu, verjetno na testu niso šli do 14.500 obratov, tam je komaj moč ene 170KM :lol1:

NO dej ti almighty curi, povej mi prestavna razmerja za vse brzine, in še tisto končno razmerje, pa število zobov na zobnikih spredaj zadaj, pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!!

Da vidim če bo kej iz tega :hmm:  :grrr

V Curijevo pomoč,

Mislim, da ma njegova Yama en zob spredi in dva zoba zadaj pa sam eno šajbo. Iz tega sledi, da je razmerje 1:2. To se ujema z razmerjem zob stare babe iz Duplice pri Sotli, kar pomeni, da je zaradi prihranitve na teži zobnikov končna hitrost 275+ čisto možna...

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede prenosov in zobnikov poglej sam je vse org.,jaz stojim za teorijo toliko obratov toliko kmh,sem pa že enkrat vse napisal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Curijevo pomoč,

Mislim, da ma njegova Yama en zob spredi in dva zoba zadaj pa sam eno šajbo. Iz tega sledi, da je razmerje 1:2. To se ujema z razmerjem zob stare babe iz Duplice pri Sotli, kar pomeni, da je zaradi prihranitve na teži zobnikov končna hitrost 275+ čisto možna...

:lol1:

Se mi je zdelo ja :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp

Drgač e bla 4ka z BT cilindrom in fergom

ampak 100 je čist drgač kot 270, mislm da je upor nekajkrat večji :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nagaya, a ti nino vštric peljem, da boš mela za mušter kolk hitrej gre Curijeva fz6s?  :devil:

ja..tistih 15 km/h :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mislite, da bi, če bi kupil FZ6, in dal gor ene par karbonskih delvo namesto plastik, lahko dosegu hitrost 300 km/h? Pa recimo če bi tankal 100-oktanca?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mislite, da bi, če bi kupil FZ6, in dal gor ene par karbonskih delvo namesto plastik, lahko dosegu hitrost 300 km/h? Pa recimo če bi tankal 100-oktanca?

Samo če das "gel" zic, z navadnim žal ne bo šlo ... :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je čudežni fazer že naprodaj? kupim po testni vožnji  :)

Don't need 2 test - take his word 4 it! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko bomo testirali koliko leti Curi,bom z veseljem posnel to s kamero :alien1:

Sam d nouš uporabu fast motion efekt! :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče, če bi Nagaya vozila :D namesto tebe.

Saj veš manjši zračni upor.

Popravljeno . Popravil vulcan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče, če bi Nagaya vozila  :D namesto tebe.

Saj veš manjši zračni upor.

call me :"Skrijem se za pokrovček ključavnice rezervoarja" :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek:

Ko jo boš spravu na 275 milj/uro, jo kupim in plačam v čistem zlatu, ki ga imam v "Banca Sebasali", Puerto Rico. :krneki: :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem pozabil napisati da sem izmeril,koliko km ima moja fz6s,spet ne boste verjeli 115KM,in to izmerjeno pri mik mehaniku....

naus verjel, samo to bi bilo celo mozno. ampak......... (kot vedno nekaj mora pokvariti dober feeling)

daj ti to malce opisi pod kaksnimi pogoji, s katerim bencinom, na katerem dinamometru itd. :photo:

aja, da se malce podzgem celotno temo do white hot steel temperatur:

curi, se vedno nisi povedal kdaj kje s kom si ti to "meril" kljub stevilnim ponudbam.

tako da...... _gljih_ cisto vse ti tudi ne verjamem. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!