klimbra Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Ovaduhi so mi zaupali...... Curi je z letošnjimi predelavami in seveda s po vseh pravilih upeljano mašino prebil magično mejo 300km/h....... Torej.....Hajabuse..........eat my dust!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 počelo je počelo :OK: ← Ne, ne! :nono: Nadaljuje se! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 priblizno 80% clanov tukaj na forumu in se "kaksen tam zunaj". no 20% je takšnih ki verjamejo v mojo Yamaho,ostali pa še bojo ko me dohitijo ali prehitijo sem pozabil napisati da sem izmeril,koliko km ima moja fz6s,spet ne boste verjeli 115KM,in to izmerjeno pri mik mehaniku,sedaj pa se sprt malo zamislite :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Maximum power 72kW (98 HP) @ 12,000rpm Maximum torque 63.1Nm (6.4 kg-m) @ 10,000rpm Ja ja, mašina je od R6-direkt... Ajaaaaa, sm pozabu, verjetno na testu niso šli do 14.500 obratov, tam je komaj moč ene 170KM :lol1: NO dej ti almighty curi, povej mi prestavna razmerja za vse brzine, in še tisto končno razmerje, pa število zobov na zobnikih spredaj zadaj, pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!! Da vidim če bo kej iz tega :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 priblizno 80% clanov tukaj na forumu in se "kaksen tam zunaj". ← Resnica je vedno nekje zunaj... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Maximum power 72kW (98 HP) @ 12,000rpm Maximum torque 63.1Nm (6.4 kg-m) @ 10,000rpm Ja ja, mašina je od R6-direkt... Ajaaaaa, sm pozabu, verjetno na testu niso šli do 14.500 obratov, tam je komaj moč ene 170KM :lol1: NO dej ti almighty curi, povej mi prestavna razmerja za vse brzine, in še tisto končno razmerje, pa število zobov na zobnikih spredaj zadaj, pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!! Da vidim če bo kej iz tega :hmm: :grrr ← V Curijevo pomoč, Mislim, da ma njegova Yama en zob spredi in dva zoba zadaj pa sam eno šajbo. Iz tega sledi, da je razmerje 1:2. To se ujema z razmerjem zob stare babe iz Duplice pri Sotli, kar pomeni, da je zaradi prihranitve na teži zobnikov končna hitrost 275+ čisto možna... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ovaduhi so mi zaupali...... pa si me izdal,zdej se bom pa z habusami podil :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Avgust 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 NO dej ti almighty curi, povej mi prestavna razmerja za vse brzine, in še tisto končno razmerje, pa število zobov na zobnikih spredaj zadaj, pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!! glede prenosov in zobnikov poglej sam je vse org.,jaz stojim za teorijo toliko obratov toliko kmh,sem pa že enkrat vse napisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 V Curijevo pomoč, Mislim, da ma njegova Yama en zob spredi in dva zoba zadaj pa sam eno šajbo. Iz tega sledi, da je razmerje 1:2. To se ujema z razmerjem zob stare babe iz Duplice pri Sotli, kar pomeni, da je zaradi prihranitve na teži zobnikov končna hitrost 275+ čisto možna... :lol1: ← Se mi je zdelo ja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 pa bomo videli kolk ti gre- REALNO!!! ← a nisi ti trdil, da ti je šel Bt 100 km/h...pardon 98 Km/h...tukaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 jp Drgač e bla 4ka z BT cilindrom in fergom ampak 100 je čist drgač kot 270, mislm da je upor nekajkrat večji :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 a je čudežni fazer že naprodaj? kupim po testni vožnji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Nagaya, a ti nino vštric peljem, da boš mela za mušter kolk hitrej gre Curijeva fz6s? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Nagaya, a ti nino vštric peljem, da boš mela za mušter kolk hitrej gre Curijeva fz6s? :devil: ← ja..tistih 15 km/h :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 A mislite, da bi, če bi kupil FZ6, in dal gor ene par karbonskih delvo namesto plastik, lahko dosegu hitrost 300 km/h? Pa recimo če bi tankal 100-oktanca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Pa dobro, počasi se daleč pride :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 A mislite, da bi, če bi kupil FZ6, in dal gor ene par karbonskih delvo namesto plastik, lahko dosegu hitrost 300 km/h? Pa recimo če bi tankal 100-oktanca? Samo če das "gel" zic, z navadnim žal ne bo šlo ... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ko bomo testirali koliko leti Curi,bom z veseljem posnel to s kamero :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 a je čudežni fazer že naprodaj? kupim po testni vožnji :) ← Don't need 2 test - take his word 4 it! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ko bomo testirali koliko leti Curi,bom z veseljem posnel to s kamero :alien1: ← Sam d nouš uporabu fast motion efekt! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) A mislite, da bi, če bi kupil FZ6, in dal gor ene par karbonskih delvo namesto plastik, lahko dosegu hitrost 300 km/h? Pa recimo če bi tankal 100-oktanca? ← Mogoče, če bi Nagaya vozila :D namesto tebe. Saj veš manjši zračni upor. Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil vulcan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Mogoče, če bi Nagaya vozila :D namesto tebe. Saj veš manjši zračni upor. ← call me :"Skrijem se za pokrovček ključavnice rezervoarja" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :D :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :eek: Ko jo boš spravu na 275 milj/uro, jo kupim in plačam v čistem zlatu, ki ga imam v "Banca Sebasali", Puerto Rico. :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 sem pozabil napisati da sem izmeril,koliko km ima moja fz6s,spet ne boste verjeli 115KM,in to izmerjeno pri mik mehaniku.... ← naus verjel, samo to bi bilo celo mozno. ampak......... (kot vedno nekaj mora pokvariti dober feeling) daj ti to malce opisi pod kaksnimi pogoji, s katerim bencinom, na katerem dinamometru itd. :photo: aja, da se malce podzgem celotno temo do white hot steel temperatur: curi, se vedno nisi povedal kdaj kje s kom si ti to "meril" kljub stevilnim ponudbam. tako da...... _gljih_ cisto vse ti tudi ne verjamem. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se