klimbra Objavljeno Junij 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 2. usta se vam ne morejo obrabit, drugače bi ženske bile od 10 leta naperej tiho :devil: PS: seveda pa je to le teoretično, pervy laboratori ponuja interesentkam tudi natančne meritve obrabe ust .) Nekako poizkušam vizualizirati tole z usti...... 303 na vratnih vretencih......coooolllllllllllllllllllllll :lol1: :lol1: :lol1: anja37 1
Alla Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Hm......Klimbra....kako pa je z viskoznostjo municije? :hmm: Baje da zna tud to vplivat na hitrost izstrelka. Pa kolikor mi je znano, se da viskoznost tud mal z gorivom uravnavat. Daj še to opcijo preveri. :rolleyes: Drugač pa....GO, KLIMBRA, GO..... :yea2: Alla B)
Mustang Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Včeraj sem drkal ko norc........in izmeril,da špricnem z 303 km/h!!!!!! Pa jest sem u IBER potentn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: Dobra ti je bosch pumpa... :notworthy:
pajkica Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 ej klimbra, a zdej kej hitrej leti al si še zmer na ist brzin? :naughty: anja37 in spuzva 2
klimbra Objavljeno April 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2009 Žal.....draga moja..........a moram pač priznati. Z leti.......se tako kot ostale mehanične.....in nemehanične ( organske )......zadevščine rahlo obrabijo........kompresija se zmanjša........tudi trdota cevi........rahlo popusti......in ventili ne delujejo več tako kot nekoč...... Torej........žal ne.........a je še vedno zavidanja vredna!!!! Prideš preverit?????? :evilgrin: anja37 1
pajkica Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Žal.....draga moja..........a moram pač priznati. Z leti.......se tako kot ostale mehanične.....in nemehanične ( organske )......zadevščine rahlo obrabijo........kompresija se zmanjša........tudi trdota cevi........rahlo popusti......in ventili ne delujejo več tako kot nekoč...... Torej........žal ne.........a je še vedno zavidanja vredna!!!! Prideš preverit?????? :evilgrin: sej loh zdej u dobi kompa, to kr na forum prpopaš dokaz kok še leti spuzva in anja37 2
GREY WOLF Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 sej loh zdej u dobi kompa, to kr na forum prpopaš dokaz kok še leti Absolutno se ne strinjam... pri tako delikatni stvari je vedno potrebna ročna meritev na licu mesta.
TADEJ46 Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Absolutno se ne strinjam... pri tako delikatni stvari je vedno potrebna ročna meritev na licu mesta.
Guest Brumer Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Žal.....draga moja..........a moram pač priznati. Z leti.......se tako kot ostale mehanične.....in nemehanične ( organske )......zadevščine rahlo obrabijo........kompresija se zmanjša........tudi trdota cevi........rahlo popusti......in ventili ne delujejo več tako kot nekoč...... Torej........žal ne.........a je še vedno zavidanja vredna!!!! Prideš preverit?????? :evilgrin: Verjamem, da ti špricne 300 (mm) daleč, da bi pa FJR-ka kdaj koli(nova ali stara) šla več kot 270 Km/h pa še to po števcu mi pa neprodaš, če pa si pripravljen, pa greva takoj probat samo javi kdaj si kaj na našem koncu Dolenjska in da vidimo kdo bo dal za! anja37 1
GRUNF Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Ti Brumer, al te malo leta jebejo ....se mi zdi da si v drugem adolescentnem obdobju...Kako kaj mozolji in mitiserji?? :evilgrin: :naughty: anja37 1
klimbra Objavljeno Maj 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Verjamem, da ti špricne 300 (mm) daleč, da bi pa FJR-ka kdaj koli(nova ali stara) šla več kot 270 Km/h pa še to po števcu mi pa neprodaš, če pa si pripravljen, pa greva takoj probat samo javi kdaj si kaj na našem koncu Dolenjska in da vidimo kdo bo dal za! Če nisi dojel........ni bilo nikoli debate o FJR!!!!!!!!!!!!!Jebi ga...........v vsakem primeru, pa se niti tisočinko tolk ne kvari..............k novi BMW, ki blazno radi crkujejo že na probni vožnji. Dokaz.......... Predstavitev BMW kolekcije v Grosuplju......crknili trije!!!!!!!!!!!!! BTW.........začni malo brat(ja vem, pomanjkanje šole.......par let Teksasa v Ljubljani pušča posledice ).........pa še nekaj, preveri letnico, kdaj je bila tema odprta!!!!!!! Pa lep dan želim! anja37 1
TONTO Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Če nisi dojel........ni bilo nikoli debate o FJR!!!!!!!!!!!!!Jebi ga...........v vsakem primeru, pa se niti tisočinko tolk ne kvari..............k novi BMW, ki blazno radi crkujejo že na probni vožnji. Dokaz.......... Predstavitev BMW kolekcije v Grosuplju......crknili trije!!!!!!!!!!!!! BTW.........začni malo brat(ja vem, pomanjkanje šole.......par let Teksasa v Ljubljani pušča posledice ).........pa še nekaj, preveri letnico, kdaj je bila tema odprta!!!!!!! Pa lep dan želim! Kaj da ne moja leti 320 in to s tremi polnimi kovčki betona. :yes: :grim :yes: Sam smo jo prej na na stolpnico spraul pa dol zagnal :xx: :xx: HA-HA-H- ŠLA JE PA LE ČEZ 300
anja37 Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Ti Brumer, al te malo leta jebejo ....se mi zdi da si v drugem adolescentnem obdobju...Kako kaj mozolji in mitiserji?? :evilgrin: :naughty: Sam še po riti jih ima,drugo vse čisto :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se