HHV Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Zvitorepec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 tihi don ze kdo (pre)bral? meni ni ratalo. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Zvitorepec! Lovska kri v žilah od malih nog.. @ Ice ali si prebral "08-15" - mislim, da bi ti bila knjiga zelooo všeč, čeprav zaradi tega, ker opisuje trpljenje nemških vojakov v WW2, po tej knjigi še ni nobenega filma ... pazi le to, da boš imel dovolj časa na razpolago, saj ko začneš jo le težko odložiš - ys sm jo "požrl" skoraj v enem šusu :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 08/15 obstaja serija knjig na to tematiko. ;) samo konsalik je bolj tako-tako. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Kirst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 v branju..med drugim ... KORAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Sartre, Camus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Stephen Hawking. Naslov pa je: Vesolje v orehovi lupini kupil, prebral trikrat in počasi začenjam razumevat stvari, ki bi mo sicer bile prikrajšane do konca tega življenja.. tip je legenda... drugače pa je dobra bukva (nedavno prebrana) Alahu ni treba - Ahmadou Kourouma .. svetovna.. njamakodé! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Kirst Hans Helmut .) @ Tejka: Koran sem poizkusil brati in na žalost moram priznati, da je to edina knjiga, katere res (čisto organsko) nisem mogel .... prišel sem do desete strani & totalen blok - enostavno nisem mogel naprej. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 @ Tejka: Koran sem poizkusil brati in na žalost moram priznati, da je to edina knjiga, katere res (čisto organsko) nisem mogel .... prišel sem do desete strani & totalen blok - enostavno nisem mogel naprej. zato je V BRANJU in ne PREBRANA.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Kirst uuuu....jeba res mas. prebral sem jih vseeno. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Prebral celega Kirsta.....od prve do zadnje njige,ki je vezana na WW"........ostalo je beda....razne kriminalke IPD. Priporočam NOČ DOLGIH NOŽEV!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Prebral celega Kirsta.....od prve do zadnje njige,ki je vezana na WW"........ostalo je beda....razne kriminalke IPD. Priporočam NOČ DOLGIH NOŽEV!!!! Prebrano - pred desetletjem in več. :) Prilagam link, ki pojasnjuje nastanek oz obdeluje tematiko knjige iz prvega posta. http://www.thirteen.org/hawking/html/home.html Mogoče bo knjiga po ogledu spletne strani za nekatere bolj "privlačna" . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2004 zato je V BRANJU in ne PREBRANA.... :grrr Upam, da ti bo ratalo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 James Jones......Od tod do Večnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 V branju A short history of Islam in Op Certain Death. Sledi zbirka Earthsea od Le Guinove (SF&F, stara ljubezen). Priporočam: Zbirka o Enderju - SF, O.S. Card (zame najboljša) Srebrenica - zgodovina, Honig-Both Bravo Two Zero - vojni, McNab Red Mars - SF, K.S. Robinson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Za vse,ki ste še v puberteti(tudi drugi puberteti): E.L.Doctrow-Billy Bathgate...posnet je bil tudi film... Vitan Mal-Baronov mlajši brat(romanček za junior bikerje)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 Vid Pečjak-Drejček in trije Marsovčki....prvi slovenski roman o narkomaniji (Miš,Maš in Haš...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 Tudi jest prebral Kirsta pred več kot 20 leti v celoti, kaj prebral, požrl. In, ko ga je zmanjkalo, je blo treba najti surogat...zato tistim, ki vam je ušeč, priporočam Simmla... upam samo, da ne bote začeli z ene dvema njegovima knjigama, ki sta mal mem....za začetek priporočam "Pa čeprav ni zmeraj kaviar". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 Vitan Mal-Baronov mlajši brat(romanček za junior bikerje)... je kaj začinjen s pedofilijo? A zdaj bomo pa tuki vse knjige naštevali, al bo kdo tut kaj napisal o tem? Vsem priporočam recimo Terryja Pratchetta - Small Gods. Ena iz vrste knjig Discworld. Vse se dogaja na diskworldu, akterji vo 30+ knjigah niso vedno isti, a zmera jse najde par istih likov ... in knjige so tematske. small gods je o religijah. tako zabavne, cinične, humorne, filozofske in realne odslikave religioznega bistva nisem videl še nikjer. No, res je tudi, da sem doslej videl zelo malo. Pratchett je običajno všeč tistim, ki so uživali ob štoparskih vodnikih, itd. A je vendarle bolj obširen in si lahko avtor tako privošči več filozovske globine. PS: an tem mesut se zahvaljujem Markotu, ki mi je knjigo priporočil in tudi posodil, pa mu je v treh ali več letih še nisem vrnil. Medtem je že kupil drug izvod, tako da bo tega verjetno še naprej posojal :) aja, ups, marko ni motorist. A ga ne bi smel omeniti? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 S.M. Felicita Kalinšek - Slovenska kuharica O:-) (že znam skoraj vse :yea2: ) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 pa od lahkotnejšega branja omenim še Marla Kaya in njegovega tineVuja.. kako sem užival, ko sta Vinetu in Old Shatterhand harala, en bolj cigo, drugi pa lepi dečko z zahoda (uganite, kdo je kdo?). Joooj, kolk sme požiral te knjige na plaži, pa ko je zmanjkal, še Agato Hricstie, itd. Verjetno sem bil edini tretješolček, ki je na morje odnesel približno 30 knjig in jih v 5 tednih prebral... no ja, seksat še nisem znau, čeprav se mi je na tisti nudl-plaži že orenk otrdlina delala :) pa sploh nism vedu zakaj :D aja, od knjig priporočam tut telefonski imenik slovenije... je notri ful telefonskih številk tut od najbolj hudih bejb :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2004 (popravljeno) ...tut telefonski imenik slovenije... Intermezzo: Se srečata dva s Polja. En vleče ful debelo knjigo s sabo .. pa ga tadrug upraša: "Žiujo ... qa maš pa to? Aje to kniga?" "Ja" (pessda a bedak misli da je betonski cegu) "A jo čitaš?" "Ja" (*** menda je ne vlačim za sabo, da me ne bi odpihnil veter) "Kolk ldi pa not nastopa - u knig mislm?" "46.351" (al je ..52 - ma sej je useen) "Ma ne me hebat - je mogoče ... kuko je pa naslov romanu?" prav. odg. gl. v psotu zg. vsaka aluzija na Pervyjevo motodoživetje iz kozlalnika je brez veze z le-tem Popravljeno Junij 4, 2004. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 john lecarre in knjige o "junaku" george smiley-u. tako malo potihem cinicno-ironicne dogodivscine iz hladne vojne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Jaz boter, Jevgenij Suhov, Dvoboj avtoritet, prav tako Jevgenij Suhov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se