Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno
če je dobre volje, pol gre čez 130, drugače pa ne :closedeyes:

maja??? sam tok??? a ne potegne tja do 150 km/h?? :whistle:

Objavljeno

se mi nikol ni dalo probavat, ker je šlo do 130 brez problema, naprej je pa precej počasi pridobival

Objavljeno (popravljeno)

Zivjo.

Pri svojem SVju '03 sem v zadnjem casu opazil rahlo cukanje pri nizjih obratih. Kakor da bi se motor malo zaletaval. Pri visjih obratih pa tega ni ali pa ne opazim. In manj opazno je potem ko se motor ogreje. Tudi ce obrnem gas na mestu na recimo 4000 in ga drzim pri miru malce niha, ali pa ce recimo se peljem navzdol brez gasa tudi malo cuka.

Mogoce kaksna ideja zakaj? Zdajle ima 20.000km in pred kratkim je bil menjan zracni filter (original suzukijev), vendar sem to opazil ze pred tem. Je mozno, da bi bile svecke ze bolj tako tako in da se to dogaja zaradi tega? (po service manualu naj bi bile menjane pri 12k in potem pri 24k, vendar je motor iz druge roke in kdo ve ali res bile menjane)

Hvala za odgovore.

lp

Popravljeno . Popravil triler
Objavljeno
Zivjo.

Pri svojem SVju '03 sem v zadnjem casu opazil rahlo cukanje pri nizjih obratih. Kakor da bi se motor malo zaletaval. Pri visjih obratih pa tega ni ali pa ne opazim. In manj opazno je potem ko se motor ogreje. Tudi ce obrnem gas na mestu na recimo 4000 in ga drzim pri miru malce niha, ali pa ce recimo se peljem navzdol brez gasa tudi malo cuka.

Mogoce kaksna ideja zakaj? Zdajle ima 20.000km in pred kratkim je bil menjan zracni filter (original suzukijev), vendar sem to opazil ze pred tem. Je mozno, da bi bile svecke ze bolj tako tako in da se to dogaja zaradi tega? (po service manualu naj bi bile menjane pri 12k in potem pri 24k, vendar je motor iz druge roke in kdo ve ali res bile menjane)

Pri motorjih z elektronskim vbrizgom to ni nič nenavadnega, verjetno se je to dogajalo vedno, pa nisi opazil...

Je pa res, da bi slabe svečke (ali nasplošno kakšna druga težava) lahko to ojačale do te mere, da postane moteče.

lp, D.

PS: Jaz sem svečke menjal po cca. 30000km, pa ni bilo kakšne opazne razlike...

Objavljeno

ali ima kdo oz če kdo koga pozna ki proda zadnji blatnik (to je celotna plastika ki sega od zadnje vzmeti pa do tablice) za stari model sv-jev od 99-03. bi ga rabil za predelavo...

Objavljeno

Jaz bi pa lepo prosil, ce mi lahko kdo pove, kje se da dobiti manjsi nosilec tablice z zmigavci, ker bi rad odstranil zadnji blatnik in ga zamenjal s cem bolj vsecnim :rolleyes:

Objavljeno

hmmm... se mi zdi, da sem videla v luisovem katalogu. nisem pa 100%.

Objavljeno

Katere gume imate na SVju ( tastar model ). Jaz sem sedanje Dunlop D208 skuru po 3800km ( tazadnjo ). Sedaj bi raje dal kako ki bo mal dlje držala. Dvakrat letno gume menjat mal prehudo.

Kak nesvet?

Razmišljem o Metzeler Z4.

Koliko vas ima spredaj gumo dimenzije 120/70 ( namesto predpisanih 120/60 )? Kako se obnese?

Objavljeno

Menjavat dimenzije gume ti ne priporočam, ker tovarniške zadeve najboljše sedejo.

Glede gume pa jih dost poznam, da hvalijo Metzeler Z6.

Objavljeno
Dvakrat letno gume menjat mal prehudo.

:lol1:

Kak nesvet?

Koliko vas ima spredaj gumo dimenzije 120/70 ( namesto predpisanih 120/60 )? Kako se obnese?

Metzeler M3 bi nekako pristajale tvojemu stilu (glede na to, da si D208 skuril v 3800km).

A niso Z4 nekako 'star' model? Z6 so potem že boljša izbira...

D.

Objavljeno

Te gume sem v glavnem skuril zaradi vožnje po ravnem. premal ovinkov :cry: Robov je še dost sam po sredini jo je pobralo.

Metzeler M3 bi nekako pristajale tvojemu stilu (glede na to, da si D208 skuril v 3800km).

A niso Z4 nekako 'star' model? Z6 so potem že boljša izbira...

D.

Objavljeno

Kaj pa ti delaš z gumami?? Ko sem kupil SV-ja, je imel 10k km, pa je bla zadnja guma (original- d220) še za kakih 1000km!

Zdaj mam pa gor Z6, pa kakih 8000km, pa imajo še kar nekaj profila. Zelo uredu guma, nimam pripomb ... :worship:

Objavljeno

Sem gledal mal po forumih in teste tale D208 zgleda da nikomur ne drži prav dolgo. Škoda da tega nisem vedel preden sem jih kupil.

Kakorkoli že, danes zjutraj sem dobil komplet Avon Strom ST AV56/AV55 ( 211€ ), zdej pa sam še enga moto vulkanizerja v bližini najdet. ( mislim da bo špan ).

Avon Storm ST je naslednik Azaro ST, ki je po po testih zelo dobra sport touring guma.

Druga možnost je bila Metzeler Z6, sam je do danes nisem uspel dobit. jutri pa pravjo da bo lepo vreme :evilgrin:

Kaj pa ti delaš z gumami?? Ko sem kupil SV-ja, je imel 10k km, pa je bla zadnja guma (original- d220) še za kakih 1000km!

Zdaj mam pa gor Z6, pa kakih 8000km, pa imajo še kar nekaj profila. Zelo uredu guma, nimam pripomb ... :worship:

Objavljeno
ross|e20Objavljeno 12 Aug 2007 @ 10:05 CITAT(Plan @ 9 Aug 2007 @ 18:11) post_snapback.gifa to mislis tega?

nosilec

možno ja

ta bi že bil uredu, samo imajo velikost samo za avstrijske tablice, tko da je ta žal odpadel

Objavljeno
Katere gume imate na SVju ( tastar model ). Jaz sem sedanje Dunlop D208 skuru po 3800km ( tazadnjo ). Sedaj bi raje dal kako ki bo mal dlje držala. Dvakrat letno gume menjat mal prehudo.

Kak nesvet?

Tud Z6 bo vredu. Meni je na sv650s zdržava 13.000 km.

Objavljeno

Kaj se pa ti režiš. NIsmo vsi polni denarja :rolleyes:

Objavljeno

Evo prvih 400km sem že naredil s temi avon-kami. In moram rečt, da se super obnesejo. Precej manj spodrsavanja kot pri D208. Zelo natančna. Zdej samo že upam da bo čim dlje zdržala.

Kakorkoli že, danes zjutraj sem dobil komplet Avon Strom ST AV56/AV55 ( 211€ ), zdej pa sam še enga moto vulkanizerja v bližini najdet. ( mislim da bo špan ).

Avon Storm ST je naslednik Azaro ST, ki je po po testih zelo dobra sport touring guma.

Objavljeno
Kaj se pa ti režiš. NIsmo vsi polni denarja :rolleyes:

Jaz bi tudi 2x na leto menjal gume...

ta bi že bil uredu, samo imajo velikost samo za avstrijske tablice, tko da je ta žal odpadel

Jaz sem nosilec kupil pri enem od nemških E-bay ponudnikov, naredil pa mi je takšnega za naše tablice (za 15x15cm).

D.

Objavljeno
Jaz bi tudi 2x na leto menjal gume...

Jaz sem nosilec kupil pri enem od nemških E-bay ponudnikov, naredil pa mi je takšnega za naše tablice (za 15x15cm).

D.

Pa daj. D220 je meni zdržala 17.000 km :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!