Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala za odgovor. Potem bi bil popravljen motor okrog 3000€, kar se mi zdi kar ugodno. Bom kar kontaktiral prodajalca.

Objavljeno
Hvala za odgovor. Potem bi bil popravljen motor okrog 3000€, kar se mi zdi kar ugodno. Bom kar kontaktiral prodajalca.

Bodi previden da ni se kaj drugega zjebano (okvir). V tem primeru znas imeti precej vecje probleme. Ker ce je res teh par malenkosti je cena skoraj prenizka. Mas mojstre, ki taksne reci malce pogledajo in ti povejo kako pa kaj. Vec info PM. ;)

Objavljeno

Ta motor se prodaja v Italiji. Brez skrbi, da ga bom dobro pregledal.

Zdaj mi je največji problem komunikacija z italijani :evilgrin: :headbang: pač njihovo znanje tujih jezikov je res na višku :unsure: :unsure:

Objavljeno

Evo tole mi je odpisal stric italijan :unsure:

la moto è funzionante e non ha danni al telaio da sabato è qui in concessionaria

saluti

gilardi

Bi bil kdo, ki zna italijansko tako prijazen in tole prevedel. :winkiss: :winkiss:

Če prav razumem naj bi motor delal, okvir ni poškodovan in v soboto naj bi bil pri trgovcu.

Objavljeno
Evo tole mi je odpisal stric italijan :unsure:

la moto è funzionante e non ha danni al telaio da sabato è qui in concessionaria

saluti

gilardi

Bi bil kdo, ki zna italijansko tako prijazen in tole prevedel. :winkiss: :winkiss:

Če prav razumem naj bi motor delal, okvir ni poškodovan in v soboto naj bi bil pri trgovcu.

Sj itak ti bojo vedno rekl da ni nc narobe z njim. Al pa da ma 3 praske in to je to.. Sj ne recem, da je kj narobe. Samo bodi previdn :)

Objavljeno

saluti

gilardi

motor je delujoč in nima poškodb na okvirju od sobote naprej je tukaj v delavnici.

pozdrave

gilardi

:krneki:

Objavljeno
motor je delujoč in nima poškodb na okvirju od sobote naprej je tukaj v delavnici.

pozdrave

gilardi

:krneki:

Hvala za prevod, saj potem sem kar zadel bistvo. Upam, da zna majster tudi kaj nemško ali angleško, ker italijansko bolj malo zastopim :winkiss: :unsure: :unsure:

Objavljeno

Ali paše od N verzije zgornji križ na S verzijo?

Se najda kakšna dobra duša, ki bi mi prevedel en mail iz SLO v IT??

Objavljeno
Gledam rahlo poškodovanega SV-S

Letnik 2007, 1000km-----2300€

Poškodovano, oz. potrebno zamenjave je:

-poloklep

-desni žaromet

-desna stopalka+zavorna stopalka

-mogoče še oba clipona

Koliko bi to koštalo???

Ličarska dela bi opravil sam.

Če mene vprašaš, so zraven sigurno še zvite prve vilce (verjetno tudi križi, pa tut okvir), ker da je to vse razbito na motorju in da je drugo vse vredu... težko verjamem. Sem en čas nazaj vozil enak motor le da letnik 2003, motor je bil po opisu in videnem.. manj razbit... in bi bilo potrebno manj menjat kakor pa ti tukaj navajaš.... pa motor ni bil primeren a vožnjo, ker ga je vleklo v desno.. in nikakor ni lepo padal v desne ovinke....v glavnem se je ful čudno obnašal. Tako da zelo previdno pri takem nakupu. Pa srečno!

Objavljeno

Pravim, da ne zgleda prav zdelan. problem je ker je to precej daleč (Torino), pa da pridem tja in ugotovim, da je zbito še kaj drugega.... :evilgrin: :evilgrin:

Pa še prodajalec zna samo italijansko, pa se je res problem kaj zmenit z njim.

Objavljeno
Pravim, da ne zgleda prav zdelan. problem je ker je to precej daleč (Torino), pa da pridem tja in ugotovim, da je zbito še kaj drugega.... :evilgrin: :evilgrin:

Pa še prodajalec zna samo italijansko, pa se je res problem kaj zmenit z njim.

Sicer tuki smo ze malo offtopic pa vseeno. Zmeni se za ogled se kaksnega motorja po poti. Ce ta pade v vodo imas se kaksno rezervo. Zelo dobra ideja je tudi da vzames sabo koga, ki zna italjansko ;)

Objavljeno

to glede Italijanščine mam tut sam problem, tak da bi tudi sam nekoga rabil

Objavljeno
to glede Italijanščine mam tut sam problem, tak da bi tudi sam nekoga rabil

Za dobr dnar se da vse zment :naughty: (Jst ne znam italjansko sicer, lahko pa koga priporocim. Verjamem da se mu ne bo dal hodit zastonj.)

Objavljeno

vetrobran / windscreen

Ali je kdo zamenjal ze vetrobransko steklo na SVS-u? Za kakšno in kakšne so izkušnje?

Zamenjal sem jo z MRA, ker mi je pihalo od originalne šipce točno pod čelado (pod brado).

Povišana je bila za 8cm in ukrivljena navzgor (kot je napisala Rossle). Pihanja pod čelado ni bilo več in tudi čelada je bila bolj "tiha" N101. Pa tudi boljše zgleda (temna).

Motor sem prodal in ti ne morem pokazati ali dati na probo, če pa rabiš pomoč pri naročilu in ceni pa na PM.

Lp! Iztok

Objavljeno

Eno vprašanje! Ali je možno na SV-ja N, stari model spraviti gor masko od ktm duke 2? ker mam prvo steklo malo počeno, pa bi itak menjal...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Eno vprašanje! Ali je možno na SV-ja N, stari model spraviti gor masko od ktm duke 2? ker mam prvo steklo malo počeno, pa bi itak menjal...

Pri vprašanju ti ne morem pomagati, sem pa z mojega (l.2001) šipco dal dol, in če te zanima je naprodaj.

Objavljeno

šipco mam tut sam, pa sem jo snel, ker sem takšne višine da komplet zračni tok ki ga šipca odrie, dobim v čelado ali ali vrat...

Objavljeno

NUJNO !!!!

Lepo bi prosil nekoga, če pogleda katero orodje potrebujem, da snam sprednji poloklep (šipa, poloklep, luč....)

Jutri grem v Italijo po motor, pa je previsok za 10cm in ne bo šel v avto.

Lepo prosim, če lahko čimprej.

Hvala

Objavljeno
NUJNO !!!!

Lepo bi prosil nekoga, če pogleda katero orodje potrebujem, da snam sprednji poloklep (šipa, poloklep, luč....)

Jutri grem v Italijo po motor, pa je previsok za 10cm in ne bo šel v avto.

Lepo prosim, če lahko čimprej.

Hvala

potrebuješ imbus ključe.

vzemi različne velikosti s sabo in nimaš kaj zgrešit.

če pa ima slučajno katere druge šraufe, pa vzemi za rezervo še križni in navadni izvijač.

Objavljeno
potrebuješ imbus ključe.

vzemi različne velikosti s sabo in nimaš kaj zgrešit.

če pa ima slučajno katere druge šraufe, pa vzemi za rezervo še križni in navadni izvijač.

Nosilec maske mislim da je 17 (vzem se kj okol mal za rezervo). Potem rabis se 2 mala imbusa(so v paketu orodja ki pride z motorjem) da odsraufas masko ob robovih in potem se sname. Ne pozabi da moras odklopit stevec. Kako pa je s tem poglej v manual (tega se nisem pocel).

Objavljeno

:worship: :worship: :worship: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Samo šipco in ogledala sem dal dol, pa je šel lepo noter,

zdaj pa še uredit blokado in vse papirje :unsure: :unsure:

Objavljeno

Zraven sem dobil navodila od prejšnjega modela SV, pa me zanima, kje na netu se da dobit novejše?

Še eno verjetno butasto vprašanje...

-kaj je tista tipka pass?

Objavljeno
Zraven sem dobil navodila od prejšnjega modela SV, pa me zanima, kje na netu se da dobit novejše?

Še eno verjetno butasto vprašanje...

-kaj je tista tipka pass?

Za poblendat.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!