Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno
še komu "razpada" suzuki ;) ?

tile imbus vijaki kr lezejo vn enga sm kr sneu z roko vn k bi ga 100% zgubu med vožnjo . torej kako da pridem pod šipco al morm glih celo masko z lučmi dol snet ?

Če je ta 'gumijasta matica' še OK, ne rabiš prit pod šipco... Najprej gumico potisneš skozi luknjo v plastiki in šipci, potem pa začneš zategovat. Matica, ki bi naj bila pritrjena na koncu gumice, se začne približevati šipci, zaradi česar se gumica razširi...

Seveda pa je možno, da je guma že kaj poškodovana in se ne razširi tako, kot je mišljeno...

D.

PS: Jaz pa sem izgubil kar nekaj plastičnih zatičev, ki držijo skupaj zadnji del plastik...

Objavljeno
Če je ta 'gumijasta matica' še OK, ne rabiš prit pod šipco... Najprej gumico potisneš skozi luknjo v plastiki in šipci, potem pa začneš zategovat. Matica, ki bi naj bila pritrjena na koncu gumice, se začne približevati šipci, zaradi česar se gumica razširi...

Seveda pa je možno, da je guma že kaj poškodovana in se ne razširi tako, kot je mišljeno...

D.

PS: Jaz pa sem izgubil kar nekaj plastičnih zatičev, ki držijo skupaj zadnji del plastik...

evo danci hvala sam nebi znal bolje napisat postopka k sm ga naredu :D (pa si ga ti namest mene) stem da sm prej seveda snel šipo dol pa oni del plastike ki objema armaturo lahko bi reku za brezveze :D ...gumice so ble ok v katerih je matica sam k sm šraufal imbus sm mogu gumo mal prdržat ko se je vrtela z navijanjem potem pa ko je stisnlo zadost še pol obrata in je blo to to :D

ja tut pr men je en plastičn zatič pr zadnji maski teu pobegnt..zaenkrat so še vsi na svojem mestu :)

Objavljeno

Prodajam svojega SV-ja letnik 00, nekaj čez 50000km, če koga zanima, ali kdo za koga ve da kupuje! ohranjen več kot odlično. vse ostalo na PM

Objavljeno

Zdravo!

Rabim sedež (glavni in sopotnikov) za SV 650 naked 2003 dalje. Moj je namreč znižan, pa ni najbolj prijeten za daljše ture...Možna tudi morebitna menjava.

Predloge prosim na ZS oz 040 237 118

Lp

Objavljeno

Zdravo

Mene pa zanima, če vam lučka za temperaturo posveti ko daš kontakt, ker sm opazil da meni ne posveti.

Aja starejši model, S varijanta.

Lp

Objavljeno

Evo, auspuh homologiran, oz. samo še homologacijo čakam da mi jo pošljejo po pošti, ostalo je zrihtano.

Zvok je OK, pozna se pa kar precej na navoru - pod nižjimi obrati opazno bolj vleče. to se je najbolj poznalo pri polno obteženem motorju ko sem šel na dopust. :worship:

Sem pa mal pobrskal po internetu, zakaj poka iz auspuha, ko spustim gas. SV ima nek sistem, PAIR, ki zaradi čistejšega izpuha v izpušni sistem spušča zrak, ki se pri odprtem izpušnem sistemu vžge in zato poka. Potrebno je samo zamašit eno cevko, pa je potem baje OK.

Objavljeno
lučka posveti ja ( 06-letnik)

Mene zanima za letnik 02!

Bi prosim kdo pogledal pa mi javil :rolleyes:

Objavljeno
Mene zanima za letnik 02!

Bi prosim kdo pogledal pa mi javil :rolleyes:

moj je bil letnik 00 pa mi lučki ni nikoli posvetila, ob kontaktu

Objavljeno

tudi meni na mojem bivšem sv650s, letnik 2000 ta lučka ni nikoli posvetila ob kontaktu.

evo eno sliko, kaj se je prižgalo ob kontaktu:

DSCN0373.JPG

Objavljeno
tudi meni na mojem bivšem sv650s, letnik 2000 ta lučka ni nikoli posvetila ob kontaktu.

evo eno sliko, kaj se je prižgalo ob kontaktu:

DSCN0373.JPG

Ok pol dobro. Sm se že vstrašu da mi je crknila... :whistle:

Objavljeno
Evo, auspuh homologiran, oz. samo še homologacijo čakam da mi jo pošljejo po pošti, ostalo je zrihtano.

Zvok je OK, pozna se pa kar precej na navoru - pod nižjimi obrati opazno bolj vleče. to se je najbolj poznalo pri polno obteženem motorju ko sem šel na dopust. :worship:

Sem pa mal pobrskal po internetu, zakaj poka iz auspuha, ko spustim gas. SV ima nek sistem, PAIR, ki zaradi čistejšega izpuha v izpušni sistem spušča zrak, ki se pri odprtem izpušnem sistemu vžge in zato poka. Potrebno je samo zamašit eno cevko, pa je potem baje OK.

Ej kaj mi lahko zaupaš koliko si dal za auspuh in kje si ga kupil... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Naroču sem ga na www.roadsitalia.com

Cena je bla 270€ s poštnino. Za ta denar bi dobil že LeoVinca, ampak samo lonc, to je pa komplet, pa še iz titana je. Predvsem mi je bila všeč oblika, ker je manjši. Zvok brez dB killerja je res odličen. :worship: Sploh zdej, ko sem zrihtal, da mi pri spuščenem gasu več ne poka.

Edini problem je če imaš stranske kufre, ker je izpuh usmerjen direktno v sredino kufra in se mi je že začel topit. Še dober da sem pravočasno opazil in zalimal eno alu ploščico na spodnji del kufra, tako da je kake pol cm oddaljena od plastike, potem pa ni blo problemov.

Pa še ena slikca iz njihove strani, za lažjo predstavo, kako izgleda sam lonc. Aja, pa s homologacijo na LPP tud ni blo problemov(edino nalepke nebi smel odlimat, ampak se je dalo tud to zmenit).

post-10741-1250067423_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil SV rider
Objavljeno
Naroču sem ga na www.roadsitalia.com

Cena je bla 270€ s poštnino. Za ta denar bi dobil že LeoVinca, ampak samo lonc, to je pa komplet, pa še iz titana je. Predvsem mi je bila všeč oblika, ker je manjši. Zvok brez dB killerja je res odličen. :worship: Sploh zdej, ko sem zrihtal, da mi pri spuščenem gasu več ne poka.

Edini problem je če imaš stranske kufre, ker je izpuh usmerjen direktno v sredino kufra in se mi je že začel topit. Še dober da sem pravočasno opazil in zalimal eno alu ploščico na spodnji del kufra, tako da je kake pol cm oddaljena od plastike, potem pa ni blo problemov.

Pa še ena slikca iz njihove strani, za lažjo predstavo, kako izgleda sam lonc. Aja, pa s homologacijo na LPP tud ni blo problemov(edino nalepke nebi smel odlimat, ampak se je dalo tud to zmenit).

Ja ful je dobra oblika :worship: Ja cena je ful ugodna, jaz sm dal za leovincia 245€ - samo za lonec, pa še slabše mi gre ko odstranim dB killer :headbang:

Če bi znal da je komplet roadsitalia tk poceni bi ga sigurno kupil... :naughty:

Objavljeno

en dan bova šla z sv riderjem pokat po lj ;) sj sva skor soseda sm ugotovu :lol1:

Objavljeno
kateri letniki?

Ja tej letniki, ki ga imaš ti...Iščem neke take sedeže, v eni barvi seveda...

Objavljeno

Ta na sliki ni moj, slika je iz interneta.

Jaz mam črne zice, kje se pa drugačni dobijo, pa nevem.

en dan bova šla z sv riderjem pokat po lj ;) sj sva skor soseda sm ugotovu :lol1:

:whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

oj imam problem z mojim svjem 650 letnik 2000, pri ugasnjenem motorju je napetost baterije 12.10, ko je vžgan pa 12.70. baterija se mi je spraznila da tudi ne vžge več. regler? kakšne so cene novih? ima kdo rabljenega?

Objavljeno

oj imam problem z mojim svjem 650 letnik 2000, pri ugasnjenem motorju je napetost baterije 12.10, ko je vžgan pa 12.70. baterija se mi je spraznila da tudi ne vžge več. regler? kakšne so cene novih? ima kdo rabljenega?

hej.

jst sem ga dobila preko ebuy-a iz nemčije iz ene firme, novega, za 110€. pri nas pa je bil med 230 in 270€.

Objavljeno (popravljeno)

regler je ja, jaz sem imel pri svojem enako letovšnjo spomlad, pri panigazu v kranju sem ga dobil mislim da za 150€ original. glede cene me ne za besedo držat.

malo pobrskaj po temi nazaj, sem kar veliko pisal od tega...

Popravljeno . Popravil _ales_
Objavljeno

hvala vama. naročeno pri panigazu cena 140€.

Objavljeno

pri panigazu so zelo neresni, ne držijo se dogovora, imajo zelo nesramen odnos do kupca. upam da je to samo moja slaba izkušnja! :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Ni..

Z njimi se tudi zmeniš, da ti bodo dobavili določen del in ti ga poslali po pošti, ko pride.. Potem pa ne duha ne sluha ne o njih ne o delu.. In to kar 2x.. Poleg tega pa se zgodi tudi, da trdijo, da se nekaj, kar si v preteklosti že kupil pri njih, splh ne da dobit :D

Ampak po drugi strani, sem imel pa ene 2x tudi dobro izkušnjo z njimi. So se držali roka in lepo poslali na dom s plačilom ob prevzemu kot je bilo dogovorjeno. In prijazni so bili takrat..

Tako da je očitno odvisno na koga na letiš, oziroma kakšen dan imajo :)

Popravljeno . Popravil Jure

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!