Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno

ma mislim da za stranko se morš pa tud mal potrudit, tud če imaš slab dan, konc koncev mu drago plačam uslugo, sej nečm nič zastonj :evilgrin: če pa mi s takim tonom in odnosom, "kaj boš ti men" neki ploza, pa hvala lepa.

Objavljeno (popravljeno)

Se popolnoma strinjam.. Ampak nimaš kej, tako je, jaz se še vedno raje obrnem na Panigaza če rabim kakšne Suzuki kose, ker pri Odarju so še večji sanjači :D Bo treba enkrat še Čarmana probat, sicer ni uradno pooblaščen, ampak glede na to, da vseeno šraufa te motorje, se verjetno tudi pri njemu da nabavit.

Pa zaenkrat ga lahko samo pohvalim, enkrat sem nesel vilce uštimat tja, so ok nardili, pa tudi odnos je bil fajn in po telefonu sem ga že parkrat gnjavil v zvezi z dirkalnimi gumami in grelci, pa je vedno bil prijazen in brez problemov odgovoril na vprašanja :)

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

tako nekako ja, drugače moraš pa se zavedat, da če maš ti denar, si ti njihov gospodar, nesmeš se nekaj poniževat, ali pa jih prosit itd... pa to povsod ne samo pri konkretnem primeru.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Se popolnoma strinjam.. Ampak nimaš kej, tako je, jaz se še vedno raje obrnem na Panigaza če rabim kakšne Suzuki kose, ker pri Odarju so še večji sanjači :D Bo treba enkrat še Čarmana probat, sicer ni uradno pooblaščen, ampak glede na to, da vseeno šraufa te motorje, se verjetno tudi pri njemu da nabavit.

Hej,

Če potrebuješ kake Suzuki kose se lahko obrneš na mene, ti garantiram da jih ceneje pri nas ne boš dobil, sploh kar se tiče potrošnega materiala (ploščice, diski, verige.....)

Objavljeno (popravljeno)

Mene je Panigaz videl samo enkrat in me ne bo nikoli več :glare: .....

Na motorju je crknil en del pri sprednjem kolesu.Grem k njemu naročim,pridem čaz 2 dni, plačam, vse lepo in prav. Ta nov del po enem tednu spet crkne, zgleda da je bil defekten.Doma sem preveril in premeril vso električno napeljavo in bilo je očitno, da je zanič samo ta del. Povem panigazu, da bi pač rad novega, seveda brez doplačila, ker je bil defekten. Reče on naj mu pripeljem motor.Njegovi vsevedni serviserji so razkopali cel motor in na koncu ugotovili to, kar sem jim povedal. Reklamacije mi ni upošteval, ker nisem imel originalne embalaže-PVC vrečka 10*10cm z nalepljeno kodo, račun sem pa imel.Ponovno sem mu plačal za nadomestni del in še za delovno uro, ko ga noben ni prosil, da karkoli brska po mopedu.Motor je bi nazaj sestavljen naravnost katastrofalno.. :headbang::headbang::headbang:

Pri sprednjih plastikah povsod špranje, pri vetrobranu ni bilo več gumic,kratke luči niso delale, ker je bumbar precvikal žico in slabo zvezal nazaj :krneki: :krneki: , na airbox ni priklopil nazaj cevk, da je bilo vse mastno od hlapov, pa še TPS senzor mi je premaknil :headbang::headbang: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Motor sem sam spravil nazaj v prvotno stanje in dela super, glede njega sem pa brez besed.... s takim odnosom do strank...čudno da ne propade :krneki:

Popravljeno . Popravil Tomyboy
Objavljeno

Hej,

Če potrebuješ kake Suzuki kose se lahko obrneš na mene, ti garantiram da jih ceneje pri nas ne boš dobil, sploh kar se tiče potrošnega materiala (ploščice, diski, verige.....)

No, bom imel v mislih, hvala za informacije :) Vendar, če bo vse po sreči še nekaj časa ne bo treba, kar se tiče potrošnega materiala sem si naredil lepo zalogo, ko sem letos službeno hodil po Nemčiji vsak teden in sem bil reden gost Polota, HGja in Louisa, ostalo pa ne sme nič crknit, sej je Suzuki! :D

No, pa dovolj off topic, to je tema od SVja, nas bo Ice vse na hladno postavil :evilgrin:

Objavljeno

tako nekako ja, drugače moraš pa se zavedat, da če maš ti denar, si ti njihov gospodar, nesmeš se nekaj poniževat, ali pa jih prosit itd... pa to povsod ne samo pri konkretnem primeru.

sej se ne gre neki za gospodarja, samo korekten odnos, pa mogoče mal prijaznosti pa bi blo! tko pa panigaz ne hvala!

Objavljeno

Naroču sem ga na www.roadsitalia.com

Cena je bla 270€ s poštnino. Za ta denar bi dobil že LeoVinca, ampak samo lonc, to je pa komplet, pa še iz titana je. Predvsem mi je bila všeč oblika, ker je manjši. Zvok brez dB killerja je res odličen. :worship: Sploh zdej, ko sem zrihtal, da mi pri spuščenem gasu več ne poka.

Edini problem je če imaš stranske kufre, ker je izpuh usmerjen direktno v sredino kufra in se mi je že začel topit. Še dober da sem pravočasno opazil in zalimal eno alu ploščico na spodnji del kufra, tako da je kake pol cm oddaljena od plastike, potem pa ni blo problemov.

Pa še ena slikca iz njihove strani, za lažjo predstavo, kako izgleda sam lonc. Aja, pa s homologacijo na LPP tud ni blo problemov(edino nalepke nebi smel odlimat, ampak se je dalo tud to zmenit).

Ful lep aufspuh :wub:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Prodam naslednje dele za SV-ja

-serijski vetrobran SV-S

-cliponi SV-S/N

-zgornji most SV-S, paše tudi na N verzijo,v kombinaciji s cliponi

-sprednje zavorne cevke SV-S

-Puig touring vetrobran SV-S

Deli so rabljeni 5000km, odmontirani iz letnika 2004.Puig steklo je rabljeno 10000km in staro manj kot eno leto.Brez praske.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo

Mene pa zanima, kje ste kaj nabavli bug spoilere za SV-jčke.

Je mogoče kdo probal, če lepo paše bug spoiler od SV1000 na SV650? Je kdo poiskusil na starejšem modelu SV650? :rolleyes:

Objavljeno

moj je od puiga..pa sm ga dubu že gor ko sm motor kupu...bo pa kolega uzel kalup od mojga čez zimo pa verjetno naredu kakega :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zdravo

Mene pa zanima, kje ste kaj nabavli bug spoilere za SV-jčke.

Je mogoče kdo probal, če lepo paše bug spoiler od SV1000 na SV650? Je kdo poiskusil na starejšem modelu SV650? :rolleyes:

Jz sm si naredu sam svojega :) poglej nekaj strani nazaj, je vse poslikano. Drugače pa je dela ohoho, a sem želel točno takega in je bil najcenejši 200€, kar je bilo preveč, pa sm delal sam. Kalup ti posodim če želiš, a tudi potem je dela ogromno

ajd

Objavljeno

Zdravo

Z mojim Sv-jem nekaj narobe :glare: Med vožnjo je začel trokirat, cukat. Pogruntal sem da prvi cilinder ne dela oziroma dela nato spet ne...

Najperj sm pomislu na to da če se voziš po mokrem ti zna prit voda tam kjer je svečka, vendar sem se peljal po mokrem danes dopoldan, popoldan ob 7 pa sem naredil 30km in šele nato mi je začel trokirat tako da voda ni kriva k bi mogla izpareti zaradi vročine.

Ko sem prišel domov sem najprej izpihal okoli švečke pa ni bilo nič boljše. Potem sem opazil da je kapa od svečke slabo pritrjena na kabel zato sem jo še enkrat privil in nato sem na kratko probal in je dobro laufal samo nism se imel časa probat zapeljat. Upam da bo to vredu :rolleyes:

Če ne, verjetno kapa za svečko prebija in je bi bilo potrebno zamenjati. Je imel kdo podoben primer? Svečka verjetno ni kriva ker potem cilinder sploh nebi delal a ne?

Hvala za odg :worship: in LP

Objavljeno

Zdravo

Z mojim Sv-jem nekaj narobe :glare: Med vožnjo je začel trokirat, cukat. Pogruntal sem da prvi cilinder ne dela oziroma dela nato spet ne...

Najperj sm pomislu na to da če se voziš po mokrem ti zna prit voda tam kjer je svečka, vendar sem se peljal po mokrem danes dopoldan, popoldan ob 7 pa sem naredil 30km in šele nato mi je začel trokirat tako da voda ni kriva k bi mogla izpareti zaradi vročine.

Ko sem prišel domov sem najprej izpihal okoli švečke pa ni bilo nič boljše. Potem sem opazil da je kapa od svečke slabo pritrjena na kabel zato sem jo še enkrat privil in nato sem na kratko probal in je dobro laufal samo nism se imel časa probat zapeljat. Upam da bo to vredu :rolleyes:

Če ne, verjetno kapa za svečko prebija in je bi bilo potrebno zamenjati. Je imel kdo podoben primer? Svečka verjetno ni kriva ker potem cilinder sploh nebi delal a ne?

Hvala za odg :worship: in LP

ravno nekaj podobnega je meni naredil včeraj moj fz6n... danes grem po nove svečke, ker znajo biti svečke krive. isto se je nama naredlo na morju na čolnu in je bila svečka zanič.

Objavljeno

ravno nekaj podobnega je meni naredil včeraj moj fz6n... danes grem po nove svečke, ker znajo biti svečke krive. isto se je nama naredlo na morju na čolnu in je bila svečka zanič.

Zdravo

Danes zamenjal svečke, pa ni bilo nič boljše. :BUA: Nato sem pa "pretipal" vse kable in konektorje k so vezani na kabel od svečke in sedaj je dobro. :kva2:

Mogu bi še enkrat konektorje iztaknit in uporabiti kontakt sprej... :rolleyes:

Zdej pa gas :evilgrin:

Objavljeno

Kje pri nas bi lahko kupil K&N zračni filter za Sv-jčka.

Pa se mi ga sploh splača :rolleyes: - kakšna je razlika v pospeških?

Lp

Objavljeno

Da napišem kaj se je SV-jčku prvič v svoji zgodovini nekaj negativnega zgodilo :) Ni več želel vžgat, pa mi nikakor ni blo jasno kako to da ne. Je že res, da je 2x na poti po Britaniji malo umru za kakšen kratek čas (ne med vožnjo, samo vžgat ni želel zlepa) in je bil gumbek za "ajnlaser" mrtev, a takrat sem si rekel, da so kontakti namočeni in je to to. No sedaj ni več želel vžgat in smo tuhtali in tuhtali, pa še mal šraufali seveda :) Na konc smo pogruntal, da je un senzorček za vžig, ko moraš stisniti sklopko, da sploh gumbek za "ajnlaser" dela, nekako hin. Včasih sicer če sem se malo poigraval s sklopko celo vpali, a na koncu sem lepo prevezal kar mimo in s črnim izolirtrakom vse lepo pričvrstil, da se sploh nič ne vidi in je spet kot novo. Pa še sklopke ni treba tiščat, ko ga želiš vžgat - juhu :)

No tako, če bo kerem kaj podobnega hecal, zna bit da je to.

Sicer pa pri svojih 56000km laufa odlično! :worship:

ajd

Objavljeno

post-498-12549100107.jpg

Se kermu valja po garaži kaj takega. SV650 2003-2007

Objavljeno

če rab kdo dobrega sv-ja!Moja povezava

Jao,pa ka si pa delu z njim da je tak? :blink:

Objavljeno

Eno vprašanje. Kolk kilovatov (kW) vam piše v prometni? Hvala :worship:

Objavljeno

Kje pri nas bi lahko kupil K&N zračni filter za Sv-jčka.

Pa se mi ga sploh splača :rolleyes: - kakšna je razlika v pospeških?

Lp

Dobiš ga tukaj.

Kot vedno, če hočeš več moči, navora, boljše pospeške...si kupi boljši/močnejši motor. Če pa hočeš boljši filter, ki je na dolgi rok tudi cenejši pa si lahko omisliš tega K&N-a.

Objavljeno

Eno vprašanje. Kolk kilovatov (kW) vam piše v prometni? Hvala :worship:

25 :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!