HHV Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Folk, kot vidite, je Pepe tudi 6 kil naštepal. Čas da mu izrečemo željene čestitke! Viva Pepe! Congratulations!! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Tudi jaz cestitam PEPEtu! Le tako naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Ko pa jaz dobim 700 pa ziv bog ne opazi ...! :twisted: :twisted: :wink: :D :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Cyc sorry sm cist puzabla! Tudi tebi cestitam da si prekoracil mejo 700 postov!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Ma joj no, jaz se norca delam iz teh "cestitk" :wink: Vsekakor pa hvala 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 No, Cyc, pa ti je ratal! Sam mal moraš pobezat!!! :wink: :D Ej, od kdaj se pa šminkaš? :shock: :shock: :shock: :?: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Jap, samo od sebe ni nic :wink: :wink: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Ej, od kdaj se pa šminkaš? :shock: :shock: :shock: :?: :!: Kaj a se nisi videl?? :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 12, 2002 Deli Objavljeno Julij 12, 2002 Ko smo ravno pri cestitkah - horjotu lahko cestitam za pentiumsko stevilo postov (P2 - 686 :D), sam sem jih imel do tega posta pa toliko kot en boeing :wink: (727) :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Cestitam cyc-u za 800+ postov! Le tako naprej cyc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Cestitam cyc-u za 800+ postov! Le tako naprej cyc! Bom, bom, mala moja :wink: :D Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 a men pa noben ne chestita za tolk postov (kolkr jih pise tamle na levi..)? že prou že prou... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Strom se 4 poste naber pa ti bom cestitala pa kakega lupcka dala ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Jaz pa čestitam Climberki za izpit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Cic, čestitke. :D :D :D Zdaj pa hitro še izpit narest preden zarjaviš, ko te tako lepo pere parkrat na teden. :wink: Palerina naj ti postane obvezna oprema. :lol: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Tudi jaz cestitam Climberki za izpit!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 19, 2002 Deli Objavljeno Julij 19, 2002 Vsekakor, jaz tudi cestitam Climberki za izpit in za hvalevredno idejo s strudlom :twisted: :twisted: :wink: :D Sicer je pa to obravnavano v posebni temi :idea: :wink: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2233 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 26, 2002 Deli Objavljeno Julij 26, 2002 @AREA_51:čestitam ti za uspešnih 500 postov in s tvojo reinkarnacijo v uporabnika tega foruma!!! :D :) :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Vragicaaaaaaaaaaaaaa Cestitam ti za 900 postov!!!!! Le tako naprej!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Vragicaaaaaaaaaaaaaa Cestitam ti za 900 postov!!!!! Le tako naprej!!! OOoooo, Vrtnica hvala, sem glih tuhtala kaj bi naredila, al nej si torto specem, grem enostavno na sladoled, al pocakam da me navdusenje mine in si mirno privoscim en sendvic... :wink: Tenx rozica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Čestitke tud z moje strani. Ne delaj dela sama sebi, kar sladoled si prvošči ... pa počas liži in naj ti tekne :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Uau Hotschko! Dobro ti štepaš poste. Čestitke za jurja pa pol in plus. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Tudi jz ti cestitam Hotschko za 1500+ postou! le tako naprej! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 No, najpej en kongatulejšn za kletarja, da mi ne bo vrat u kevdr zaprl. Potlej, pa ne nazadnje pa ene velke čestitke za naše Nordkapovce! Naj se še tukaj ve, da bilo kuda, Motosvet svuda! (me prav zanima, če sem prou napisu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Še dva dni do moje obletnice na Motosvetu. Če še ne veste, pričakujem torto, špalir belooblečenih deklic in, no ja, ne bom vsega napisou, mogoče me kdo mal preseneti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave