Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Folk, kot vidite, je Pepe tudi 6 kil naštepal. Čas da mu izrečemo željene čestitke!

Viva Pepe! Congratulations!! :D :D :D

Objavljeno

Ko pa jaz dobim 700 pa ziv bog ne opazi ...! :twisted: :twisted: :wink: :D :lol: :lol:

Objavljeno

Cyc sorry sm cist puzabla!

Tudi tebi cestitam da si prekoracil mejo 700 postov!!

kiss.gif

Objavljeno

Ma joj no, jaz se norca delam iz teh "cestitk" :wink: Vsekakor pa hvala love_01.gif

8) :wink:

Objavljeno

No, Cyc, pa ti je ratal! Sam mal moraš pobezat!!! :wink: :D

Ej, od kdaj se pa šminkaš? :shock: :shock: :shock: :?: :!:

Objavljeno

Jap, samo od sebe ni nic :wink: :wink: :D :lol:

Objavljeno
Ej, od kdaj se pa šminkaš? :shock:  :shock:  :shock:  :?:  :!:

Kaj a se nisi videl?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Ko smo ravno pri cestitkah - horjotu lahko cestitam za pentiumsko stevilo postov (P2 - 686 :D), sam sem jih imel do tega posta pa toliko kot en boeing :wink: (727) :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Cestitam cyc-u za 800+ postov!

Le tako naprej cyc! icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Objavljeno
Cestitam cyc-u za 800+ postov!

Le tako naprej cyc!

Bom, bom, mala moja :wink: :D Hvala! icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Objavljeno

a men pa noben ne chestita za tolk postov (kolkr jih pise tamle na levi..)?

že prou že prou...

LP

Objavljeno

Strom se 4 poste naber pa ti bom cestitala pa kakega lupcka dala ;)

Objavljeno

Jaz pa čestitam Climberki za izpit

Objavljeno

Cic, čestitke. :D :D :D

Zdaj pa hitro še izpit narest preden zarjaviš, ko te tako lepo pere parkrat na teden. :wink:

Palerina naj ti postane obvezna oprema. :lol:

Lp

Objavljeno

@AREA_51:čestitam ti za uspešnih 500 postov in s tvojo reinkarnacijo v uporabnika tega foruma!!! :D :) :roll:

Objavljeno

Vragicaaaaaaaaaaaaaa

Cestitam ti za 900 postov!!!!! Le tako naprej!!! icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Objavljeno
Vragicaaaaaaaaaaaaaa

Cestitam ti za 900 postov!!!!! Le tako naprej!!! icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

OOoooo, Vrtnica hvala, sem glih tuhtala kaj bi naredila, al nej si torto specem, grem enostavno na sladoled, al pocakam da me navdusenje mine in si mirno privoscim en sendvic... :wink:

Tenx rozica icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Objavljeno

Čestitke tud z moje strani.

Ne delaj dela sama sebi, kar sladoled si prvošči ... pa počas liži in naj ti tekne :wink: .

Objavljeno

Uau Hotschko! Dobro ti štepaš poste. Čestitke za jurja pa pol in plus. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Tudi jz ti cestitam Hotschko za 1500+ postou! le tako naprej! ;)

Objavljeno

No, najpej en kongatulejšn za kletarja, da mi ne bo vrat u kevdr zaprl. Potlej, pa ne nazadnje pa ene velke čestitke za naše Nordkapovce! Naj se še tukaj ve, da bilo kuda, Motosvet svuda! (me prav zanima, če sem prou napisu)

Objavljeno

Še dva dni do moje obletnice na Motosvetu. Če še ne veste, pričakujem torto, špalir belooblečenih deklic in, no ja, ne bom vsega napisou, mogoče me kdo mal preseneti.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!