Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

...Skor, skor 500 GP...Še enga ruknem! :D :D :D

Objavljeno

...Evo ga! :lol: :lol: 8) 8) :oops: :cry: :P :twisted: :twisted: :D :( :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :arrow: :idea: :idea: :evil: :x :? :P :wink: :roll: :idea: :twisted:

Objavljeno

Čestitam.Moje navdušenje je nepopisno.Res.Brez heca. :?

Lp Natasha

Objavljeno

Kurc pa tak 1RD, namest na Motorju pa u pisarni do sred noči, ...heh no ja bo pa drugi boljši.

Je pa Doggy Called B52 dobil novo zunanjo podobo, vsa imena in vse skupne grehe ma na tanku. 8)

Objavljeno

Joj zoolo nate sm pa cist pozabla...

Vse najboljse za tvoj prvi rojstni dan tle gor!

Objavljeno

....Yao, vse naj...za RD, Zulu-Zulu! B'52 čaka.....Hvala usem za "prisrčne" čestitke 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Objavljeno

...pa seveda moji Natashki Ruski za stotico!!!!!!!! :D :D :D Vrtnici pa k me dohiteva in prehiteva hmal..... 8) 8) 8)

Objavljeno

Natasha from Russia tud teb cestitke za 100 postov! Le tako naprej punca!

Objavljeno

100? A že ? :shock:

Vrtnica,Robycop; hvala,čestitam si tud sama,ja ni za kej,hvala lepa,lepo se imej,kej poklič,bla bla

patkonaprejsegremzdravtčimprej :puppydogeyes:

Natasha

Objavljeno

Na sam se ta je mankau!

Cestitam sama sebi za 500 postou in ker sm se drzala obljube da bom do zacetka sole jih tok nabrala hihi

Objavljeno

Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :? :shock: 8)

Nlp Natasha

Objavljeno
Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :?  :shock:  8)  

Nlp Natasha

Ja hvala za cestitko! Ah sm tud v sol "pridna" tko da nima kaj za cvikat hehe

Objavljeno

No ... tudi jaz cestitam moji mali Vrtnici za 500 objav 8) icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Objavljeno
No ... tudi jaz cestitam moji mali Vrtnici za 500 objav  8) icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Hvala cyc! na mal icon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gificon_smile_kisses.gif

Jutr pa dobis taprave hihi 8) :wink:

Objavljeno

Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo. 8)

Objavljeno

hehe grem za 1000 hmm do konc solskega leta al pa ne do novga leta jih bom probala tok zbrat hehe

Objavljeno
Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo.  8)

Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Objavljeno
Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

No ... pa fajn je, da je motor brez praske :twisted: :lol: :wink:

Objavljeno

A sem že omenila, da imam 1,5k postov?

Objavljeno

Čestitke Mačici za kilo pa pol postov!!!!! :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ...

Objavljeno

če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ...

Ta pravi se je oglasu :P

Objavljeno

Ah ja... kje je se to.....

:shock: Pa vseeno Cestike Mačka. 8)

Jaz pa sem jih ze 100 naklepal.... :lol: :wink:

Objavljeno

Max cestitke tebi za 100 postou!

Tudi Macici cestitam za 1500+ postou (kajkobienkratkejpametneganapisalapress) :twisted:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!