Skoči na vsebino

Čestitke!!!

YZFgeorge

Priporočene objave

...Evo ga! :lol: :lol: 8) 8) :oops: :cry: :P :twisted: :twisted: :D :( :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :arrow: :idea: :idea: :evil: :x :? :P :wink: :roll: :idea: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kurc pa tak 1RD, namest na Motorju pa u pisarni do sred noči, ...heh no ja bo pa drugi boljši.

Je pa Doggy Called B52 dobil novo zunanjo podobo, vsa imena in vse skupne grehe ma na tanku. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...pa seveda moji Natashki Ruski za stotico!!!!!!!! :D :D :D Vrtnici pa k me dohiteva in prehiteva hmal..... 8) 8) 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

100? A že ? :shock:

Vrtnica,Robycop; hvala,čestitam si tud sama,ja ni za kej,hvala lepa,lepo se imej,kej poklič,bla bla

patkonaprejsegremzdravtčimprej :puppydogeyes:

Natasha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :? :shock: 8)

Nlp Natasha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :?  :shock:  8)  

Nlp Natasha

Ja hvala za cestitko! Ah sm tud v sol "pridna" tko da nima kaj za cvikat hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo.  8)

Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

No ... pa fajn je, da je motor brez praske :twisted: :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A sem že omenila, da imam 1,5k postov?

če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ...

Ta pravi se je oglasu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah ja... kje je se to.....

:shock: Pa vseeno Cestike Mačka. 8)

Jaz pa sem jih ze 100 naklepal.... :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!