Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Skor, skor 500 GP...Še enga ruknem! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Evo ga! :lol: :lol: 8) 8) :oops: :cry: :P :twisted: :twisted: :D :( :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :arrow: :idea: :idea: :evil: :x :? :P :wink: :roll: :idea: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Čestitam.Moje navdušenje je nepopisno.Res.Brez heca. :? Lp Natasha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Robycop cestitke! Le tako naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Kurc pa tak 1RD, namest na Motorju pa u pisarni do sred noči, ...heh no ja bo pa drugi boljši. Je pa Doggy Called B52 dobil novo zunanjo podobo, vsa imena in vse skupne grehe ma na tanku. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Joj zoolo nate sm pa cist pozabla... Vse najboljse za tvoj prvi rojstni dan tle gor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ....Yao, vse naj...za RD, Zulu-Zulu! B'52 čaka.....Hvala usem za "prisrčne" čestitke 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...pa seveda moji Natashki Ruski za stotico!!!!!!!! :D :D :D Vrtnici pa k me dohiteva in prehiteva hmal..... 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Natasha from Russia tud teb cestitke za 100 postov! Le tako naprej punca! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 100? A že ? :shock: Vrtnica,Robycop; hvala,čestitam si tud sama,ja ni za kej,hvala lepa,lepo se imej,kej poklič,bla bla patkonaprejsegremzdravtčimprej :puppydogeyes: Natasha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Na sam se ta je mankau! Cestitam sama sebi za 500 postou in ker sm se drzala obljube da bom do zacetka sole jih tok nabrala hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :? :shock: 8) Nlp Natasha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Vrtnica, čestitke! Pa ne se mami hvalt, sej veš kaj bo rekla;"K' bi bla še u šol tok pridna...!" :? :shock: 8) Nlp Natasha Ja hvala za cestitko! Ah sm tud v sol "pridna" tko da nima kaj za cvikat hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 No ... tudi jaz cestitam moji mali Vrtnici za 500 objav 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 No ... tudi jaz cestitam moji mali Vrtnici za 500 objav 8) Hvala cyc! na mal Jutr pa dobis taprave hihi 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 hehe grem za 1000 hmm do konc solskega leta al pa ne do novga leta jih bom probala tok zbrat hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Jaz lahko ob tem se cestitam sam sebi za uspesno preziveto uro na monstru 900 (hvala niet!) ... v Tolminu in okolici, 45-50km ... lustna rec, niti enkrat me ni spravila v skripce. Dovolj navora in enakomerno narasca moc, tko da je bilo cisto obvladljivo. 8) Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Vazn da si se ziv! Pa v enem kosu seveda! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: No ... pa fajn je, da je motor brez praske :twisted: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 A sem že omenila, da imam 1,5k postov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Čestitke Mačici za kilo pa pol postov!!!!! :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 A sem že omenila, da imam 1,5k postov? če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 A sem že omenila, da imam 1,5k postov? če pa stalno nekaj nakladaš pa nič ne naložiš :twisted: :twisted: :arrow: ... včasih imam občutek, da res samo zaradi te številke ... Ta pravi se je oglasu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 A sem že omenila, da imam 1,5k postov? Ah ja... kje je se to..... :shock: Pa vseeno Cestike Mačka. 8) Jaz pa sem jih ze 100 naklepal.... :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Max cestitke tebi za 100 postou! Tudi Macici cestitam za 1500+ postou (kajkobienkratkejpametneganapisalapress) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave