Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Sam se ta mi je mankau! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Sam se ta mi je mankau! Vrtnica Pridno pridobiva poste ... med tem ko se jaz zezam z enim zagovednim programom :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Eni majo res velik časa... Pol pa jamramo, da je storilnost nizka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Mater, meni pa jih je uspelo naštepat celih 150 :oops: :oops: Sem ponosna! :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 (kajkobienkratkejpametneganapisalapress) :twisted: (kdajpajstšenismkajpametneganapisala?preberišekdajkakedrugetemekottetuspodaj) :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Mater, meni pa jih je uspelo naštepat celih 150 :oops: :oops: Sem ponosna! :wink: :wink: Uti cestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 (kajkobienkratkejpametneganapisalapress) :twisted: (kdajpajstšenismkajpametneganapisala?preberišekdajkakedrugetemekottetuspodaj) :P :twisted: (kajpakobitikajvzelazajokeinnezares!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Sam se ta mi je mankau! Vrtnica Pridno pridobiva poste ... med tem ko se jaz zezam z enim zagovednim programom :? cyc hvala za cestitke! Ah no no sej bo buls! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 (kajkobienkratkejpametneganapisalapress) :twisted: (kdajpajstšenismkajpametneganapisala?preberišekdajkakedrugetemekottetuspodaj) :P :twisted: (kajpakobitikajvzelazajokeinnezares!) (očitnominegresebomrajevrnilavvzvišenesfere) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 (kdajpajstšenismkajpametneganapisala?preberišekdajkakedrugetemekottetuspodaj) :P :twisted: (kotdabibiledrugetemepakajboljse) :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :D 8) :idea: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 (očitnominegresebomrajevrnilavvzvišenesfere) (tikrpolkajsetlepocnes?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Hmmmm.. .ce cestitam dragi Alli za 200+, a mogoce dobim kaj v zameno?! :twisted: :D Cestitam... :bday: :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Pol pa se jz Alli cestitam za 200+ postou in Gregsu za 3900+ postou! PS: Alla dobi Gregs kaj v zameno? :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 O ja, Sanči, seveda dobi, samo počakat mora, da pridem iz službe.... :wink: :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 O ja, Sanči, seveda dobi, samo počakat mora, da pridem iz službe.... :wink: :D :D :D :D Alla uuuu Gregs cestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 uuuu Gregs cestitke! Za kaj?! Saj nisem se nic dobil.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 uuuu Gregs cestitke! Za kaj?! Saj nisem se nic dobil.... :twisted: :D Bos ze se dubu! :wink: Lahko pa da lihkar dobivas jz pa od nikogar nic ne dobivam smrk :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Cyc že leti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Cyc že leti... Bo v petek bl lusno hihihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Čestitam Vragici za 998-ti post. Kakšna fejst številka... :wink: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Čestitam Vragici za 998-post. Kakšna fejst številka... :wink: 8) :lol: Pa 999 bo se lepsa sklepam? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Čestitam Vragici za 998-ti post. Kakšna fejst številka... :wink: 8) :lol: ko pride do 1000 ji cestitam nic prej! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Pa 999 bo se lepsa sklepam? :wink: Lepša mogoče glih ne, ampak tud lepa... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Bos ze se dubu! :Lahko pa da lihkar dobivas jz pa od nikogar nic ne dobivam smrk Gregs vsak dan prejme nov dan. A ni to lepo?! Prejmi ga tudi ti, pa ti bo prav tako lepo... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 28, 2002 Deli Objavljeno Avgust 28, 2002 Bos ze se dubu! :Lahko pa da lihkar dobivas jz pa od nikogar nic ne dobivam smrk Gregs vsak dan prejme nov dan. A ni to lepo?! Prejmi ga tudi ti, pa ti bo prav tako lepo... :wink: :D Jap je lepo ja ;) Hmm no ja mi je kar lepo hihihi :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave