Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 A sm ze do tle prilezla? hehehe pa sm ja hihihi ;) Sploh nisi vedla a ne da ne :twisted: :twisted: :lol: :idea: :wink: Nop :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sm vedla da sm tle nekje okol sam da ze 700 pa ne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 evo prijateljice in prijatelji Moj je tretji (no tk se začne a ne?).Pohvala pa Vem ki pišete in seveda Čestitam!!!!!!!!1 :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Deli Objavljeno Avgust 31, 2002 Jest pa s tem jubilejnim postom (500.) voščim samemu sebi za prehod iz članstva v uporabništvo tegale srčkanega foruma... (plosk plosk plosk plosk plosk) Hvala, hvala, res ne bi bilo treba. Lep pozdrav, Anže (ups, uporabnik Anže) :lol: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 cestitam dunkerju za 500 postou! In AREA_51 za rojstni dan! :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Hvala, hvala (še enkrat). :wink: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 AREA51-u sem pa že enkrat čestital, pa ne vem točno kje... No, pa še enkrat: Vse najboljše!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 HVALA HVALA HVALA :wink: A pridete na party??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Area_51 Vse najboljše, pa (kako že pravijo?!) veliko seksa in malo otrok (zaenkrat-ko sem ravno topic o nedolžnosti brala) :wink: :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 :lol: :lol: :lol: Jaz mam rad otroke..... ....samo ne svoje!!!!!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Kako veš, saj še nimaš svojih... :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 In jih tud ne bom mel - upam! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Kuko to misleš? Child-hater? A misleš kakšnega naklepat vsaj pri 30ih, al tud to ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Ne, brez otrok. Sam svoj mojster bi se temu reklo, seveda obstaja tud opcija v dvoje, ki bi bla v nekateri pogledih idealna, ampak je kar težko najt žensko ki si ne želi otroka. Če pa jo že najdeš - taka ponavadi živi za kariero... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 A mi bo kdo čestital za prvi rojstni dan na Motosvetu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 A mi bo kdo čestital za prvi rojstni dan na Motosvetu? NOP! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 A mi bo kdo čestital za prvi rojstni dan na Motosvetu? cestitam - ceprav ne smem smetiti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 A mi bo kdo čestital za prvi rojstni dan na Motosvetu? Dream on... :P :arrow: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 ....tako potiho... nalahku.... si cestitam.... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Po kateem "pitanju" si ti to čisto narahlo čestitaš. Bomo mi enega gromoglasnega čestitka gor vrgli, samo povej zakaj. Da nimaš 4k. Grem gledati. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Točno, 4k+ imaš. Pošiljam čestitke, riniću jedan :lol: Se ja ta bolniška, ali kaj se že greš, kar poznala. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 No, Gregsi, še čestitke od mene, zdaj pa lahko malo oladiš in napišeš kakšno besedo še v tvoj magisterij.... :wink: :twisted: :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 No, Gregsi, še čestitke od mene, zdaj pa lahko malo oladiš in napišeš kakšno besedo še v tvoj magisterij.... ....zakaj pa mislis, da bom danes pri sebi spal... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Če boš spal, bo z nalogo bolj žalostna. Bedeti, z roko glavo podpirati in pisati, pisati, pisati, brisati, pisati, pisati pisati, ... :wink: :evil: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 gobec............cestitam. 8) :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Bedeti, z roko glavo podpirati in pisati, pisati, pisati, brisati, pisati, pisati pisati, ... Hoces reci: tipkati, tipkati, tipkati.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave