fifty Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Mačica: se pridružujem čestitkam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Ajgor the Mad Dog Schultz si je (končno) kupil pravi moped :!: :!: :D Čestitam, Ajgor, končno si se usedel na nekaj človeškega :D PEPE saj se je že nekajkrat tudi na moj motor usedel.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 no,tale post je zgodovinski (#8000). :wink: :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Jao, jao, Ice! Sej morš met tipke čist znucane. :wink: :lol: Čestitam buldožeru! :wink: :wink: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ice, čestitam tut jst :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 no,tale post je zgodovinski. :wink: :oops: 8) Mislmmmm, v enem letu, štirih mesecih, osmih dneh čez 8000 postov. Povprečno 16.13 postov na dan... A sploh lahko še komu napišem naj neha nabijat :?: :idea: :twisted: :wink: :lol: Ajd čestitke... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ali malo drugače, to znese cca 712800 minut ... kar pomeni, da naš vrli Ice pritiska tipko 'pošlji' vsakih 89 minut. Le kak se ti da ponoč vstajat :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ma jst pa cestitam vsem po vrsti... ker mi sploh ni vec jasn ka se dogaja... :roll: :twisted: ... mam obcutek, da vsak dan na motosvetu praznujemo... je tak? in to je cooly... :wink: :multi: :silly: " :x-mas: " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 čestitam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 ...naš vrli Ice pritiska tipko 'pošlji' vsakih 89 minut. Le kak se ti da ponoč vstajat :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 19, 2002 Deli Objavljeno September 19, 2002 ledeni ima verjetno kakšno elektronsko napravo, ki namesto njega pošilja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 E, Marijan, sedaj si jih pa naložil 1000. Čestitam :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 in marijanu je uspelo, na obletnico rjovenja in pisanja bedarij na motosvetu mu je uspela tudi 1000. hvala za čestitke sedaj se bom pa malo pomiril, ker moram še v službi kaj naredit, te dni je služba zeloooo trpela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 A danes lahko že komu kaj čestitam? No, komurkoli in vsem, ki imajo kak razlog: ČESTITAM :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 A danes lahko že komu kaj čestitam? No, komurkoli in vsem, ki imajo kak razlog: ČESTITAM :D :D :D :D :D :D :D :D Hvala Mačica, hvala! :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 A danes lahko že komu kaj čestitam? No, komurkoli in vsem, ki imajo kak razlog: ČESTITAM :D :D :D :D :D :D :D :D Hvala Mačica, hvala! :lol: :lol: :lol: In razlog JE?! :?: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 In razlog JE?! :?: :o Nabijanje postov, kaj pa drugega :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Res, to se pa pri meni še ni zgodilo :!: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 meni se tudi ne gre za število postov-pač pa za nakladanje, pametnega in nepametnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 A danes lahko že komu kaj čestitam? No, komurkoli in vsem, ki imajo kak razlog: ČESTITAM :D :D :D :D :D :D :D :D Hvala Mačica, hvala! :lol: :lol: :lol: In razlog JE?! :?: :o Pojma nimam. Čaki, kaj je že bilo v petek? Aha, to je bil dan po četrtku, v četrtek pa....? Že vem :idea: Čestitke so bile zato, ker sem tako herojsko prenesla, da je šel Matic v četrtek raje s tabo na furo, kot da bi bil doma in svoji ženi skuhal kaj dobrega za večerjo, zraven pa še mimogrede opravil generalko po stanovanju, polikal perilo, spekel kruh za zajtrk, pregledal šolske naloge in še vse tisto, kar je po navadi njegova naloga :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 A danes lahko že komu kaj čestitam? No, komurkoli in vsem, ki imajo kak razlog: ČESTITAM :D :D :D :D :D :D :D :D Hvala Mačica, hvala! :lol: :lol: :lol: In razlog JE?! :?: :o Pojma nimam. Čaki, kaj je že bilo v petek? Aha, to je bil dan po četrtku, v četrtek pa....? Že vem :idea: Čestitke so bile zato, ker sem tako herojsko prenesla, da je šel Matic v četrtek raje s tabo na furo, kot da bi bil doma in svoji ženi skuhal kaj dobrega za večerjo, zraven pa še mimogrede opravil generalko po stanovanju, polikal perilo, spekel kruh za zajtrk, pregledal šolske naloge in še vse tisto, kar je po navadi njegova naloga :evil: :evil: auc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Kaj, auc, Sanči?! A mi je za čestitat, ali mi ni?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 čestitam maticu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 čestitam maticu :D A zato, ker ima mene? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 čestitam maticu :D A zato, ker ima mene? :lol: yep. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave