Vrtnica Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Kaj, auc, Sanči?! A mi je za čestitat, ali mi ni?! tebi je za cestitat sam Maticu pa ni kr je to naredu :lol: In ja cestitam Maticu da te ima! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Kaj, auc, Sanči?! A mi je za čestitat, ali mi ni?! Dada, jaz nic kriv... Poglej podpis, pa bos videla, kdo je kriv... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 dada da ti to ne pride v navado: samo čiščenje pa pospravljanje pa otroci pa...... dej se mal used še za televizor, pusti motorista naj trpi na motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Prmejflek, dušlaudan, Matic, a se nauš n'č zase postavu. :? :shock: Enkrat ti rata pobegnt od vseh teh groznih obveznosti, pa že vsi tle Dado ujčkajo. Folk preberte orngi. :cry: Tisti dan, Matic pač enkrat za spremembo ni garal. Je šel na fletn z eno mačko. :wink: :lol: Tle pa vsi tko odgovarjajo, kot bi Dada to zmeri počela, tist pospravlajne ipd. :? Ja jez ne vem kako mata to pošlihtan, sam men se Matic ful smili :cry: :cry: Ma jez ne vem kam vse to pele. :? :cry: Hja po drug stran ji je pa res za čestitat, če ga ma tko lepo zdresiranga. Dada, a si ga to na cukrčke dresirala, al na palco? :twisted: :lol: Joke, da navta ked merla! :lol: :lol: LP HHV gospodinc NOT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 1. Tisti dan, Matic pač enkrat za spremembo ni garal. Je šel na fletn z eno mačko. :wink: :lol: 2. Hja po drug stran ji je pa res za čestitat, če ga ma tko lepo zdresiranga. Dada, a si ga to na cukrčke dresirala, al na palco? :twisted: :lol: Ad1) Meni sta pa oba z Gregsom rekla, da sta bila skupaj. Ali ti veš kaj več, kot jaz? :twisted: :twisted: :twisted: Ad2) Ne povem, to je moj patent za vzgojo. :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Ad1) Meni sta pa oba z Gregsom rekla, da sta bila skupaj. Ali ti veš kaj več, kot jaz? HHV, jebenti, a nis mogu drzat jezika za zobmi?! Zdej si pa cel kazin naredu... sm se pocakam, da Alla pride, pa bo cela stala... :wink: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Gregs! Pa smo te le zbezali iz brloga! A si upaš priti danes v OLP in se soočiti z mano, po tem, ko mi zavajaš moža? :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Gregs! Pa smo te le zbezali iz brloga! A si upaš priti danes v OLP in se soočiti z mano, po tem, ko mi zavajaš moža? :twisted: :twisted: Upppssss.... bom se razmislil.... ce bom do vecera sploh se ziv... ce me moja ne bo sesekljala... potem mogoce se celo pridem in dokoncno klecnem pod tvojimi udarci... :oops: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Oh, Gregsi ni skrbi, da ne bi dočakal večera..... :) :lilangel: :angel: Saj, vaš, če se jaz lotim zadeve bo zelo dolgo trajala.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Upam, da te Dada ne bo dokrajčila, ker bo tvojega trpljenja prehitro konec..... :twisted: :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Oh, Gregsi ni skrbi, da ne bi dočakal večera..... Saj, vaš, če se jaz lotim zadeve bo zelo dolgo trajala.... Upam, da te Dada ne bo dokrajčila, ker bo tvojega trpljenja prehitro konec..... Aha... sem vedel... pocasno trpljenje... celo zivljenje?! :twisted: Mah, bom ze nekako.... se vedno sem cel in zdrav... dokler bo tako, bom tudi udarce prenesel... eheheheheh.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 cyberfuck......... on the loose again,on the loose again,on the loose again.....cyberfuck......... on the loose again ....... :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 cyberfuck......... on the loose again,on the loose again,on the loose again.....cyberfuck......... on the loose again ....... Better cyber than nothing.. :wink: :twisted: :D But better something than nothing... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 cyberfuck......... on the loose again,on the loose again,on the loose again.....cyberfuck......... on the loose again ....... Better cyber than nothing.. :wink: :twisted: :D But better something than nothing... :twisted: you wish :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 ... sicer malo pozno, ampak vseeno ... HOTSCHKO, čestitam ti za 2k postov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave