urssa Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) Tudi jaz včeraj stestirala DAM-PRO majico in hlače pa moram reči, da je zadeva res fajn. Definitivno zelo dobra stvar za zelo prijazno ceno - švic perilo zna bit včasih pasje drago :unsure: Sama imam večino podoblačil od Karibuja, super je tudi majica s karbonskimi vlakni od The North Face. Mi je pa ena od pomembnejših zadev kaj bom imela oblečeno po jakno in hlačami - od kar sem prvič probala aktivno perilo si sploh ne predstavljam, da bi imela oblečeno navadno bombažno majico. Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil urssa fernand9002 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 hmmm... sam jst mislim, da ni fora v windstoperju, da ti ne švicaš. jst bi švicala, če bi imela gor samo kratke rokave in kratke hlače, pa bi se pri 35°C pripeljala do semaforja . kaj šele, da sem oblečena, kot je treba! Shujšat, pa bo! (imam isti problem) lejcek, Frips, rosse20 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Shujšal.....ampak še vedno švicam....tak da to ni ravno to... lejcek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Sam uporabljam to perilo. Sicer stane nekaj eurov, ampak je ZAKON!!! http://www.dainese.com/de_de/motorbike/racing-seamless-shirt.html?gender=2&destinazione_uso=45&cat=31 http://www.dainese.com/de_de/motorbike/racing-seamless-pant.html?gender=2&destinazione_uso=45&cat=31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) Sam uporabljam to perilo. Sicer stane nekaj eurov, ampak je ZAKON!!! http://www.dainese.c...e_uso=45&cat=31 http://www.dainese.c...e_uso=45&cat=31 Jz tud prisegam na tole (sicer enodelno) oblekco Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Shujšat, pa bo! (imam isti problem) se strinjam... samo preverjeno, ne pomaga. lejcek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) Jz tud prisegam na tole (sicer enodelno) oblekco Kje je pa kaksna slikca?? Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil a79 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Kje je pa kaksna slikca?? A tebe tud firbec, pa sm misla, d sm polcaji hočjo d se slačm k me ustavjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Jz tud prisegam na tole (sicer enodelno) oblekco Hihihi, ja jaz sem se pa za dvodelca odločil, je lažje vmes skočit na WC... domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 A tebe tud firbec, pa sm misla, d sm polcaji hočjo d se slačm k me ustavjo Ja pa ja, to bi pa res lahko naredila za nas, da nam privoščiš kakšno slikco v tem oprijetem perilu... :naughty: domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Julij 28, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 28, 2010 (popravljeno) Hihihi, ja jaz sem se pa za dvodelca odločil, je lažje vmes skočit na WC... Imam tud usnje enodelno, tako da mi enodelna podobleka nič ne olajša zadeve :grrr, poleg tega je bolj praktična, da se ti pri oblačenju usnja in med vožnjo majica ne rola navzgor in hlače navzdol .) Ja pa ja, to bi pa res lahko naredila za nas, da nam privoščiš kakšno slikco v tem oprijetem perilu... :naughty: A bo zdj vredu .) Popravljeno Julij 28, 2010. Popravil SharpNinja dotem, Macho3, a79 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Nič ni vredu,ker me boli vrat,al pa moram monitor okrog obračat! winetou2, DAMI34 in aero 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Imam tud usnje enodelno, tako da mi enodelna podobleka nič ne olajša zadeve :grrr, poleg tega je bolj praktična, da se ti pri oblačenju usnja in med vožnjo majica ne rola navzgor in hlače navzdol .) A bo zdj vredu .) BBBBRRRRRRRAAAAAAVOOOOOOOO!!!!!!!! :notworthy: domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TABOO Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 (popravljeno) Podoblačila od DAM-PRO-ja so sicer dvodelna, vendar mi je zelo všeč, da so hlače dovolj visoke-zadaj celo malo povišane, majica pa je tudi podaljšana na zadnjem koncu. Imam tako enodelen usnjen kombinezon, kakor tudi dvodelnega iz cordure, vendar pri nobenem nisem imel problemov z oblačenjem, slačenjem ali pa "vihanjem". Tudi draga je zelo zadovoljna. Sedaj smo jih v klubu naročili nekaj večjo količino , in se dogovorili za popust.. Popravljeno Julij 28, 2010. Popravil TABOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Imam tud usnje enodelno, tako da mi enodelna podobleka nič ne olajša zadeve :grrr, poleg tega je bolj praktična, da se ti pri oblačenju usnja in med vožnjo majica ne rola navzgor in hlače navzdol .) A bo zdj vredu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TABOO Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) Sem prišel danes z morja in se je kar shladilo tam po Liki. Toplejši del kombinezona (podlogo) sva z drago itaq doma pustila, saj sva šla dol po vročini.Sem se bal da naju bo zeblo, vendar so tale THERMOLITE podoblačila od DAM-PRO zelo v redu tudi, ko malo zahladi. Prav prijeten občutek. Kakšne izkušnje pa imate drugi s temi izdelki? LP T Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil TABOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 7, 2010 Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 .....danes sem v Mb kupil Dainese Racing Seamless dvodelni komplet (dolgi rokavi). Zalo dober občutek, še lepša se mi je zdela cena, ker sem nevede naletel na 25% popust (traja cel mesec) - znižano iz 105 na 78Eur :naughty: . Priporočam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TABOO Objavljeno Avgust 7, 2010 Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 (popravljeno) .....danes sem v Mb kupil Dainese Racing Seamless dvodelni komplet (dolgi rokavi). Zalo dober občutek, še lepša se mi je zdela cena, ker sem nevede naletel na 25% popust (traja cel mesec) - znižano iz 105 na 78Eur :naughty: . Priporočam. Verjamem, da je OK. Vendar je cena DAM-PRO(jevega) dvodelnega kompleta,kateri je zelo prijeten za nošenje od 48 -51 €. Odvisno ali je ženski ali moški. Če vzameš večjo količino pa se da dogovoriti še za kakšen dodaten popust. Ne vidim nobenega pametnega razloga, da bi plačeval "znamke", pred nosom pa imam domačega proizvajalca tudi zelo kakovostnih podoblačil.Vsaj po mojih izkušnjah sodeč (in moje drage). Pa tudi v našem klubu so fantje prav zadovoljni. LP T Popravljeno Avgust 7, 2010. Popravil TABOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 (popravljeno) No, dopust je mimo, za tiste, ki ste klicali (vendar so nekatere številke pošle) pa obvestilo, da je nova količina podoblačil DAM-PRO THERMOLITE že v proizvodnji in bo na razpolago že v ponedeljek, 30.8.2010. LP Popravljeno Avgust 26, 2010. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Damian, da ti odgovorim, kako sem zadovoljen s podobleko, ki sem jo zadnjič nabavil pri tebi. Že ko sem šel od tebe, sem se malo pred Šentjernejem preoblekel, ker je bila majica popolnoma premočena. Bil sem pozitivno presenečen nad podobleko, saj odlično odvaja pot. Ko pa sem se po parih urah ustavil in slekel zgornji del kombinezona, se je zelo hitro posušila. Od takrat naprej jo imam vedno oblečeno, ko se grem vozit. Sedaj samo še čakam, kako se bo podobleka obnesla, ko bo hladneje, ker v tej vročini kar teče od mene :evilgrin:. Ko pridem z vožnje, obleko samo vržem v pralni stroj na takratek program, da jo splaknem. Posuši se hitro, tako, da je kmalu spet pripravljena na novo uporabo . Pa kombinezon lažje slečem in oblečem, ko sem premočen, to tudi precej šteje. Prej je bila to muka :angry: . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 (popravljeno) Me veseli, da si tudi ti zadovoljen. Po mojih izkušnjah je ta material zelo dober tudi v hladnejših dneh. Za nižje temperature (pod 10 ali pa celo 5 st.C)pa bomo pa konec septembra (odvisno od temperatur)dali v proizvodnjo še EXTRA TERMO varianto.Material je podoben,z več THERMOLIGHTA, pa kosmačen je. Primeren tudi za temp. pod 0 stC, enkraten pa tudi za smučarijo. Hlače bodo enak model, majica pa bo v obliki polpulija z zadrgo, tako da zaščitijo tudi vrat. LP Damjan Popravljeno Avgust 27, 2010. Popravil Damian trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Mam novo sceno ,k se mi je zdela kr dobra v primerjavi z TOP GAS-om in Dainese Semmless zadevami...vse je vredu,mislim spica zadeve,ampak cene so pa ubijalske...ce ne naletis na popuste,so tej komleti med 90-120euri... No neka nova varjanta je zdaj ponujena na trgu in sem jo mal testirala na spinningu,pa sem vidla da v sportu se obnese,lahko da na mopedih tudi v toplo,vrocih dneh...in sicer tuki :http://www.sixs.biz/ SIXS,ORIGINAL CARBON UNDERWEAR,PATENT PENDING TECHNOLOGY Dobro dela,cena pa vsaj ne ubija,kot ostale,je skoraj -30% Kje ga dobit pa itak pise pod 'rivenditori'...opozarjam-mene ni:),zato naj moderatorji tega ne vpostevajo kot reklamo!!!!! Lp TOMTECH 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TABOO Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 Kar se teh DAM-PRO jevih THERMOLITE podoblačil tiče, sva jih z drago preizkusila včeraj tudi na "mrazu". Tam v Liki je bilo kar pod 10 stC, vendar nisva čutila nobenega hladu, pa nisva imela kombinezonov v zimski varianti. Tudi občutek je prijeten. Z drago meniva, da dobiš dobro kvaliteto ,ugodno za nošenje in to za relativno malo denarja. In , kar mojo drago najbolj veseli-zelo enostavno za vzdrževanje.Likati sploh ne rabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Avgust 30, 2010 Deli Objavljeno Avgust 30, 2010 Zdravo, tudi sam sem nabavu podobleko od dam-proja! Full vredu zadeva, sam sem zelo zadovoljen! lp Simon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Glider1972 Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 Kakšne izkušnje pa imate s temi DAM-PRO oblačili sedaj, ko je hladneje? Rabil bi nekaj zase in za punco pa je v trgovinah vse precej drago, predvsem pa me moti, da nimajo nič za nas obilnejše.Kar dobim je bolj ozko, predvsem pa prekratko, ko se na motorinu sklonim naprej. Damian in BenX 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se