Glider1972 Objavljeno Junij 16, 2011 Deli Objavljeno Junij 16, 2011 Ja, če imaš mrežico je mogoče boljše. jaz nimam posebnega kombinezona za poletje. Imam dvodelnega iz Cordure, in spomladi iz.poleti snamem termo podlogo, ko je vroče pa še nepropustno membrano proti dežju. Če je kombinezon na kožo sem takoj moker in se mi lepi. zato imam raje dolg rokav.... Pa tudi lepši sem z dolgimi rokavi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 16, 2011 Deli Objavljeno Junij 16, 2011 glider ja ce mas kr podlogo zna bit potem bedno. zato ma pr nas fant tudi dolge rokave. mam pa tudi jst se en komplet iz kordure samo je bolj za pomlad in jesen, mi je pa usnje bolj komot in se v njem bolje pocutim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 19, 2011 Deli Objavljeno Junij 19, 2011 Glider in cikadina, hvala za pomoč. Sem že kontaktiral "strica iz gornjega posta" ,dobil prospekt in v petek zvečer tudi naročil. Upam, da bo Ok. Sporočim, ko preizkusim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 Dobil sem včeraj. Preizkusim danes. Material zgleda super, kroj kot ulit. Glede na vse skupaj se mi zdi cena zelo ugodna. Danes po službi še preizkus na motorinu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 Dobil sem včeraj. Preizkusim danes. Material zgleda super, kroj kot ulit. Glede na vse skupaj se mi zdi cena zelo ugodna. Danes po službi še preizkus na motorinu.... super... poročaj ker sem jaz tudi v fazi nakupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 21, 2011 Deli Objavljeno Junij 21, 2011 Cikadina in glider, hvala za pomoč. Danes sem preizkusil kupljeno in sem zelo zadovoljen.Kot prvo so mi majica in hlače dovolj dolgi kljub moji višini. Tudi ko se sklonim naprej, je OK, saj je majica zadaj daljša. Tui med samo vožnjo je bilo super. Ves čas sem imel občutek suhe kože, čeprav je bilo kar nemarno vroče. Sploh ko ustaviš na carini, ali pa na semaforju. Tudi, ko sem na morju slekel jakno, me ni nič hladilo,saj sploh nisem imel občutka, da bi bila majica mokra,(čeprav je morala biti,saj se v vročini kar precej potim) in prav z užitkom sem spil kavico in sok.No, saj sem bil tudi žejen..... :beer1: Skratka zelo zadovoljen tako s ceno, kot dobrim občutkom pri nošenju. Punca me že "prijazno gleda", naj naročim še zanjo... LP cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 Eto, naročil sem za punco, še en kpl.zase in enga za frenda ter dobil še soliden popust na količino.. Naj vas ne zavede (pre)enostaven prospekt. Material je vrhunski po videzu in za nošenje. Tudi šivanje zgleda na nivoju, je daleč od tistega kar sem kupil v Italiji, ko so nitke visele. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 22, 2011 Deli Objavljeno Junij 22, 2011 Eto, naročil sem za punco, še en kpl.zase in enga za frenda ter dobil še soliden popust na količino.. Naj vas ne zavede (pre)enostaven prospekt. Material je vrhunski po videzu in za nošenje. Tudi šivanje zgleda na nivoju, je daleč od tistega kar sem kupil v Italiji, ko so nitke visele. LP Me je moja okregala, da sem grdo napisal. Mišljeno je bilo, naj vas ne moti malo bolj enostaven prospekt, ne pa, naj vas ne zavede.... cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 23, 2011 Deli Objavljeno Junij 23, 2011 midva z mojim bova mogla tudi vsak še en komplet naročit, prej ko greva na dopust. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 23, 2011 Deli Objavljeno Junij 23, 2011 Nikjer ne najdem,ali je za DAM-PRO katalog on line? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MI5Ek Objavljeno Junij 23, 2011 Deli Objavljeno Junij 23, 2011 Tudi mene bi zanimal njihov katalog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bio Objavljeno Junij 23, 2011 Deli Objavljeno Junij 23, 2011 i mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 (popravljeno) Tako, po štiridnevnem potepanju (malo po Srbiji)zopet "na trdnih tleh". S perilom DAMPRO zelo zadovoljen .In moja volkica tudi. Prijeten občutek, tudi v veliki vročini. Ko slečeš kombinezon te ne hladi in nimaš občutka, da je majica mokra. Suho zelo hitro. Kljub vročini in večjim količinam "tucane oštre paprike" na jedeh, nam ni bilo prevroče... :beer1: Pohvala proizvajalcu (stricu iz gornjega posta, kot bi rekla cikadina... ) LP Volk Popravljeno Junij 28, 2011. Popravil wolf87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 damianu posljite PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 Vesel sem, ko preberem kakšno pohvalo glede naših izdelkov (TABOO by DAM-PRO) . Lepo je vedeti, da smo razvili dober in cenovno ugoden izdelek, ki vam izboljša počutje pod kombinezonom tako v vročini, kot tudi v hladnejših jutrih.. Kar se tiče kataloga, je zaenkrat res malce bolj skromen in enostaven. Potrudili se bomo, da bomo od jeseni naprej tudi na spletu. Stran, ki jo je urejal moj brat je po njegovi izgubi žal tehnično nedosegljiva. Glede na možnosti pa nam je ta trenutek bolj važna vsebina kataloga, predvsem pa uporabnost, kakovost in ugodna cena naših izdelkov. Za kakršnekoli želje ali informacije glede podoblačil pa mi le pišite na PM. Sicer pa želim vsem skupaj veliko prijetnih motorističnih kilometrov.... Damjan Ice, Kuža, Cofko Cof in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 A mogoče kdo ve v kateri štacuni pri nas bi nabavu majico ali jopo iz OUTLAST materijala sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
persl Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 Kako se obnese tale majica pod usnjem?? http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-podobleka-majica-z-dolgimi-rokavi-i3058.shtml Vredna nakupa? Nekaj rabim ker se mi usnje gabi na stiku z kozo, se lepi in je vroce...razdrazljiva koza iptd. LP in hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno Avgust 3, 2011 Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 Pred dnevi prišli s tritedenskega "potepanja" do Kaspijskega morja in nazaj.Prijetno utrujeni... Sicer pa zelo zadovoljni z DAMPRO podoblačili. Vozili skoraj po "zimi", kakor tudi po 40stC in čez......Tudi, ko opereš, suho v pol ure... Skratka vrhunsko! Vredno vsakega evra !!! (čeprav sem bil na začetku malo skeptičen (zaradi prodaje po pošti...) LP Volk p.s. Sicer pa mi naj samo kdo še enkrat reče, da so naši policaji in cariniki "težki".... Kuža in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Glider1972 Objavljeno Avgust 22, 2011 Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 Včeraj sva se z mojo drago&Co vrnila s potepanja po Italiji. Kljub vročini sva imela TERMO komplet (kosmačen s polpulijem) od DAM-PROJA. Moram priznati, da se tudi v neznosni vročini, ki smo je bili deležni v zadnjih dneh ne obnese nič slabše, kakor THERMOLITE letni komplet. Ko smo šli, je bilo namreč malce hladneje, ko je zagrelo pa sem se že ustrašil,da se bomo skuhali, vendar ni bilo razlike. Stalen občutek, da si suh,skratka, zelo prijetno kljub nori vročiniiin potenju Tudi rute nisem rabil zaradi polpulija, saj se je lepo dopolnjeval s podkapo. LP Kuža 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kuža Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Kako pa se vam tale DAMPRO obnese kaj v hladnejših dneh? Jaz imam en tanjši komplet iz Coolmaxa (kupil v Louisu, kjer niti ni bil najcenejši), pa sem bil v vročini nekako zadovoljen, čeprav ravno ni tisto, kar mi je razlagal prodajalec. Nekako imam ves čas po vročini občutek vlažne majice ..ne vem. Sedaj, ko so jutra malo zahladila pa mi je absolutno prehladno in moram oblačit še kakšen puli za povrh, vendar je nerodno, ko ga moram proti poldnevu pa slačit . Prosim za mnenje... LPK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kuža Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Kako pa se vam tale DAMPRO obnese kaj v hladnejših dneh? Jaz imam en tanjši komplet iz Coolmaxa (kupil v Louisu, kjer niti ni bil najcenejši), pa sem bil v vročini nekako zadovoljen, čeprav ravno ni tisto, kar mi je razlagal prodajalec. Nekako imam ves čas po vročini občutek vlažne majice ..ne vem. Sedaj, ko so jutra malo zahladila pa mi je absolutno prehladno in moram oblačit še kakšen puli za povrh, vendar je nerodno, ko ga moram proti poldnevu pa slačit . Prosim za mnenje... LPK Bil bi vesel kakšnega mnenja, saj imam kar nekaj planov tudi za jesenske ture..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 1, 2011 Deli Objavljeno September 1, 2011 Bil bi vesel kakšnega mnenja, saj imam kar nekaj planov tudi za jesenske ture..... Ti samo nabavi. Zadeva je kvalitetna in zelo dobro opravlja svojo nalogo. Zimski komplet lepo nalahko objame telo in daje prijeten in topel občutek. Nikoli nisem imel občutek da sem moker, pa se precej znojim. Pa perilo tudi po par dnevni uporabi ni imelo vonja po znoju. :notworthy: :notworthy: Seveda so občutki subjektivna stvar. Scarabeo Cofko Cof in exclan 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wolf87 Objavljeno September 6, 2011 Deli Objavljeno September 6, 2011 Kako pa se vam tale DAMPRO obnese kaj v hladnejših dneh? Jaz imam en tanjši komplet iz Coolmaxa (kupil v Louisu, kjer niti ni bil najcenejši), pa sem bil v vročini nekako zadovoljen, čeprav ravno ni tisto, kar mi je razlagal prodajalec. Nekako imam ves čas po vročini občutek vlažne majice ..ne vem. Sedaj, ko so jutra malo zahladila pa mi je absolutno prehladno in moram oblačit še kakšen puli za povrh, vendar je nerodno, ko ga moram proti poldnevu pa slačit . Prosim za mnenje... LPK Zelo zadovoljen. Uporabil v vseh razmerah, z volkico sva naredila ker nekaj km tudi v hladnejših razmerah. Razlika glede na navadno švic perilo je ravno ta, da so njihova oblačila primerna tudi za hladnejše dni, ne samo za vročino. Poleg celoletne imajo tudi TERMO varianto za hladnejše dni, vendar je že navadna celoletna super.Mislim, da nimaš kaj zgrešit, najbolje pa, da se pri proizvajalcu pozanimaš še sam. Lastnik je prijazen in zgleda, da kar pozna zadeve.Pa še motorist je.. LPV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kuža Objavljeno September 12, 2011 Deli Objavljeno September 12, 2011 Sem vzel zase in za punco. Sva naredila eno furco v Nm in si malce ogledala. Prijazen možakar pa še enak motor ima, kot jaz . Velikost, ki jo je predlagal, je pasala, kot ulita. Sva vzela celoletna kompleta in jih prejšnji teden tudi preizkusila. Zelo zadovoljna. Sicer ni bilo ravno hudega mraza , ampak tam okoli 10 st je pa bilo zjutraj bolj v hribih. Tako zjutraj, kot potem po vročini se je krasno obneslo. Z eno besedo, super!! Mislim, da bom čez kakšen mesec naročil tudi termo komplet, bi znal bit dober tudi za smučarijo. LPKuža Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno September 17, 2011 Deli Objavljeno September 17, 2011 (popravljeno) no danes tudi midva z ženo probala Thermo in zelo zadovolna....... Popravljeno September 17, 2011. Popravil idelta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se