rosse20 Objavljeno April 19, 2012 Deli Objavljeno April 19, 2012 jaz za poleti vozim louis "švic cote" in sem zadovoljna. včasih oblečem "švic majico" od maya maya in sem tudi zadovoljna. za hladnejše dni pa priporočam MBR podobleko. vredna vsakega €! preizkušeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 20, 2012 Deli Objavljeno April 20, 2012 Mavti: nobenga ne moti,da je slovenska....hecno je samo takšno "prikrito" oglaševanje Ruf 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matgo Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 Prodajam kvalitetno BMW ogrevano podobleko http://www.motosvet.....php?cid=7-1305 več na PM oz. gsm 041/406993 še vedno na voljo Zelo malo rabljena in brezhibna,praktično kot nova - original BMW OGREVANA podobleka brezrokavnik samo zgornji del - priklop na motoristično vtičnico s stikalom za vklop in izklop. http://www.motosvet.com/ads/ad.php?cid=7-1342 več na PM oz. gsm 041/406993 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 (popravljeno) Tole se bere, kot da en tip piše pod različnimi nicki in hvali svojo robo. Precej neužitno branje! Ne vem, s čim sem si zaslužil tale odgovor. Ali tudi na tem forumu ne gre brez "izvedenskih mnenj" in obtoževanj? Popravljeno Maj 17, 2012. Popravil Motorad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Jaz sem si pa letos priskrbel podobleko znamke Crane Kupljena za cca35 eur v Lidlu in vam povem da je super. Vredna vsakega eura, tako da mi je brezveze metat neke velike denarje ven iz denarnice. Si raje po sezoni ali dveh novo kupin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 Alpinestars je kulj tako poletna kot zimska podobleka z windstoperjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 29, 2012 Deli Objavljeno Maj 29, 2012 Za tiste, ki imate na motorju radi tudi med poletjem vrat malce bolj zaščiten proti vetru, smo v DAM-PRO-ju naredili polpulije TABOO tudi iz celoletnega, (nekosmačenega) THERMOLITE materiala. Tako so polpuliji (z zadrgo) primerni tudi za poletno vročino. Kdor ima raje malce bolj odprto pa se lahko še vedno odloči za klasično majico z okroglim izrezom. Kaj več na PM.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno Junij 7, 2012 Deli Objavljeno Junij 7, 2012 Ali kdo ve za kakšne "podrokavice" in podkape iz enakega ali podobnega materiala,kot ima DAMPRO? Da odvajajo vlago, v hladnem pa malo pogrejejo. Oni nimajo, niti nisem zasledil v trgovinah. Bikersove z windstoperjem imam , vendar bi kaj bolj "lahkega".... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 7, 2012 Deli Objavljeno Junij 7, 2012 Ali kdo ve za kakšne "podrokavice" in podkape iz enakega ali podobnega materiala,kot ima DAMPRO? Da odvajajo vlago, v hladnem pa malo pogrejejo. Oni nimajo, niti nisem zasledil v trgovinah. Bikersove z windstoperjem imam , vendar bi kaj bolj "lahkega".... Za v rokavice nabavi iz kmetijske tehnike bele rokavice za pletje - 1€. Poleti vpijejo švic, pozimi pa malo pogrejejo. Bombažna podkapa brez vindstoperja reši težave poleti. Nabaviš v moto trgovinah. Par €. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 8, 2012 Deli Objavljeno Junij 8, 2012 Po moje mora bit tole dobro za vročino: http://www.peloton.si/index.php?productID=2919 sergini in Janez123 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Po moje mora bit tole dobro za vročino: http://www.peloton.s...?productID=2919 Pri ženskah mogoče še boljše v mrzlem :grim SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 Za v rokavice nabavi iz kmetijske tehnike bele rokavice za pletje - 1€. Poleti vpijejo švic, pozimi pa malo pogrejejo. Bombažna podkapa brez vindstoperja reši težave poleti. Nabaviš v moto trgovinah. Par €. Scarabeo Hvala za odgovor. Ene bombažne podrokavice imam (in podkapo), pa mi ne ustreza, saj se "napije" vode oz. švica in nato imam še slabči občutek. Z materialom, kot je na majicah od DAMPRO sem zadovoljen, zato bi iz takega, ali pa podobnega materiala (da odvaja vlago na zunanjo stran. Podkapo sem sicer že dobil iz takega materiala, upam še na "podrokavice". Če ima kdo kakšno informacijo, kje imajo, bom vesel. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Julij 1, 2012 Deli Objavljeno Julij 1, 2012 Če komu rabi, prodam vrhunski komplet majica in hlače od Alpinestars Summer Tech Performance Long Sleeve Velikost XL/XXL. Hlače nošene 2x, majica 5x. Komplet je praktično nov. Primeren za toplejše dni. Za velikost voznika 180 cm in več. Prodam po polovični ceni novega. Prodam samo v kompletu. Cena kompleta 60eu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Julij 2, 2012 Deli Objavljeno Julij 2, 2012 Jaz sem si pa letos priskrbel podobleko znamke Crane Kupljena za cca35 eur v Lidlu in vam povem da je super. Vredna vsakega eura, tako da mi je brezveze metat neke velike denarje ven iz denarnice. Si raje po sezoni ali dveh novo kupin Crane je morda Hoferjev, ni pomembno, imam pa Crivit-Lidl za podobne soude, dolge gate in dolge rokave in s to robo sem tudi zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno Avgust 28, 2012 Deli Objavljeno Avgust 28, 2012 Za v rokavice nabavi iz kmetijske tehnike bele rokavice za pletje - 1€. Poleti vpijejo švic, pozimi pa malo pogrejejo. Bombažna podkapa brez vindstoperja reši težave poleti. Nabaviš v moto trgovinah. Par €. Scarabeo Sem upošteval tvoj nasvet-rokavičke so zakon. Sem se bal, da bom švical v njih pa ni bilo nekih problemov. Sicer sem včasih kar "umiral" od vročine, sploh po razgretih cestah v kakšni koloni, vendar je bilo vredno... Tudi DAMPRO podoblačila so se odlično izkazala. Udobna, zračna in nezahtevna za vzdrževanje na dolgi poti. Res priporočam. Sicer pa sva bil hvaležna proizvajalcu za vsako zadrgo na kombinezonu, ki nama je omogočila malo prepiha V dobrem mesecu sva naredila skoraj 5000 km in se krasno imela . Le motor bo treba zamenjat za kaj bolj udobnega. Tale je praktično že prodan, saj grem drug teden na operacijo zapestja, nato drugega in sezone bo počasi konec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 28, 2012 Deli Objavljeno Avgust 28, 2012 Sem upošteval tvoj nasvet-rokavičke so zakon. Sem se bal, da bom švical v njih pa ni bilo nekih problemov. Sicer sem včasih kar "umiral" od vročine, sploh po razgretih cestah v kakšni koloni, vendar je bilo vredno... Tudi DAMPRO podoblačila so se odlično izkazala. Udobna, zračna in nezahtevna za vzdrževanje na dolgi poti. Res priporočam. Sicer pa sva bil hvaležna proizvajalcu za vsako zadrgo na kombinezonu, ki nama je omogočila malo prepiha V dobrem mesecu sva naredila skoraj 5000 km in se krasno imela . Le motor bo treba zamenjat za kaj bolj udobnega. Tale je praktično že prodan, saj grem drug teden na operacijo zapestja, nato drugega in sezone bo počasi konec... Enostavne rešitve so zmeraj dobre rešitve. Me veseli, da si zadovoljen. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno Oktober 8, 2012 Deli Objavljeno Oktober 8, 2012 Tako, danes sem preizkusil DAMPRO podoblačila tudi v hladnem vremenu. Po prodaji motorja in operaciji levega zapestja sem namreč danes postal ponosni lastnik nove XJR 1300. Pravi motorin. Tudi podoblačila, ki sem jih sicer do sedaj vozil bolj v vročini, so se po današnjem hladnem vremenu odlično obnesla pod kombinezonom. Priporočam tudi jaz. Sedaj pa dva dni na motorju, nato pa še drugo zapestje... LP SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 jz imam za pod kombinezon DAINES in dva ducati kompleta-res zakon-vredno vsakega centa...en komplet od Ducatija se sploh ni čuval in pral tud z mehčalcem-zato ni več kot nov ampak je malo muck na njemu.Drugi,ki se čuva pa je kot nov.Nosim pa te komplete in poleti pod kombinezon,kot vedno ko je hladno-namesto spodnje majice in dolgih gat....še punca si je kupla majco in jo non stop nosi a le pozimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Hola, prav zaradi takihle mahinacij z dolžino majic in hlač pri podobleki kupujem samo enodelne modele, ni treba nič tlačit kamorkoli, niti ni težav s kazanjem riti ;-) jz mam enodelni DAINESE res vrhunski a tud cena....ducati pa imam dvodelna in vse sede v piko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Franc, vecina se nas vozi poleti v preklemanski vrocini, cunje so suhe kot bi mignil. Ce bi kako stvar zelel res ekspresno posusiti, pa privezes na kufer, po kilometru je suho iz ene strani, se kilometer nazaj pa je. Bom pa vzel kak par stumfev, tega se nimam v zbirki. A spodnje gate tut majo? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 Franc, vecina se nas vozi poleti v preklemanski vrocini, cunje so suhe kot bi mignil. Ce bi kako stvar zelel res ekspresno posusiti, pa privezes na kufer, po kilometru je suho iz ene strani, se kilometer nazaj pa je. Bom pa vzel kak par stumfev, tega se nimam v zbirki. A spodnje gate tut majo? Lahko mi verjameš, da je življenje s "plastiko" veliko lažje (tudi dobesedno) . Sem sprobal obe varianti in ni primerjave. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 (popravljeno) jz mam enodelni DAINESE res vrhunski a tud cena....ducati pa imam dvodelna in vse sede v piko Popravljeno Februar 19, 2013. Popravil exclan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 19, 2013 Deli Objavljeno Februar 19, 2013 a dej ga srat zdej pa dela tud razlike v varnosti podobleka in štumfi pa podkapa pa rokavice pa tank torbe dej povej tvoje znamke da si hitro nabavim da ne bom hrom celo življenje . Kaj pa šund od kopije jakne ducati ki si jo kupil ali jo boš v TC-ju ta pa je dobra ane. BUČAAAAA!!! stvari kupujem v italiji.Jakna kawasaki,ledvični pas Rehband,rokavice yamaha,škornji Sidi.kombinezon Clover....v tc sem si kupo le rossi pulover.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 stvari kupujem v italiji.Jakna kawasaki,ledvični pas Rehband,rokavice yamaha,škornji Sidi.kombinezon Clover....v tc sem si kupo le rossi pulover.... Kaj od tega je bilo kupljeno v LIDLu, kr če ne si res totalno OFF TOPIC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 ker je ravno aktualno (in da, vem kaj sem napisal par vrstic visje): potrebuje kdo vecjo kolicino poceni bombaznih podkap (kaksna avtosola ali podobno)? cena odvisna od kolicine odvzema od € 2,50/kom navzdol. dobavljive tudi kvalitetnejse podkape, vendar je cena visja po komadu. roba je ca. 4 dni po narocilu v mojih rokah, dobava v slovenijo ni problem. vec po PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se