pajkica Objavljeno Marec 1, 2013 Deli Objavljeno Marec 1, 2013 a men lohka gate zbrišete, ice pa lohka svoje podkape tle marketingira? mater ste pristranski... a ne Ice? :glare: sesir in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Marec 1, 2013 Deli Objavljeno Marec 1, 2013 pajkica tiste 3 špage si pa ne zaslužjo imena gate :grim Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 1, 2013 Deli Objavljeno Marec 1, 2013 Kaj je pomembno pri podkapi? Material, velikost in barva! (Pa mogoče šiv po sredi...?) Tle pa cela znanost... pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Odlična podkapa za 10 evrov! Neck and chest are totally windproofed Breathable head section made of Coolmax® Material: 100% polyester http://www.louis.de/_30044a9bba3c1dcced58112f95e5d26a28/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209725 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Sam sem privrzenec windstoper podkap. Iscem eno poletno varijanto: http://www.hein-gericke.co.uk/bikers-summer-st-wind.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 meni bolj kot podkapa paše buff, navaden ko je vroče, drugače pa windstopper, pa še bolj univerzaleni so kot podkape. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Ja, pa ko si na zboru, ga uporabis kot rutko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ayma Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Brez podkape se ne peljem skoraj nikamor... Nosim jo v vseh letnih casih, pa se vsa razkustrana nisem ko dam celado dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Jst jo pa ponavadi poveznem na glavo ko grem na bankomat al' pa na pumpo... ...mora pa bit' bulettstoper! urkoman, DAMI34 in macak333 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorad Objavljeno April 21, 2013 Deli Objavljeno April 21, 2013 jz mam enodelni DAINESE res vrhunski a tud cena....ducati pa imam dvodelna in vse sede v piko Tudi jaz z DAM-PRO podoblačili nimam problemov pa sem kar pri sebi. Majica in hlače sta zadaj podaljšana pa tudi številke so korektne. Pri nekaterih drugih (sicer bolj cenenih...) sem tudi jaz pokazal hrbet, čim sem se sklonil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MG1961 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Živjo Ker v trgovinah ne najdem teh DAMPRO oblačil bi rabil nasvet, kam naj se obrnem za informacije in nakup. Vidim, da ste nekateri kar zadovoljni, jaz pa moram obnovit "podgarderobo"... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Živjo Ker v trgovinah ne najdem teh DAMPRO oblačil bi rabil nasvet, kam naj se obrnem za informacije in nakup. Vidim, da ste nekateri kar zadovoljni, jaz pa moram obnovit "podgarderobo"... LP Kontaktiraj Damian-a in ti bo vse povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MG1961 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Ok. Najlepša hvala. Upam, da so podoblačila res tako v redu, kot piše na forumu. Ko enkrat zraste trebušček, je namreč v trgovinah težko dobiti kaj za na motor, da ne bi takoj "hrbta kazal"... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mataur Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 DAM-PROjeva podoblačila so super... celo zimo jih nosil, ne samo na motorju in so taka kot prvi dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MG1961 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Hvala lepa. Sem ga že kontaktiral. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MG1961 Objavljeno Maj 27, 2013 Deli Objavljeno Maj 27, 2013 Sem dobil in preizkusil čez vikend. S podoblačili zelo zadovoljen. Se lepo prilagode tudi mojim "okroglinam"... Z vremenom čez vikend precej manj zadovoljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Junij 21, 2013 Deli Objavljeno Junij 21, 2013 Vidim že par dni reklamo na motosvetu pa še na ene par drugih internet straneh, sem rekel, vročina je pasja, treba je probat tele Hyperkewl hladilne brezrokavnike od Big Fat Whale-a :grim pokličem, se naročim, bi prišel probat in preizkusit. Pridem na Lj-Vrhovce kjer imajo sedež, pustim depozit v vrednosti izdelka, in takoj letim v garažo po motor, da letim takoj sprobat tole čudo namočim pod pipo tale brezrokavnik, prštimam motor, se oblečem, in pod kombinezon vržem še tale hladilni brezrokavnik. Prvi filing je mal čuden, kot da je nekaj mokro, pa u bistvu ni, tipam pa šlatam, nič vode, samo hladen občutek ajde gremo probat na cesto. Temperature so bile čez dan, vsaj po termometru na armaturi od 30 do 33 stopinj, kar je bilo kar super vreme za testirat tole zadevo. Skočil sem do Postojne, pa dol čez Razdrto do Ajdovščine, Nove Gorice, pa v Trst sem šel sprobat zadevo v največji gužvi v petek ob 3 popoldan, potem pa lagano nazaj proti Ljubljani. Na kratko, zadeva dela presenetljivo dobro, prijetno hladi, ne moti pod kombinezonom, in zgleda da tud drži, da stvar ohranja temperaturo dalj časa (10 ur) saj v 3-4 urah kolikor sem imel jopič oblečen, ni bilo zaznati nobenih temperaturnih nihanj oziroma da bi me kaj manj hladilo. Po mojem skromnem mnenju se tale brezrokavnik odlično obnese Zdej morem še unga za na bicikel kupit DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 24, 2013 Deli Objavljeno Junij 24, 2013 Vidim že par dni reklamo na motosvetu pa še na ene par drugih internet straneh, sem rekel, vročina je pasja, treba je probat tele Hyperkewl hladilne brezrokavnike od Big Fat Whale-a :grim pokličem, se naročim, bi prišel probat in preizkusit. Pridem na Lj-Vrhovce kjer imajo sedež, pustim depozit v vrednosti izdelka, in takoj letim v garažo po motor, da letim takoj sprobat tole čudo namočim pod pipo tale brezrokavnik, prštimam motor, se oblečem, in pod kombinezon vržem še tale hladilni brezrokavnik. Prvi filing je mal čuden, kot da je nekaj mokro, pa u bistvu ni, tipam pa šlatam, nič vode, samo hladen občutek ajde gremo probat na cesto. Temperature so bile čez dan, vsaj po termometru na armaturi od 30 do 33 stopinj, kar je bilo kar super vreme za testirat tole zadevo. Skočil sem do Postojne, pa dol čez Razdrto do Ajdovščine, Nove Gorice, pa v Trst sem šel sprobat zadevo v največji gužvi v petek ob 3 popoldan, potem pa lagano nazaj proti Ljubljani. Na kratko, zadeva dela presenetljivo dobro, prijetno hladi, ne moti pod kombinezonom, in zgleda da tud drži, da stvar ohranja temperaturo dalj časa (10 ur) saj v 3-4 urah kolikor sem imel jopič oblečen, ni bilo zaznati nobenih temperaturnih nihanj oziroma da bi me kaj manj hladilo. Po mojem skromnem mnenju se tale brezrokavnik odlično obnese Zdej morem še unga za na bicikel kupit hyperkewl.jpg a če bi toplo vodo pozimi not nalil, bi tut grelo? Mia in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sajoo Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 kje pa se da Hyperkewl kupit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 20, 2013 Deli Objavljeno Avgust 20, 2013 Jaz imam za prodat en brezrokavnik. Velikost M. Trikrat nošen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sajoo Objavljeno Avgust 21, 2013 Deli Objavljeno Avgust 21, 2013 js mam XL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 21, 2013 Deli Objavljeno Avgust 21, 2013 A zdej k pa malo zahladi, pa kr vsi prodajate? Se pravi, da to čist preveč hladi? Ajde BMW.jaši, kje ste zdej, pokupite zdej to robo, sej se ga da nataknit na kolena brez problema, če vas cilindri preveč grejejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Pozdravljeni. Mogoče mi lahko kdo pomaga kje kupiti kvalitetno podkapo. Imam neko 5€ kvaliteto, pa se mi ne dopade, saj ni dovolj elastična in si je ne moreš zlahka namestiti. Hvala za nasvete. Lp, A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 http://www.motoin.de/Bekleidung/Hals-Kopf-Bekleidung/Held-SPYDER-Sturmhaube::12392.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Pozdravljeni. Mogoče mi lahko kdo pomaga kje kupiti kvalitetno podkapo. Imam neko 5€ kvaliteto, pa se mi ne dopade, saj ni dovolj elastična in si je ne moreš zlahka namestiti. Hvala za nasvete. Lp, A. skoraj vsak proizvajalec moto opreme ima tudi kakšen model podkape. za jesen, zimo in pomlad verjetno iščeš kaj z windstopperjem ti imaš tam trgovino moto oprema, ki kolikor vem so zelo dobro založeni, tako da ni vrag da ne boš nekaj našel zase. so pa windstopper podkape okrog 30€ meni dobro služi tudi buff (takšen kot je tale), sploh za na skuter mi je bilo bolj praktično, ker je potem nadomeščal tudi šal. c3c 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se