MARE 65 Objavljeno Oktober 21, 2021 Deli Objavljeno Oktober 21, 2021 Koliko pa te je v višino ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Oktober 22, 2021 Deli Objavljeno Oktober 22, 2021 14 hours ago, MARE 65 said: Koliko pa te je v višino ? Nisem razumu vprašanja kakšno višino misliš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 22, 2021 Deli Objavljeno Oktober 22, 2021 pred 10 urami, Spasku pravi: Nisem razumu vprašanja kakšno višino misliš Višino od podplatov pa do vrha las ali pa pleše, če imaš tako frizuro kot je moja ?, k praviš da si vzel xl ? Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Oktober 22, 2021 Deli Objavljeno Oktober 22, 2021 1 minute ago, MARE 65 said: Višino od podplatov pa do vrha las ali pa pleše, če imaš tako frizuro kot je moja ?, k praviš da si vzel xl ? 184 cm 78 kg plus kašen cm las MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 23, 2021 Deli Objavljeno Oktober 23, 2021 pred 22 urami, Spasku pravi: 184 cm 78 kg plus kašen cm las Suhec, v višino sva tu nekje, ne bova v mm frizure, glede kg pa imam jaz enga odojka več Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markisan Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 Oj. A kdo ve za kakšno dobro spodje termo + windstoper perilo. Včasih sem imel od BIkersa ampak je ta firma očitno propadla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 Windstopper al termo? Če drugo, pojdi v Decathlon, pa vzami nekaj kar je iz merino volne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pred 2 urami, Markisan pravi: Oj. A kdo ve za kakšno dobro spodje termo + windstoper perilo. Včasih sem imel od BIkersa ampak je ta firma očitno propadla. v tejle temi bi se lahko našla kaka informacija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markisan Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pred 2 urami, nejc74 pravi: Windstopper al termo? Če drugo, pojdi v Decathlon, pa vzami nekaj kar je iz merino volne. Ubistvu mi primarno gre za windstoper. Vsaj prsni del. Svoj čas sem tako imel in je bila res super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 Jaz sem ze pred leti kupila windstopper majico in hlace Vanucci v Louisu. Zadovoljna. Vsak kos je bil takrat 60 eur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 Imam iz DECHATLONA tamek kolesarski brezrokavnik (windstopper), ki ima po hrbtu mrežico, da ne šwicaš v hrbet. Vzameš tolikšno številko, da je oprijeto. To je meni najboljše... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pa obvezno visok ovratnik Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: pa obvezno visok ovratnik ... ruski ali francoski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... ruski ali francoski? zna bit, z ozirom na izdelavo kitajski Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 ... meni je kolesarska oprema najboljša za take zadeve... Za smučat, biciklirat, planinarit, motorirat... Splača se pogledat še v Extremevital... mah.. .kaj čem naštevat... v vsaki športni trgovini se kaj najde... pol pa kar ti je všeč. .. skratka meni je fajn, ko ima na hrbtu mrežico, spredaj pa tanek windstopper, vse skupaj elastično in lepo oprijeto, ravno prav visok ovratnik..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markisan Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 pred 1 uro, Zivnorc pravi: Imam iz DECHATLONA tamek kolesarski brezrokavnik (windstopper), ki ima po hrbtu mrežico, da ne šwicaš v hrbet. Vzameš tolikšno številko, da je oprijeto. To je meni najboljše... Tole se mi zdi dobra ideja. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 to imam jaz, sem vzel malo večjega, da ga lahko oblečem preko jakne..zelo priročno, se zloži v lasten žepek in spraviš komot v žep jakne in imaš vedno s seboj... Kugelschreiber in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se