Skoči na vsebino

Yamaha TDM 900

Noise

Priporočene objave

Malce ušesom znanih prijetnih tonov v teh zimskih dneh :OK:

Jetman bravo za tale posnetek ! :hooray:

Primerjava:

Akrapo

Moja ušesa pravijo da jim rahlo bolj ustreza Akro čeprav tudi Leo ni slab. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jetman bravo za tale posnetek ! :hooray:

Primerjava:

Akrapo

Moja ušesa pravijo da jim rahlo bolj ustreza Akro čeprav tudi Leo ni slab. :naughty:

Ali imaš vložke notri?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali imaš vložke notri?

Oh ne. O:-)

Tole ni moj bike. Drugače je pa tole glas originalnega Akrapota za TDM. Vendar na žalost nima homologacije za on road. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, ups :blush:

Mislim, da ima tale poleg Akrapoviča zamenjan tudi zračni filter, možno tudi power commander.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Glede na to, da sva doma z relativno istega konca naše Kure, se bova definitivno morala enkrat dobit na kakšni pijači + čveku.

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da sva doma z relativno istega konca naše Kure, se bova definitivno morala enkrat dobit na kakšni pijači + čveku.

vešde, sam da gre zima mim :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KRIZAAAA :kva2:

Da spet malo lušte naredim... :grim Še ena mala doza najljubše droge :yea1:

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KRIZAAAA :kva2:

Da spet malo lušte naredim... :grim Še ena mala doza najljubše droge :yea1:

a si mogoče že probu, kakšen zvok majo brez dušilcev

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

A ve mogoče kdo kje dobit servisno knjigo oziroma tisto kar imajo na servisih?

Js sm dobu za mojo Futuro tako od Future kot od rotaxa knjigo kako se kej sestavi, razstavi, popravi, naštima, menja itd...

Če ima mogoče kdo v elektronski obliki MSG me!

LP Stasky

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a si mogoče že probu, kakšen zvok majo brez dušilcev

jaz se peljem skoz brez dušilcev it is the only way to do it :))) se mi zdi da je bolj varno, ker me folk na križišču prej sliši kot vidi tko da se začne zavedat da prihaja motorist. Aja pa navadu sem se čepke za ušesa uporabljat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem se tudi jaz lotil rešitve problemčka tresenja pri pospeševanju iz nizkih obratov in cukanja pri konstatni hitrosti pri ohrog 2700 rpm.

Naredil sem prvo varianto na sledečem linku http://jbx9.free.fr/tdm/index.php?page=AIR.

Skupaj z uspešnim preizkusom mi je poseg vzel eno uro časa.

Fajn se vozite!

če sem prav razumel morš snet rezervoar, ga obrnit in potem tisto cev staknit ven in zamašit? A si stestiral motor, a je zdaj kaj bolje? Ker men gre to cukanje pr nizkih obratih totalno na živce :headbang:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj oče je na TDMki naredil eno od varjant in pravi da je boljše... se bom pozanimal katero...

A mogoče kdo ve kje dobit v PDB obliki servisne knjige za TDMko???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj oče je na TDMki naredil eno od varjant in pravi da je boljše... se bom pozanimal katero...

A mogoče kdo ve kje dobit v PDB obliki servisne knjige za TDMko???

Imam za TDM900 l.2002 v elektronski in tiskani obliki. Je pa precej velika zadeva 17MB ali 475 strani.

Povej mail pa ti lahko probam poslat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če sem prav razumel morš snet rezervoar, ga obrnit in potem tisto cev staknit ven in zamašit? A si stestiral motor, a je zdaj kaj bolje? Ker men gre to cukanje pr nizkih obratih totalno na živce :headbang:

LP

Ni treba celega rezervarja dol vzet. Odviješ samo dva vijaka, ki sta spredaj levo in desno pod rezervarjem. Rezervar potem lahko spredaj privzdigneš brez, da bi še karkoli odklapljal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni treba celega rezervarja dol vzet. Odviješ samo dva vijaka, ki sta spredaj levo in desno pod rezervarjem. Rezervar potem lahko spredaj privzdigneš brez, da bi še karkoli odklapljal.

Poizkusi ono drugo varianto, da samo zabiješ cevko. Meni se je lepo obnesla. Ti ni treba nobenega kesla dol devat.

Me pa nekaj drugega zanima. Tretje leto že imam TDMko in mi gre mal na jetra, da nima centralnega stojala. Sem mal pogledal po netu in videl, da imajo v Nemčiji SW-Motech centralna stojala za 114€. Sem ga našel tudi v Lojzu za nekaj manj kot 130€, pa se mi zdi v Lojzu nekam kilav, čeprav bi naj bil SW-Motechov. KAKŠNA IZKUŠNJA.

LP

Zoki

Stojalo_TDM_Louis.pdf

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo!

Zanima me kako se bi ta Yamaha obnesla za vhod v razred 25 KW?

Sedaj vozim Yamaho DT125X in mi je ta Yamaha padla v oči, imel jo je tudi stric in mi jo toplo priporočil.

Pred tem sem bolj gledal v segment 600SS, pa me je po pogovoru z znancem, ki vozi CBR 600RR malo minilo...

Ali mislite da bi to bila dobra izbira?

Motor bi rad imel za vikend izlete na morje, pa tudi kdaj bi šel v Kočevje, Marijo Reko :P ... Veliko KM bi naredil s sovoznico.

Zanima me tudi ali je kdo od vas Motosvetovcev že vozil TDM-ko z blokado do 25 KW?

Hvala za odgovore,

Lp Be wild

Popravljeno . Popravil Be wild
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer še nisem slišal, da bi kdo dal notri blokado, ampak kar pokliči na pooblščeni servis in vprašaj.

Dugače pa je motor kot nalašč za tako vožnjo kakršno si opisal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer še nisem slišal, da bi kdo dal notri blokado, ampak kar pokliči na pooblščeni servis in vprašaj.

Dugače pa je motor kot nalašč za tako vožnjo kakršno si opisal.

Sem bil ravno danes na servisu v Delta Team-u s svojim, pa sem vprašal serviserja (pozna moj način vožnje) kaj je boljše: FZ6 ali TDM...

Pa mi je rekel da mi tudi sam TDM toplo priporoča, blokado mi lahko vgradi on, seveda s pooblastilom Šterna. Ker se pa poznamo,

bi blokado vgradil zastonj :rolleyes: , kar bi bilo super...

Kaj pa mnenja ostalih?

Lp, Be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!