Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

hi, js imam aerox-a, zanima pa me kje in po kakšni ceni bi se lahk dobla naprava za omejitev obratov? Kr me kr prseseneti kakšne so danes kazni, če te dobijo da gre več kot 50. :wacko:

Objavljeno

so ustavili eno punco na skutiču,ko se je peljala čez en klanec v Lukovici..Štopali so jo,odvzeli njenega italjeta,ga na njene stroške peljali serviserju da je dal nazaj originalne dele,spet nazaj na policijsko,in odvzeli izpit.Pelala se je okoli 85 km/h.Plačala pa je 60 tisočakov zaradi prehitre vožnje,65 tisočakov za nazaj dat blokade in nov auspuh,ter 20 tisočakov prevoz do serviserja in nazaj do policijske postaje.Zdaj pa še mora plačati koliko dni bo motor tam na policijski stal torej še plus .........dnarja :wacko:

Objavljeno
so ustavili eno punco na skutiču,ko se je peljala čez en klanec v Lukovici..Štopali so jo,odvzeli njenega italjeta,ga na njene stroške peljali serviserju da je dal nazaj originalne dele,spet nazaj na policijsko,in odvzeli izpit.Pelala se je okoli 85 km/h.Plačala pa je 60 tisočakov zaradi prehitre vožnje,65 tisočakov za nazaj dat blokade in nov auspuh,ter 20 tisočakov prevoz do serviserja in nazaj do policijske postaje.Zdaj pa še mora plačati koliko dni bo motor tam na policijski stal torej še plus .........dnarja :wacko:

ja sam to policaji prakticirajo zelo malo!

jst sm se zadnč skor s ful gasom pelov mim njih ker jih nism opazu pa se je sam mal posmejov.

Objavljeno
jst sm se zadnč skor s ful gasom pelov mim njih ker jih nism opazu pa se je sam mal posmejov.

maš srečo...

Objavljeno

(reskirite tistih deset jurjv pa si naročte ono elektroniko za omejit obrate....) no tole sm js v enem forumu tuki na motosvetu prebral, zdj me pa zanima kje je to možno dobit, če ker ve?

Objavljeno
...in pa predvsem tukaj.

tukaj ti vse pise.

Objavljeno
hi, js imam aerox-a, zanima pa me kje in po kakšni ceni bi se lahk dobla naprava za omejitev obratov? Kr me kr prseseneti kakšne so danes kazni, če te dobijo da gre več kot 50. :wacko:

Naprava za omejevanje obratov tako kot jo mam jaz te pride 100 evrov. Nabavu sem jo v Zagrebu.

Objavljeno
(reskirite tistih deset jurjv pa si naročte ono elektroniko za omejit obrate....) no tole sm js v enem forumu tuki na motosvetu prebral, zdj me pa zanima kje je to možno dobit, če ker ve?

sj jo mam sam sam sm vsen cviknu k 1x sm jo mev nastelano d je delala do 50km/h k sm jo pa naslednič za probo prklopu je pa takoj k sm dav mal gasa motor crknu. tko d morm ze spet nastelat tko d bo ok.

dav sm pa zano mal čez 8.000 pr scooterkitu.

Objavljeno

ja sj jst sm jo zdj tam naročil, zdj bomo pa vidli kk bo :hmm:

Objavljeno

Sam je s tem omejevalcem kar dost posla da ga prklopiš. Jst sem cel dan porabu.

No tukaj je moj

photeco.gif

Firma Pinasco

Objavljeno
kje si ga pa dobu?

A jst?

V Zagrebu. Trgovina RPM.

Objavljeno
neki me še zanima če ker ve, kk se ttle omejevalec obrato vklopi (http://www.scooterkit.com/razno/Image17.jpg) a lahka to med vožnjo al morš pred vožnjo? :?

Pri meni je tako.

Ko vžgem motor je vklopljen in potem ga izklopim z dalincem. Med vožnjo se ga ne da.

Objavljeno

u bedu, ka pa tti ko jih kupiš tuki pri scooterkit.com

Objavljeno
u bedu, ka pa tti ko jih kupiš tuki pri scooterkit.com

Za tega pa ne vem.

Sam mi ni jasno zakaj se ga bi moralo med vožnjo vklopit :?

Men je tako čist OK. Sej ga rabim enkrat na leto in to je to :D

Objavljeno

ja to že da greš na tehničnega, sam ka če te pa cajki dobijo, sj če te na radar dobijo je tk vseen, sam zanč so pa tuki pr nas eni cajki vse skuterje ustavlal pa jih na valčke deval

Objavljeno
ja to že da greš na tehničnega, sam ka če te pa cajki dobijo, sj če te na radar dobijo je tk vseen, sam zanč so pa tuki pr nas eni cajki vse skuterje ustavlal pa jih na valčke deval

Pa izklopiš motor pol pa vklopiš ko ti preverijo hitrost in ti ne gre več kot 50. :)

Objavljeno

Kolikor jaz vidim iz slike je omejevalec na šalter al pa samo jaz to vidim :?

Objavljeno (popravljeno)

a res rabmo dve temi o aeroxu?? :doze: se neb raj tuki naprej pogovarjal o aeroxu, tuki pa o restriktorju?? :doze:

Popravljeno . Popravil Zok

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!