Ciko Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 malossi E5 zdaj čakam da dobim manjšo dizo, da probam
Ciko Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 (popravljeno) evo probo sem dat majnšo dizo (75), iglo pa sem čisto dvigno, še vedno isti k*rac poleg tega skuter celi cajt trokira...... :angry: :ph34r: :ph34r: probo sem tui svečko z nižjo toplotno vrednostjo, vse je isto sranje, popizdo bom, blo je ravno tolko da nisn zažgal z nogo po skuteru da bi se prevrgo, ker se mi je vtrgalo, doma pa sem tak vse kaj mi je prišlo pod roke meto po stanovanjui :angry: :angry: :angry: :ph34r: :ph34r: :ph34r: ehh.... Popravljeno Avgust 10, 2004. Popravil Ciko drjanez 1
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Iglo čist spust, pa manj prepusten filter daj.
_OKI_ Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Pa pelji tomotu pa se ne zajebavaj več .)
Ciko Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 sej bom, če do naslednega tedna mi ne uspe zrihtat ga bom tomotu peljal problem ni, da dobi preveč zraka, ampak ga zalije v štandgasu, premalo zraka pa preveč benza dobi , ker se prav vidi (fergazer je z kolektorom povezan z prozorno cevjo pa se vidi barva mešance), zdaj pa nevem, kak bi naredo da bi v štandgasu manj bencina vleklo, manjša diza za štandgas? pogledo bom tud še oljno pumpo, ker od tam gre podtlak, da ni tam kaj narobe .)
_Roba_ Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Pa pelji tomotu pa se ne zajebavaj več .) Je na dopustu B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se