pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 Kva je zdej? A zdej velja v cetrtek, 7.6.2001 ob 16.30 uri v Venišah? Pupa
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 quote: Kva je zdej? A zdej velja v cetrtek, 7.6.2001 ob 16.30 uri v Venišah? Pupa aaaaa-hmmmmmmm.....kako je to z "vsevedom" pupa? DA MI NE DELAS SRAMOTE,JEBEMTIS TUT PUNCA! best Ice
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 Ja nisem imela casa vsega brati, pa sem kar vprašala! JEBIGA Pupa
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 quote: JEBIGA Pupa da se ti ne zarece,pol bos pa res mogla. best Ice
bmw Objavljeno Maj 31, 2001 Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 Prisoten in priseben. Pridem v cetrtek v Veniše okoli 16.30. a kdo ve , kje je to? kaj pa mobitel kontaktne osebe (beri tistega, ki ve kje to je) ? lp., bmw
Noise Objavljeno Maj 31, 2001 Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 V glavnem,zadeva definitivno bo , fajn pa bi blo, da se zjasnite kdo misli prit, kdo še ne ve in koga definitivno NE bo. DEFINITIVNO YES: 1. Noise 2. Pupa 3. BMW 4. Brrrrmmmm 5. Climber 6. Rok 7. Perla (z avtom, ker je v gipsu) Kaj pa ostali, tolk zmuckano odgovarjate da sploh ne vem a pridete al ne! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 simpl,ce sm tam pridem,ce me ni,me ne bo. best Ice
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 quote: Zmuckanc (= pire krompir). ja,ga mam rad,samo kaj hoces s tem povedati? best Ice
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Opozori Objavljeno Maj 31, 2001 to: quote: Kaj pa ostali, tolk zmuckano odgovarjate da sploh ne vem a pridete al ne! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 quote: quote: V glavnem,zadeva definitivno bo , fajn pa bi blo, da se zjasnite kdo misli prit, kdo še ne ve in koga definitivno NE bo. DEFINITIVNO YES: 1. Noise 2. Pupa 3. BMW 4. Brrrrmmmm 5. Climber 6. Rok 7. Perla (z avtom, ker je v gipsu) Kaj pa ostali, tolk zmuckano odgovarjate da sploh ne vem a pridete al ne! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Clovek da predlog, se zavzema za srecanje, ti ga pa ne upostevas! JAZ TUDI PRIDEM! lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 Pa kaj nas bo spet sedem? Dejte fantje, vzemte si cas, pa pridite. Ce pa kdo ne ve kje to je, pa zaradi tega noce, pa naj pove, pa se magar zmenimi, da se lj. nekje supi dubimo, štajerci skupi itd, pa se bo skupinsko šlo. Ampak naj nas ne bo spet sedem prosim!!! Pupa
Pervy Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 OK JAZ PRIDEM. zdaj ko sem vseved lahko vprasam: zakaj je perla v gipsu?
pupa Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 Šla je po stopnicah, pred njo je kuža šel in se je kuža naenkrat ustavil in je zgrešila zadnjo štengo in si izvila in malo pocila gleženj. Veš, kot vseved bi mogel to vedeti. No ti bo pa vsevedka povedala. Pupa
Perla Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 jaaooooooooo, kdaj bom jest vseved? madona, se clan nisem, sramota! S to nogo in gipsom je res tko, kor pravi Pupa ... in cakam, da mine. Op: k sreci ni slo za karkol z bajkom, kar me sprasujejo vsi po vrst. Kot receno, v Venise PRIDEM (khmm, upam, da ne pride kaj vmes). Perla
easyrider Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 Ne sodi sicer sem (IZOSTANEK OD FORUMA je zaklenjen), vendar vseeno: Zaradi obveznosti (studij) bom odsoten do srede 6.6. Takrat se zopet slisimo, vidimo pa se itak v cetrtek (ce pride do spremembe, naj me nekdo obvesti na GSM). Zelim vam prijeten vikend, prazne ceste in veliko varno prevozenih kilometrov. lp Easyrider
pupa Objavljeno Junij 1, 2001 Opozori Objavljeno Junij 1, 2001 Ampak Ice, veš kaj sem premišljevala!? Jaz sicer pojma nimam, kje so Veniše, ampak po vašem pogovoru sem razbrala, da je od Veniš manj km do Lj. kot pa do A. Kar pomeni, da bi ti bilo lažje, ce bi ti prespal pri Dariju (saj si rekel, da za brata vse in vsi), do Lj. gremo tako ali tako skupaj, potem greš pa ti naslednji dan zjutraj domov. Kaj praviš? Pupa
Ice Objavljeno Junij 2, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2001 odvisno od petka.ne vem se,kako bo. best Ice
pupa Objavljeno Junij 2, 2001 Opozori Objavljeno Junij 2, 2001 No ampak varianta pa je. Treba je razmisliti in se odlociti. Le daj vseved. Pupa
Gregs Objavljeno Junij 2, 2001 Opozori Objavljeno Junij 2, 2001 Majke, vam zavidam, ker se boste sedmega spet dobili. No, upam, da ne zadnjic...:)) Ce me pa ravno prime, da posljem vse sluzbene obveznosti v bozje rovte, potem se pa ze takrat vidimo. LP, Gregs
Noise Objavljeno Junij 3, 2001 Opozori Objavljeno Junij 3, 2001 quote: V glavnem, zadeva definitivno bo, fajn pa bi blo, da se zjasnite kdo misli prit, kdo še ne ve in koga definitivno NE bo. DEFINITIVNO YES: 1. Noise 2. Pupa 3. BMW 4. Brrrrmmmm 5. Climber 6. Rok 7. Perla (z avtom, ker je v gipsu) Kaj pa ostali, tolk zmuckano odgovarjate da sploh ne vem a pridete al ne! Na spisek dodajam še: 8. EasyRider (sorry, pozabil nate) 9. Pervy (to je beseda, štajerc!) Vsi ostali, neodloceni, se dejte cimprej zjasnit (jasno, ZA prihod)!!! To velja tudi za ostale, ki prebirate tele naše forumske klobasarije in se še niste odlocili za oglašanje... Boste vidli, nic ne grizemo. Vec ko nas bo, bolj veselo bo! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Pervy Objavljeno Junij 3, 2001 Opozori Objavljeno Junij 3, 2001 ej kaki kriterij bo glede vremena. da ne bo v LJ scalo pa vas nebo, jes pa bom sam tam ke bo pri nas sonce (kot ponavadi). tisti ki startate iz LJ se zmenite pa naj me en poklice, pol pa pridem.
pupa Objavljeno Junij 3, 2001 Opozori Objavljeno Junij 3, 2001 Ni panike Pervy, sej se bo že v naprej vedelo kako bo vreme, pa se bomo že prej dogovorili. Pupa
Gregs Objavljeno Junij 3, 2001 Opozori Objavljeno Junij 3, 2001 Noise at co.: mene na zalost tudi tokrat ne bo.... Ampak kdaj drugic pa zihr!
Priporočene objave