VETER Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Noise at co.: mene na zalost tudi tokrat ne bo.... Ampak kdaj drugic pa zihr! Ce bo vreme pridm tudi jaz Sem zasledil, da nekdo ni vedel kej so Veniše. Torej Veniše so blizu kraja Nazarje, Nazarje pa je naprej od Mozirja... Mogoce sem malo pomagal. lp
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Evo!!! Izjavljam, da Einherjer tudi pride... Od vremena pa je odvisno s kakim prevoznim sredstvom. Pupa javi se, da gremo skupaj. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Ein..., to je beseda. Si le ugotovil, da ti bo zneslo vse skupaj. Ceprav mislim, da je glavna vzpodbuda tvoj zadnji stavek: Pupa ... Brrrm
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Ein..., to je beseda. Si le ugotovil, da ti bo zneslo vse skupaj. Ceprav mislim, da je glavna vzpodbuda tvoj zadnji stavek: Pupa ... Brrrm nic ne bom rekel da ne :) V vsakem primeru pa bom drugo jutro normalno delal, kot najbrz vecina vas, tako da bomo mal prej pobegnili... Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Kaj pa nocno delo, se niso zadnjic predstavljal kot udarnik nocnega dela Brrrm
Climber Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Ljubljancani! Predlagam, da se dobimo v cetrtek na dan zlocina ob 15:45 v industrijski coni Trzin London pub in od tam startamo skupaj. Jaz sem na Venisah ze bil in mi bo mogoce lazi ratal najdt . LP Climber
Brrrm Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Ja, pa zmenli (stepli) se boste, kdo bo Pupo peljal Brrrm
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Nazadnje bo Pupa z avtom prišla. Ker se ne bodo zmenili, s kom naj bi prišla. Vsaj tako je ponavadi. Pupa
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Kaj pa nocno delo, se niso zadnjic predstavljal kot udarnik nocnega dela Brrrm po planu imam naslednje nocne jebe torek, sreda, petek in sobota. Tako da v cetrtek spim. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Ljubljancani! Predlagam, da se dobimo v cetrtek na dan zlocina ob 15:45 v industrijski coni Trzin London pub in od tam startamo skupaj. Jaz sem na Venisah ze bil in mi bo mogoce lazi ratal najdt . A boste cakali do 16.15, ce mi ne znese prej iz sihta pobegnit? Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 A hoceš s tem Einherjer tudi meni povedati, glede na najin razgovor po GSM? Al me boš še poklical? Pupa
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: A hoces s tem Einherjer tudi meni povedati, glede na najin razgovor po GSM? Al me bos se poklical? Pupa Se se slisiva glede prevoza... Sem pa malo skepticen, ker sva oba dovolj "tezka" pa moj amortizer... Bojim se da ne bo slo (razen ce grem z avtom, kar pa dvomim) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Na to bi lahko že prej razmislu. Kakor hoceš, v koncni fazi grem lahko tudi s svojim avtom. Pupa Res ne maram, da mi najprej nekdo rece JA, potem NE VEM, nazadnje pa NE. Pupa
Einherjar Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Na to bi lahko ?e prej razmislu. Kakor hoces, v koncni fazi grem lahko tudi s svojim avtom. Res ne maram, da mi najprej nekdo rece JA, potem NE VEM, nazadnje pa NE. Pupa Nisem rekel ne... ce hoces te lahko peljem, ampak bo zabija amortizer do konca... tko da bova sla zelo pocas. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Ja valda, pa da bom jaz potem kriva, da je šel amortizer v kurac. Ne hvala. Pa še verjetno bom potem od Mateja skoz poslušala. Se bomo že zmenili. Pa ce grem na štop. Ne, to pa verjetno vseeno ne bi šla. Mah saj je vseeno. Pupa
Climber Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Nc se navmo kregal, Pupo bom kr jst pelu, mogoce mi pa rata tokrat brez ! Sam ce seveda Pupa LP Climber
Noise Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: V glavnem, zadeva definitivno bo, fajn pa bi blo, da se zjasnite kdo misli prit, kdo še ne ve in koga definitivno NE bo. DEFINITIVNO YES: 01. Noise (16:30) 02. Pupa (gre z Ein*.? ali Climberjem) 03. BMW (16:30) 04. Brrrrmmmm 05. Climber 06. Rok (z avtom ali apn6) 07. Perla (z avtom, ker je v gipsu) 08. EasyRider 09. Pervy 10. Einh*.* (svaka cast) 11. Veter LJU scena se bojda dobi ob 15:45 v industrijski coni Trzin London pub... Ce vremena ne bo, jasno da tudi nas ne bo. Nalepke www.motosvet.com bodo, zdej pa me zanima glede majic ... Povejte ce jih boste meli, da jih dam delat... Sam sponzorirat jih pa verjetno ne bom mogu, ker 11 ljudi (minimalno), to znese enih 10 jurjev ... Motiv bi bil zadaj motosvet.com napis+motor (tist naš logotip), spredaj pa en manjši motosvet.com napisek, tam nekje v višini jošk. Ehehe. Torej? Mislim da bi pršlo cca 900-1000 SIT / majico... Tko pravijo. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Perla Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote:Motiv bi bil zadaj motosvet.com napis+motor (tist naš logotip), spredaj pa en manjši motosvet.com napisek, tam nekje v višini jošk. Ehehe. Torej? Mislim da bi pršlo cca 900-1000 SIT / majico... Tko pravijo. Hocem in narocam svojo majco, size L(?), z napisom nad levo joško (Ehehe.) in motivom na hrbtu. (=sponzoriram si sama). Se vidimo, Perla
easyrider Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Pridem definitivno (motor ali avto) ob 16.30. Majica XL 1 kom. lp Easyrider EASYRIDER ====== LOGOUT
Pervy Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 ej pomoje se mora LJ scena dobiti prej kot ob 15.45 ce mislite ob 16.30 tam bit. preden se boste spravili bo ura 15.55, do venis pa mate dobro uro voznje ce vozite normalno ali hitreje. idite prej pa bolj na easy da ne bomo spet led fehtali.
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Jaz tudi narocam eno majico L. Samo pod pogojem, da je crne ali pa vsaj temne barve. Si pa optimist Pervy, ce misliš, da bomo ob 15.55 že štartali. Pupa
Pervy Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Si pa optimist Pervy, ce misliš, da bomo ob 15.55 že štartali. Pupa ej bom ja jes ze pijan oblezal preden boste prisli! ce si sam pivo hitreje tece, res je znanstveno dokazano!
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 Ja valda ce si sam, ti je dolgcas, pa hitreje piješ. Isto je s kajenjem. Sicer boš imel pa štajerski konc že za družbo, tako da ne bo problemov. Pupa
Pervy Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: Sicer boš imel pa štajerski konc že za družbo, tako da ne bo problemov. Pupa TE PA SE GA BOMO MI NAPILI, VI PA PUJTE AL PA NEA, KO NAM BO PO NEKAJ PIVEJIH TA VSEJENO. POL PA AUBIKS PA CREVE NA PLOT.
pupa Objavljeno Junij 4, 2001 Opozori Objavljeno Junij 4, 2001 quote: POL PA AUBIKS PA CREVE NA PLOT. Kaj pa to za hudica pomeni? Pupa
Priporočene objave