frankie Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Upsala, majo dirko kot verjetno že veste... Povejte ko greste :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zhuk Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 yup....GHD cez vikend.....sobota dva treninga , nedelja 2 dirki.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 povprečna več kot sto... Kdaj gremo pogledat??? AKCIJA!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 A gre kdo danes tja pogledat??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Vsaj do naslednjega vikenda mene ne bo nič ne spljoh ne... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Vsaj do naslednjega vikenda mene ne bo nič ne spljoh ne... :grrr ← Spet kej zje..? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Ježek ostal sam! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Spet kej zje..? ← :grrr Samo v Dolomitih bom... :whistle: .) :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Ride odpadle! :wallbash: Je crknla zajla za sklopko.No če si mojster o improviziranju se da tudi zajlo za ročno od katrce ponucat.No in tako smo odšli na snežnik,knežak,pivka,postojna...kjer se sploh ni uscalo in domov -lj. Upam da bo zajla zdržala na delavnici varne vožnje.Pustimo se presenetit. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Bil včeraj tam, blo fajn, sicer imal prikolico ampak je vseeno letelo po ovinkih :) Za navzdol je treba malo bolj počasi ampak za gor ni panike :) Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Če bo vreme, jutri? Cca ob štirih na planinskih ridah? Js pridem na bloke in pol naprej skup?Vi sam recte cajt pa da ponucam gume... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Če bo vreme, jutri? Cca ob štirih na planinskih ridah? Js pridem na bloke in pol naprej skup?Vi sam recte cajt pa da ponucam gume... ← Jst sem na šihtu, tako da mene ne bo :( Mejte se fajn pa pozdravte medota, če ga boste vidli :) Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 hmm jst grem jutr via krk,a se po te cesti pride do reke ane?če je tko,še povem kdaj točn grem,pa se lahko kej porajtamo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 hmm jst grem jutr via krk,a se po te cesti pride do reke ane?če je tko,še povem kdaj točn grem,pa se lahko kej porajtamo :) ← Ja to je cesta do reke ko z ridami končaš - Gerovo potem do Crni Lug tam desno ker je počez pot do Gornjeg Jelenja potem boš pa vedel Jaz grem do vasi Križišče potem pa desno, najbližja pot do mostu. Jaz grem v soboto mal pogledat če ima kdo časa gremo! :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Batzajla dej povej urco pa prletim, pa še če greš čez Sodražico povej pa se že tm dobiva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 Frankie! Žal imam problem s časom....moram motorje porihtat za na enduro dirko.Drugače bi pa z veseljem šel.Mogoče naslednji teden...sej pol imam pa že dopust. Batzajla......pridi iz krka na eno furco na Rakek.Boš še mal kondicije nabral.To ti bo en malo bolj orng trening. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Dons biu sam tam, blo pa kr neki prometa, kamiončki, traktorčki in policaji...Sm začeu čez polno črto prehitevat(brez žmigovca), nasprot pa plavi...sm se samo skriu nazaj na desno.... Vsakič gre bol, to ni dobr...Se vidmo, dejmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 ja nažalost nism mel cajta nč na net pridt prej,sem pa v sredo prevozil to cesto in je res super.sploh mi je pa všeč,da je do krškega mosta skooooz ovinkasta cesta,sicer cesta na cajte mal bl slaba,ampak za supermoto zlo zanimiva :) v petek sm bil pa že na koprski noči,zato sem rakek mogu spustit... povem drugič prej,se bomo skup mal pelal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Bil v nedeljo tam ni bilo nobenega medveda ,družbe, v eni uri samo eden auto :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Avgust 7, 2005 Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 Smo bli ktm supermoto, ježek, jst in bernard(ki ni na forumu) včeraj tam... :yea1: Mankal je fotič, fulful je mankal. Smo bli ko factory team, vsi srebrni. No, šlo je najhitrej do zdej, adrenalina še preveč, sam sm spet pregreu bremze... Ampak se nisem dal motiti :friend1: Pol sta pa ktm in njegova lepša polovica prpravla neki malga .) za pojest. Ježek je reku da mu je pol motor slabš vleku, men tut. Če ma kdo wingsa za prodat-poceni, a ne zastonj, ruf mich an! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Avgust 7, 2005 Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 Ja ja bilo je res fino.Domov smo se pa odpravil z polnimi trebuščki.Jami. :worship: Kuharci pohvale. :004 Drugače pa une flikce sploh ne motijo.No mene niso...mogoče sem prehitro mimo njih letel. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Od danes žal :( končal sezono ktm šel na popravilo majstr prau da je hudo narobe :slap: tako da šele drugo sezono :doze: Zanimivo 4 x Ktm enake barve na kupu slučajno. P.S. Ježek po dobri hrani (čevapčiči ) paše dežni kombinezon a ne! Drugič dokazano :lol1: P.S. Frankie poštimaj bremze . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Od danes žal :( končal sezono ktm šel na popravilo majstr prau da je hudo narobe tako da šele drugo sezono Šmrc, šmrc... :( Upam, da ti mogoče vseeno rata popraviti... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Kako že pravjo...ko ima hudič mlade... :devil: Vse se začne z dobro kavo. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ježek Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Šmrc, šmrc... :( Upam, da ti mogoče vseeno rata popraviti... :friend1: ← Popravljeno je lahko še ta teden. :OK: Sam dindijev ne bo ta teden. :cry: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se