Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Popravljeno je lahko še ta teden. :OK: Sam dindijev ne bo ta teden. :cry: O:-) ← Ja mal prevelika cifra v ne te pravem času. Če boste na ridah bom zraven ,pazil na medvede ali pa kakšn piknik uštimamo. :OK: :yea1: P.S: Kaj pa naš kolega gre zraven :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 končal sezono ktm šel na popravilo majstr prau da je hudo narobe :slap: ← Kaj je pa narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) Kaj je pa narobe? ← Nekaj zelo ropota bomo otprl pa bomo videli teško zdaj povedati ker je lahk več stvari. :hmm: Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil Ktm Supermoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 v soboto sm se pelau po tej cesti pa je res kar dobra,sam nakonc so mel pa radar in sm jasno ga nabasau.sm meu sreco in me je spustu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 v soboto sm se pelau po tej cesti pa je res kar dobra,sam nakonc so mel pa radar in sm jasno ga nabasau.sm meu sreco in me je spustu ← Prvič slišim da je tam bil radar ob kateri uri si pa šel ker mi smo bli tamo okrog 16 h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Prvič slišim da je tam bil radar ob kateri uri si pa šel ker mi smo bli tamo okrog 16 h. ← Nekje po 11h. Se je revež ravno hotel na mojo stran ceste spravit, da bi nama liziko pokazal, pa je bil prepozen. Pred motor skočiti pa si ravno ni upal. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 tam sm biu okrog 12ih.se mi je pa res cuden zdel de me je spustu.biu je faca in mi je ene trikrat reku srečno vožnjo,verjet si je mislu ta se bo že sam ki ustavu-ograja,avto,škarpa?bog vedi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 11, 2005 Deli Objavljeno Avgust 11, 2005 Včeraj ob petih, ko vidim, da ne bo dežja se na brzino odločim, da grem pogledat. Pridem tja pol pa taprvič počas dol po ridah (brcnem ene tri skale s ceste) peska nič pol pa gor - dol - gor zares. Bomba. :naughty: Nikjer nobenega, asfalt drži, cesta dost široka, res avion... (ma ama koja Marija bre?) Pol sem se pa zaje, ker sem se odločil čez Čabar nazaj (pa še čez malomejni prehod sem šel - pa u deželo Petra Klepca) pa sem pozabu, da je konc poletja in, da se že ob 8-ih zmrači tko, da sem od Kočevja pol po temi dam vozu in sam čaku, da se mi kakšen jelen na pisker zalima... Burnout - :OK: Tanx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2005 Včeraj ob petih, ko vidim, da ne bo dežja se na brzino odločim, da grem pogledat. Pridem tja pol pa taprvič počas dol po ridah (brcnem ene tri skale s ceste) peska nič pol pa gor - dol - gor zares. Bomba. :naughty: Nikjer nobenega, asfalt drži, cesta dost široka, res avion... (ma ama koja Marija bre?) Pol sem se pa zaje, ker sem se odločil čez Čabar nazaj (pa še čez malomejni prehod sem šel - pa u deželo Petra Klepca) pa sem pozabu, da je konc poletja in, da se že ob 8-ih zmrači tko, da sem od Kočevja pol po temi dam vozu in sam čaku, da se mi kakšen jelen na pisker zalima... Burnout - :OK: Tanx. ← Oh sej ni nič takega :blush: Sam da si užival :OK: :OK: Tisto glede radarja pa tut jst prvič slišim :hmm: Zgleda da sem jim dopi... in me čakajo :lol1: :rolleyes: Bo treba it malo ta vikend pogledat, pa malo gume tam pustit, nisem bil že celih štrnajst dni tam :lol: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 danes dežuje - ali to pomeni da bo jutri po cesti pesek?! Burnout a imaš kakšne izkušnje s tem!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 danes dežuje - ali to pomeni da bo jutri po cesti pesek?! Burnout a imaš kakšne izkušnje s tem!? ← Dve varjanti, al ga bo ful al ga bo pa ful spral. Boš ti povedal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 Dve varjanti, al ga bo ful al ga bo pa ful spral. Boš ti povedal? :naughty: ← Jah če bo ful deževalo ga po vsej verjetnosti ne bo dosti al pa ga bo spralo. V glavnem kakor se jst spomnim ponavadi ni blo peska po dežju, če pa je že bil ga ni blo dosti, po moje bo bl problem kakšno listje k tut ni kaj tuje na tej cesti. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Peska ni bilo! Ne bom preveč komentiral - Burnout - hvala za INFO z Lokacijo :OK: :worship: Po moje bo na teh cestah pogosto mogoče videti črnega ducatija..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Peska ni bilo! Ne bom preveč komentiral - Burnout - hvala za INFO z Lokacijo :OK: :worship: Po moje bo na teh cestah pogosto mogoče videti črnega ducatija..... :D ← Pa ga res ni blo. Sam mal morš pazit zato, ker asfalt super drži ampak ma eno primes peska umešano not k pa na parih koncih že mal popušča... Drugač je blo pa bomba ampak črnga duka pa nisem vidu. Kdaj si bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Okol 12:30 sobota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Okol 12:30 sobota ← Mi pa okol 12.30 nedelja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 sej ni dosti manjkalo da bi se srečali, ker me je mel da bi se kr preselu gor :OK: Te ride so zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 sej ni dosti manjkalo da bi se srečali, ker me je mel da bi se kr preselu gor :OK: Te ride so zakon! ← Eno hiško ti prodam gor :OK: :yea1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Pošlji na PM ponudbo! Sem resni interesent! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Mi pa okol 12.30 nedelja. ← Zakaj se niste nič oglasli pr meni?????? :angry2: :) Jst sem bil pa gor v nedeljo okoli 12:00! Čudno da se nismo nič srečali :hmm: Jst mam bajto tam med mejami, tista bajta pred hrvaškim mejnim prehodom na levo (gledano iz slovenije vn). @ixs: A si mel kakšno spremljavo sabo v soboto? Mislim da sem videl eno MS-ovko na črnem Z750 (rdeče-bel kombinezon, zeleno-bela čelada)? Mislim da Nina, če se ne motim :hmm: Lp Brunout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Zakaj se niste nič oglasli pr meni?????? :angry2: :) Jst sem bil pa gor v nedeljo okoli 12:00! Čudno da se nismo nič srečali :hmm: Jst mam bajto tam med mejami, tista bajta pred hrvaškim mejnim prehodom na levo (gledano iz slovenije vn). @ixs: A si mel kakšno spremljavo sabo v soboto? Mislim da sem videl eno MS-ovko na črnem Z750 (rdeče-bel kombinezon, zeleno-bela čelada)? Mislim da Nina, če se ne motim :hmm: Lp Brunout ← Se oglasimo naslednjič... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Zakaj se niste nič oglasli pr meni?????? :angry2: :) Jst sem bil pa gor v nedeljo okoli 12:00! Čudno da se nismo nič srečali :hmm: Jst mam bajto tam med mejami, tista bajta pred hrvaškim mejnim prehodom na levo (gledano iz slovenije vn). @ixs: A si mel kakšno spremljavo sabo v soboto? Mislim da sem videl eno MS-ovko na črnem Z750 (rdeče-bel kombinezon, zeleno-bela čelada)? Mislim da Nina, če se ne motim :hmm: Lp Brunout ← Ja v soboto sem bil spremljava in obratno gospodični na črnem Z750! Sem gledal katera hiša naj bi bila tvoja in če je kje videti kakšno ER5 pa nisem točno vedel katera hiša naj bi bila prava - bi te pa za informacije o tej cesti takoj peljal na en pir(sok, puding, radensko,...) ker si ga definitivno zaslužiš! Mislim, da se bomo še srečali....... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 Burnout prosim poročaj o stanju na cestah! Jutri je napovedano SONCEEEE! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 Burnout prosim poročaj o stanju na cestah! Jutri je napovedano SONCEEEE! :beer2: ← Na enih delih mal peska drugač ok bil tam včeraj. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 24, 2005 Deli Objavljeno Avgust 24, 2005 A pa bodo to kej spucal al bolj ne še?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se