Enzo Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 (popravljeno) Zanima me, če ima kdo Cagivo Planet, pa kako se obaša ta motor? :hmm: A se motor precej kvari in kako so kaj pospeški pa to... :? Popravljeno Julij 31, 2004. Popravil Enzo
jax Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Vem samo to, da je 2004 model imenovan Raptor, tako kot njegova večja brata.
tejcy Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Zanima me, če ima kdo Cagivo Planet, pa kako se obaša ta motor? :hmm: A se motor precej kvari in kako so kaj pospeški pa to... :? Hej ta motor sm iskala tudi jaz,full mal jih je v sloveniji,sploh rabljenih,drgac se mi zdi pa da to more bit kr kull motor...VEm da ga more met edn, k je doskrat pred klubom 300 :) Ja pa zdej se imenuje raptor nov model kot je to reku že jax...
Zok Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 kompletna tehnika od mitota (ne, ne gre 190!! :lol1:), malo drugacne plastike, bolj na izi izgled, manj prisiljena drza, koncna baje dobrih 150 (okrog 155 realnih se mi zdi da sem nekje zasledil), visoka cena, visoki stroski vzdrzevanja (ob nerednem vzdrzevanju pa se veliiiiko vecji), veliko uzitkov, med ovinki zelo otezuje zivljenje vecjih motorjev. :rolleyes:
Enzo Objavljeno Avgust 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 (popravljeno) Visoki stroški vzdrževaja in čakalna doba rezervnih delov je problem vseh Cagiv :BUA: Motor mi je pa zelo všeč... pomajšan Ducati Monster (kot Mito - 996) :OK: Jih je pa resnično zelo malo videt. :( Popravljeno Avgust 1, 2004. Popravil Enzo
jax Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Glede na količino rabljenih, ti raje predlagam da malo po tujini pogledaš... mobile.de - angleški autoscout24.de
Grilzz Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 (popravljeno) Planeta ima en moj kolega. Končna je nekaj čez 150, pri večjih hitrostih je problem veter, drugače pa se na motorju sedi odlično. Motor pa dela brez problemov, čeprav je cagiva. Popravljeno Avgust 1, 2004. Popravil Grilzz
Enzo Objavljeno Avgust 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Mene zanima če je mogoče na motor (Cagiva planet..ali kaj drugega) montirat obratomer, kljub temu da ga nima serijsko? Koliko dela je s tem... in kako je približno s ceno?? :hmm: :hmm:
borisk Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 lahk ga sam nardiš http://www.fda-technology.de/download.php lp, boris
Enzo Objavljeno Avgust 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 :cry: preveč zakomplicirano :xx: Mene zanima kam je sploh potrebno to priklopit...in kaj potrebuje da deluje :? A ga je mogoče kje kupiti skupaj z vso instalacijo? :hmm:
snakeyes Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 pol pa svizec zavije čokolado v folijo.....
Zok Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 zdej ko smo v EU, se da dobit dele iz tujine kej cenej k prej (carina ob postnini, itd.. ) :?
Grilzz Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Obratomer lahko uporabiš od mitota.
straza Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 (popravljeno) B) caw sm en od 2 lastnikov cagive planet ej motrč je zakon ni prisilne drze rezerne dele pa tut dokaj hitr dobis sej jih ma gilmotosport sicer zdej ga bom spedenu da bo unikatn :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: Popravljeno Oktober 18, 2005. Popravil straza
Unikat Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 B) caw sm en od 2 lastnikov cagive planet ej motrč je zakon ni prisilne drze rezerne dele pa tut dokaj hitr dobis sej jih ma gilmotosport sicer zdej ga bom spedenu da bo unikatn :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: ← Lih hotu sem napisat da ma en moj kolega (ti) ta motor pa si me prehitu. :D
Bike Rider Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 elow ja moj prjatl ga tudi ma. sicer ma včasih manjše probleme..... ampak to je odvisno od voznika <_< drgač pa smo bli letos na morji, res da ga je vse tak bolelo pol da ni mogel niti hodit (s ptuja v umag), z motorjem pa drugače ni blo problemov :OK: zgleda pa zelo masiven, nebi rekel( dokler ga ne štarta) da je 125 motor bye
kovach Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 js pelu ta motor,od stražata kr uredu sam zame je pretrd k sm se zdej navadu na ETX,najbl mi je ušeč pa zvok k ga zalaufaš ne straža? :P k je k en V8 :OK:
straza Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 caw ej supr je jst nimam nobenih tezau :OK: pa sej ni trd sej se ga nawads
kovach Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 dobr sam napram moji je TRDOOOOOOOOOOOOO hehe,sam dej une špeglčke pederske dol fukn,pa ročke si zameni že :OK:
straza Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Lih hotu sem napisat da ma en moj kolega (ti) ta motor pa si me prehitu. :D ← haha :lol1: pa sm te prehitu
woox Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 oooo...hud motor k svina...zgleda prov masivn... :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Ej a boš ti to kdaj prodajal? :whistle: :rolleyes:
Frodo Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Ej res lep motor, tud dost velk zgleda... :wub: Sm dej, prosim, fukn tiste špegle dol. :blush: Drugač pa lep motorček...
Stric Burek Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Ej, kje je za sopotico sedež? :D
GrCaR Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Ej, kje je za sopotico sedež? :D pred voznikom (če je tip) :P sej veš... da se mal stiskata :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se