eliminator Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 a to glede tega, kaj kdo spet ni naredu, pa "bi mogu"? :blink: ← da, in sicer glede tega, ker sem enakega mnenja, da bi se lahko kaj napisalo na prvo stran motosveta.
devilish Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Prispevek ql! Bravo Hočko in Bladzo! :OK: Ce rabte se kak avtogram vam ga pridem dat... pa mama tudi! :grim ... se mi zdi da je ze zasmrdelo malo visje (kot temu pravi Einherjar)... kar tko naprej! upam da vam rata spravt tud na PopTV... lp
DDEAN1 Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :OK: :OK: :OK: SVAKA ČAST :OK: :OK: :OK: Končno se je začelo tudi govort po medijih. Ta vikend pridem v Kamnik in oddam dva lista podpisov ki sem jih zbral.
Špilferderber Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) :worship: Hotschko, Bladzo, Cacy :worship: Popravljeno April 1, 2005. Popravil Špilferderber
Godfather Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Mislim da si čestitke zaslužijo vsi ki pri tem projektu sodelujejo. BRAVO BRAVO BRAVO NAŠI :worship: :grupni: :yea2: :OK:
Icy Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Res je 3 mio € in ne po podatkih IVZ ampak IRRS. Čudno da nina to praviln opovedala saj mislim da je hočko to povedal pred kamero :hmm: ← Glede na gornje dejstvo bi morali takoj napisati pismo z obrazložitvijo cene človeškega življenja in naj popravek objavijo v naslednji oddaji.
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Mislim da si čestitke zaslužijo vsi ki pri tem projektu sodelujejo. BRAVO BRAVO BRAVO NAŠI :worship: :grupni: :yea2: :OK: ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
kađiva Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :OK: je kr dobr izpadel če v celoti pogledamo....no ja so bile napake, pa tud mal preveč so zrezal posnetke in izjave....sam vsaj opozoril se je na to problematiko :OK: lp cagiva P.S. ...sam je huda moja čelada na posnetku k bladzo govori... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Nisem mogla gledat, pa jutr spet ne morem ponovitve gledat, ker delam. A se da slučajno že preko neta posnetek pogledat?? :hmm:
gic Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 (popravljeno) Ja: Tednik 31.3.2005 prevrti na 35. minuto... Popravljeno April 1, 2005. Popravil gic
Einherjar Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Jaz imam posneto na masini, tko da bom (upam, da cimprej) izrezal samo nas del in nekam postavil.
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Ja: Tednik 31.3.2005 prevrti na 35. minuto... ← NE dela, a rabim kakšen specialni program za gledat?? IMam pa Windows media player; a to ni v redu :? P.s.: računalniki in te stvari so zame španska vas
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Po predstavniku DRSC.....Janu Sajovicu ima moj sin ime......dogovor za sestanek sledi v ponedeljek........če obstajajo kakršnikoli podatki......že zbrani.........o mestih smrtnih žrtev.....bi lepo prosil,da se mi dostavijo. Hvala
APAČI Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Prva liga, tudi meni se dopade da se je začelo mal bol oštro mrdat u tej smeri. BRAVO :worship: :worship: :worship: P.S. Če bo shod pred parlament pridem zraven pa še mal bande z našga konca prpeljem. :grim
Špilferderber Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 NE dela, a rabim kakšen specialni program za gledat?? IMam pa Windows media player; a to ni v redu :? P.s.: računalniki in te stvari so zame španska vas ← nope.. Real Media Player..
SiR Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Jaz imam posneto na masini, tko da bom (upam, da cimprej) izrezal samo nas del in nekam postavil. ← Hočko je reku, da daj kr lepo na MPP stran, on bo pa že pol linke naredu :)
motobaby Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Uspela sem si ogledat prispevek. Kaj naj rečem drugega kot: SUPER!!! :OK:
urqlle Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Sicer pa sem med reklamami gledal POP in ker imam nekaj izkušenj s Trenji, nekateri imate veze na Popu mogoče bi lahko še na POP dali kako pobudo za snemanje recimo za Preverjeno ker v Trenja vprašanje če bi prišli O:-) (ali pač če bi se dovolj mnenja "trla") čeprav voditelj vozi motor ← To bi blo zelo dobr ja, trenja je ena najbolj gledanih oddaj ob četrtkih in nasploh, ko gre govora o informativnih oddajah, tko da bi blo smiselno, razmišljat tudi o tej možnosti, če bi se seveda dalo to izpeljat :hmm:
ixs Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Predlagam STEP 2! Večino podpisov sem že skopiral.....+ kopije od FEME so narejene in spete + kopije od raziskav avstralske zveze + treba je sestaviti dopis(nekaj takega kot uradno izjavo, ki sva jo sestavila s Hochkotom) in se zadeva pošlje na ministrstvo! Podpise pa zbiramo še naprej!!!!
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Predlagam STEP 2! Večino podpisov sem že skopiral.....+ kopije od FEME so narejene in spete + kopije od raziskav avstralske zveze + treba je sestaviti dopis(nekaj takega kot uradno izjavo, ki sva jo sestavila s Hochkotom) in se zadeva pošlje na ministrstvo! Podpise pa zbiramo še naprej!!!! ← Počak mal.....d se jest z Janom zmenim,kaj napisat!!!!!!! Se dogovoriva v torek!!!
ixs Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 itaq...sej nisem mislil danes!!!:) Dons je petek za metek! Jutri je delovna sobota, pojutrišnjem je delovna nedelja...potem je jebeni ponedeljek, v tork je pa žur v CX in takrat rečemo kakšno na to temo... Peeeeeeeeeeeeteeeeeeeeek
klimbra Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 itaq...sej nisem mislil danes!!!:) Dons je petek za metek! Jutri je delovna sobota, pojutrišnjem je delovna nedelja...potem je jebeni ponedeljek, v tork je pa žur v CX in takrat rečemo kakšno na to temo... Peeeeeeeeeeeeteeeeeeeeek ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: FS.....torkov žur rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dašenka Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Če želite lahko uredim reportažo tudi v oddaji "reporter X"......na TV3? Javite..... LP D
.T. Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Če želite lahko uredim reportažo tudi v oddaji "reporter X"......na TV3? Javite..... LP D ← Nc cakat. Cimprej zacni z urejanjem. Povdarek in bistvo oddaje pa naj bo v tem, da DDC predlaga totalno neustrezno resitev za dopolnitev ograj. Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se