Skoči na vsebino

Motoristi pred parlament

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

In še novica za vse zainteresirane in konstruktivno sodelujoče:

18.5. je setanek tehničnega odbora, ki odloča o tehnični specifikaciji o cestah (TSC) "02.210 Varnostne Ograje". Povabljeni bomo tudi mi. Ko bo tehničlna specifikacija potrjena in sprejeta, bo obvezujoča za vse graditelje in bo tudi osnova za naše zahteve, konkretne predloge in inšpekcijske prelgede.

Do sedaj takšen dokument še ni obstajal in tudi ni bil sprejet, kar pomeni, da so se ograje gradile glede na trenuntno počutje gradbenika, ki je risal tisto cesto. Od sprejetja TSC imamo pravno podlago za naše zahteve in se bodo stvari lahko zečele pravilno in sistemsko reševat.

P.S. Zdaj pa ti Softi "pametnjakovič" povej ali je to dovolj, ali gremo kar jutri pred parlament paradajze metat, da popravimo vtis o motoristih v javnosti. kaj praviš ?

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno

Odgovor na moj post na 55. strani??? :glare: <_<

Objavljeno

Če mene kdo kej prašaje tale Softi še en pametnjakovič ki bi vse znal naredit in popravit sam neki mu še manjka pa bo svet spremenu na boljše :fredy:

Uglavnem tkele bedestoče kot jih govoriš ti Softi je sposoben en zelo slabo izobražen človek, ki povrhu niti tipkati ne zna.

Če bi vsaj pol tele teme prebral bi videl kolk se fantje mučijo in trudijo...

.... zdej bo pa en pameten Softi prišel pa bo vse rešeno al kaj.. ..a dej noo :slap: :headbang:

Objavljeno
Če mene kdo kej prašaje tale Softi še en pametnjakovič ki bi vse znal naredit in popravit sam neki mu še manjka pa bo svet spremenu na boljše :fredy:

Uglavnem tkele bedestoče kot jih govoriš ti Softi je sposoben en zelo slabo izobražen človek, ki povrhu niti tipkati ne zna.

Če bi vsaj pol tele teme prebral bi videl kolk se fantje mučijo in trudijo...

.... zdej bo pa en pameten Softi prišel pa bo vse rešeno al kaj.. ..a dej noo :slap:  :headbang:

ma neee....vi sam glejte kako se dela...vam bo Softi pokazal :grim

Objavljeno

hoti

vidim da delate, da se truditi. eno leto niste naredili cisto nic. tako zelo se trudite, da celo trije pridejo na sestanek.

ice

kaj sem napisal takega, da ne drzi.

sajo

za gajbo pira, da sem bolj izobrazen od tebe, da...da...nastevaj dalje. a te moti moje pisanje. v stilu MS. boli me k..ga pac ne brat.

hoti

a mate podatke iz statistike, tiste uradne o nesrecah motoristov..kje, zakaj, kako.. imate. kaj boste vi delal..odkrival toplo vodo. rajs skoc na kaksno kot pa da zgubljas tkole cas..al bi bil rad zvezda motoristov.

Objavljeno

hočko ti si kriv da so sam trije prišli na sestanek.... :kva2:

Objavljeno
hočko ti si kriv da so sam trije prišli na sestanek.... :kva2:

nikjer nisem to rekel.

ocitno je na forumu kar nekaj napolpismenih, nekulturnih omejenih nerazgledanih uporabnikov, ki druge zmerjajo, jim polagajo besede na jezik in pametujejo.

mogoce je neuspeh vsega klobasanja iskati v tem, da se prevec klobasa a nic ne naredi. najbrz vas vecina motoristov jemlje ze z veliko rezervo, cez pol leta boste pa sam se cirkusanti.

Objavljeno
nikjer nisem to rekel.

ocitno je na forumu kar nekaj napolpismenih, nekulturnih omejenih nerazgledanih uporabnikov, ki druge zmerjajo, jim polagajo besede na jezik in pametujejo.

mogoce je neuspeh vsega klobasanja iskati v tem, da se prevec klobasa a nic ne naredi. najbrz vas vecina motoristov jemlje ze z veliko rezervo, cez pol leta boste pa sam se cirkusanti.

pa ti moraš da se šališ...ali si kukr ena komedija paradoxa al kaj :grrr

Objavljeno
pa ti moraš da se šališ...ali si kukr ena komedija paradoxa al kaj :grrr

warum

Objavljeno (popravljeno)

ker pises strasansko paradoksalno....

pa zato ker meni nezni in sočustvujoči duši pač še vedno ni jasno na koga sploh se jezis? nase ker nisi se nic naredil? na hočka?...aha...to smo pogruntal da ne....na koga ze? :blink:

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno
ker pises strasansko paradoksalno....

pa pač meni nezni in sočustvujoči duši pač ni jasno na koga sploh se jezis? nase ker nisi se nic naredil? na hočka?...aha...to smo pogruntal da ne....na koga ze?

greva od zacetka

kdo vse se muci z ograjami..maksi, motoristipred parmalemnt, se kaksna organizacija..

a ima ena izmed teh sekt po besedah maruderja ali nekaj podobnega ze podatke od policije, ki kazejo kje je problem ograj.

zakaj se potem eni tako zelijo se enkrat sami zbirat in fotkat nekaj. zakej se ne da te statisike ven, stevilke na mizo, najde nekoga, ki bo zrinil to v javnost, ne pa da se drka kurac okol ene in iste stvari ze celo leto.

Objavljeno
greva od zacetka

kdo vse se muci z ograjami..maksi, motoristipred parmalemnt, se kaksna organizacija..

a ima ena izmed teh sekt po besedah maruderja ali nekaj podobnega ze podatke od policije, ki kazejo kje je problem ograj.

zakaj se potem eni tako zelijo se enkrat sami zbirat in fotkat nekaj. zakej se ne da te statisike ven, stevilke na mizo, najde nekoga, ki bo zrinil to v javnost, ne pa da se drka kurac okol ene in iste stvari ze celo leto.

na koga si jezen? :blink:

zrinil v javnost kot recimo v Novice, al na Tednik al kam? al kako? :blink:

Objavljeno

novice..pa hecas se.

tednik, trenja, kaksna podobna oddaja..delo, dnevnik

na koga sm jezn..na nbenga..na nacin dela teh skupin, kdo pa tam dela ne vem. vidim da hoti tala ideje o fotkanju, da mur*** pravi d apodatki so. ne vem kdo je odgovoren, da s enekaj naredi, sam ocitno ta skupina, ki se sedaj ukvarja s tem ni zmozna narest nic. kdo pa je v skupini ne vem in ne zelim zalit nobenega. ok. se sedaj stekava al ne.

Objavljeno
novice..pa hecas se.

tednik, trenja, kaksna podobna oddaja..delo, dnevnik

na koga sm jezn..na nbenga..na nacin dela teh skupin, kdo pa tam dela ne vem. vidim da hoti tala ideje o fotkanju, da mur*** pravi d apodatki so. ne vem kdo je odgovoren, da s enekaj naredi, sam ocitno ta skupina, ki se sedaj ukvarja s tem ni zmozna narest nic. kdo pa je v skupini ne vem in ne zelim zalit nobenega. ok. se sedaj stekava al ne.

no v Tedniku je recimo že blo :doze: ...pa v Novicah je tud blo....pa glede na toda je to najbolj bran slo casopis.... :doze:

pa nihče ni za nič odgovoren, ker dekleta in fantje za to niso plačani in je to zgolj prostovoljno altruistično delo, ki ga opravljajo poleg službe, pedenanja žena, dojenčkov, psov, bajt in podobnih stvari.....

Objavljeno
no v Tedniku je recimo že blo :doze: ...pa v Novicah je tud blo....pa glede na toda je to najbolj bran slo casopis.... :doze:

pa nihče ni za nič odgovoren, ker dekleta in fantje za to niso plačani in je to zgolj prostovoljno altruistično delo, ki ga opravljajo poleg službe, pedenanja žena, dojenčkov, psov, bajt in podobnih stvari.....

ja ja ja..vse stekam. sam pol nej pustijo zravn koga sposobnejsega, z vec casa, ne pa da kvasjo neumnosti brisejo pa poste, ki drzijo vodo. in vihajo nosove in zmerjajo z idiote tiste, ki se ne strinjajo z njihovim delom. nej ta besedni zaklad doma uporabljajo na zeni, dojenckih, psih, kosilnicah..

geslo

naredi al se pa umakni.

in ta ekipa bi se mogl aumakt, ke rnc ne nardi. oz ni treba da se umakne, ampak nej ne klobassa takih bedarij in obdrzi vsaj malo obraza, spostovanja v oceh drugih.

zadnje leti na idejo o oznacevanju kriticnih tock, slikanju, najbolj se pobiranju izjav, pa ceprav ze imajo uradno statistiko. stekas al en.

Objavljeno

ne....

ne razumem zakaj se nisi v ekipi in zakaj ne delaš...oziroma zakaj se nisi sestavil svoje ekipe...

tepko ti bo z veseljem priskocil na pomoč

Objavljeno

dobr..glejte na tepka kukr na bebca..sam jest trdim, da vedno ko nekdo razmislja drugace od tebe je najlazje razglasit ga za norca. in to delate kle z veseljem. torej tepko lahko misli narobe, sam to ni problem, problem je ker ne razmislja kot vi.

zakaj nimam svoje skupine.

bolano vprasanje. vec skupin, manjse stevilo pripadnikov, manjsi ucinek. brezveze ne

zakaj se ne pridruzim

mam dela z drugace mislocimi ze v sluzbi dost, da ne bi o trgovini, sosedih, avtobusu, servisu..se mi ni treba se tko jebat.

boste ze neki nardil, saj tudi slepa kura zrno najde. pac mal dlje traja.

Objavljeno (popravljeno)

aha se pravi da se ti je motosvet zameril in zato pacas po vseh ki majo kakrsno koli vezo z njim :)

zdej je jasno na koga si jezen :)

matr je dolgo trajalo da smo prisli do tega.....zakaj nisi tega na zacetku povedal :)

mislim pa da se fantom iz MPP tud ne da jebat pa se vseeno...

in se vedno ni jasno zakaj nimas svoje drugače misleče skupine ki bi delala na tem da se izboljšajo razmere na naših cestah....

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno
ja ja ja..vse stekam. sam pol nej pustijo zravn koga sposobnejsega, z vec casa, ne pa da kvasjo neumnosti brisejo pa poste, ki drzijo vodo. in vihajo nosove in zmerjajo z idiote tiste, ki se ne strinjajo z njihovim delom. nej ta besedni zaklad doma uporabljajo na zeni, dojenckih, psih, kosilnicah..

geslo

naredi al se pa umakni.

in ta ekipa bi se mogl aumakt, ke rnc ne nardi. oz ni treba da se umakne, ampak nej ne klobassa takih bedarij in obdrzi vsaj malo obraza, spostovanja v oceh drugih.

zadnje leti na idejo o oznacevanju kriticnih tock, slikanju, najbolj se pobiranju izjav, pa ceprav ze imajo uradno statistiko. stekas al en.

Sej kuker vem so tam kar sposobni, še psoebej predsednik firestartersov je zelo kul model in pomoje najbolj sposoben za take zadeve. Se pa strinjam s tem, da je 90% takih, ki res samo nabijajo po forumu in blatijo druge (kot so mene v drugi temi, ki so jo zaklenili), ki spodbujajo folk k temu da bi se zganil, pa tud če samo s fotkanjem cest. s svojo temo, sem hotel samo folk dobiti na ta položaj, da bi se vsak pr seb vprašu ali je to stanje, ki ga imamo res vredno tega kar dajemo (plačujemo). Ampak so celotno temo in ideje spljuvali in zaklenili. Ok mene ne gane. Jaz se bom še naprej trudu za izboljšanje statusa motoristov, pa če so vsi proti men.

Ekipa je naredila že kar nekaj, samo je v premajhni zasedbi (trije na sestanku, ki pišejo in se dogovarjajo in eno društvo, medtem ko jih SAMO 5000 podpiše ostalih 12.000 pa boli k***c.) Ta ekipa je res tudi občutno PREMALO glasna, da bi se je slišal. Veliko motoristov sploh ne ve da potrebujemo nove ograje!

Sam trenutno prevajam strategijo VB do motoristov, kjer imajo zelo lepo urejene ceste in status motoristov. In s prevodom upam, da bomo dosegli saj malo sprememb na bolje. Tudi to, da bodo za nas začeli veljati evropski zakoni in standardi upam da se bo kaj spremenilo.

S fotkami hočemo naši državi dati primeravo naših cest in cest v EU, in pokazati kje je problem naših cest in v kakšnem stanju so (zgleda se noben od tistih v vladi ne vozi po cestah). Statisike so pa tudi za primerjavo, da se vidi recimo kaj lahko prinesejo k izboljšanju ograje in lepe ceste.

In kot sm že reku, če boste samo govorl in hvatal krivine po forumu ne bo nič narejenega. Stopmo skp in naredmo kej. Jaz trenutno delam kolikor morem. No zdej pa spet pluvite po mojih postih kakor vam je volja, ali še bolje naj moderator izbriše post.

aja hotscko še zdej nimam odgovora na moja vprašanja...??? :hmm:

Objavljeno
aha se pravi da se ti je motosvet zameril in zato pacas po vseh ki majo kakrsno koli vezo z njim :)

zdej je jasno na koga si jezen :)

matr je dolgo trajalo da smo prisli do tega.....zakaj nisi tega na zacetku povedal :)

mislim pa da se fantom iz MPP tud ne da jebat pa se vseeno...

in se vedno ni jasno zakaj nimas svoje drugače misleče skupine ki bi delala na tem da se izboljšajo razmere na naših cestah....

se enkrat. ni se mi zameril MS. sam so mi pateticni nakladaci in pametnjakovici. zaenkrat nbenga dolocenga v mislih, ceprav se en pocas premika v to smer.

ce se fantom iz MPP ne da jebat, zakaj se jebejo. a bi radi mel zasluge, spomenik, titulo, ulico..kaj. zakaj se ne umaknejo in dajo moznost nekomu k s emu d ajebat. in ce se jim ne d ajebat, zakaj se jebejo s ponovno analizo nevarnih odsekov cest.

zakaj nimam skupine.

ze tko se za vso stvar bori 500 motoristov v treh skupinah. in vsaka po svoje. to je tko k drkanje kurca. in vse kar rabmo je se pet skupin, pa da je pol v vsaki skpuni tok pripadnikov, da lahko nardijo na let ene tri piknike solidnega obsega.

Objavljeno
sam jest trdim, da vedno ko nekdo razmislja drugace od tebe je najlazje razglasit ga za norca. in to delate kle z veseljem. torej tepko lahko misli narobe, sam to ni problem, problem je ker ne razmislja kot vi.

MI kdo? :blink:

ce se fantom iz MPP ne da jebat, zakaj se jebejo. a bi radi mel zasluge, spomenik, titulo, ulico..kaj. zakaj se ne umaknejo in dajo moznost nekomu k s emu d ajebat. in ce se jim ne d ajebat, zakaj se jebejo s ponovno analizo nevarnih odsekov cest.

ker brez trdnih argumentov pa č ne bodo prišli nikamor...korektne analize pa so ravno to....al ne :blink:

ze tko se za vso stvar bori 500 motoristov v treh skupinah. in vsaka po svoje. to je tko k drkanje kurca. in vse kar rabmo je se pet skupin, pa da je pol v vsaki skpuni tok pripadnikov, da lahko nardijo na let ene tri piknike solidnega obsega.

se pravi se ti ne da...tko kot vsem ostalim..se pravi si isti...se pravi da nimaš trdnih argumetov...se pravi bodi tiho...al pa kej :grim

Objavljeno
MI kdo? :blink:

ker brez trdnih argumentov pa č ne bodo prišli nikamor...korektne analize pa so ravno to....al ne :blink:

se pravi se ti ne da...tko kot vsem ostalim..se pravi si isti...se pravi da nimaš trdnih argumetov...se pravi bodi tiho...al pa kej :grim

mi ste vi..veliko rednih uporabnikov foruma. ne bom poimensko.

trdnih argumentov. je kaj trdnejsega od uradne statistike.

ne da. da. sam ne s tako skupino kot je sedaj. ce bolje razmislim se mi ne da, ker nisem zmozen tok sestankovat v prazno in presipati iz supljog u prazno, ce razumes.

tih sem pa lahko..ker me ne zadeva zadeva. sam mal sem vas podrazil v upanju, da boste kaj bolj razmisljal. a ocitno neuspesno.

dajem si rdec akrton v tej temi za neki casa, vam pa zelim prijetne sestanke, mrzlo pivo, dobre baterije in velik srece pri slikanju levih in desnih ovinkov z zascitnimi ograjami sirom nase preljube dezelice.

ps

se dobr da ne zivimo na vecjem ozemlju. bi trajal se najmanj dve leti, da bi poslikal vse.

Objavljeno

:grim .....se dobr da delam danes...drgac bi vse to zamudila :grim

vi smo mi... :grrr ...dobra ta....nas v bistvu ni.....pa tud vas ne.... :004

uradne statistike so se velikokrat pokazale za izkrivljene...pregled maids poročilo in ga primerjaj z uradno statistiko policije RS :) :whistle:

sploh pa..kdo je pa rekel da bi bilo treba t voji skupini sestankovat..jest mam v garazi neki šraufencigorv ...greste lahko kuj ponje pa takoj vse ograje razmontirat..al zmontirat al kako ze :whistle:

Objavljeno

A zakaj se se vedno jebemo s tem?

1. Radi bi da se te ograjo izpopolnejo

2. Vsi samo nakladate (tudi ti in Glupko), noben pa nima jajc da bi nekaj sam zacel...

Vidis mi pa smo... In tudi ce ne bo na ograjah pisalo MPP za vlado! bomo vseeno veseli, ker bo mogoce kdo od nas prezivel zaradi nje.

Objavljeno

No ampak vseeno, če so pri oddaji trenja dobili za eno uro ministra za promet, mislim, da bi se lahko tud MPP dogovorili za kak polurni "sestanek". Ni tko VIP in nedosegljiva oseba. Z utemeljenim razlogom mislim da bi "dobili" sestanek. Ograje se mi pa zdijo utemeljen razlog. Več kot utemeljen. Right?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!