Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 6 R 636

zviz

Priporočene objave

to je vse improvizirano :D s fleksarco sem zarezal v palico, jo zapognil in režo povaril, in bolj kot je ukrivljeno, večkrat in bolj na gosto moraš zarezovat....varjeno je pa z navadno elektrodo ja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najprej tisti mali črni plastiki pod tankom, nato sedež, nato odšraufat tank na vseh treh mestih (pant in na okvirju), nato nosilec tanka pod sedežem, katerega potem vzameš stran, malo privzdigneš tank in snameš akumulator

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

originalna šraufa ki držita mašino boš moral ven pobrat, pa ta dva noter, samo sta ta dva toliko podaljšana, da še bunke pridejo gor......aja pa odšraufaj samo eno stran na enkrat ker drugače bo mašina dol padla :D , pa na eni strani bo treba plastiko rezat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem kupil enake crash pade. zelo preprosto... nikakor!!!

Na eni strani še gre, na drugi pa bi moral rezati plastiko. Nesmisel!!!

In ne,... kolikor se spomnim, se ne privijačijo na nosilce motorja (je večji navoj), ampak na ogrodje (so tam navoji za to).

osebno sem jih vrnil prodajalcu in za tisti denar vzel rokavice za sopotnico. Na kraj pameti mi ne pade, da bi rezal original nepoškodovane plastike!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem kupil enake crash pade. zelo preprosto... nikakor!!!

Na eni strani še gre, na drugi pa bi moral rezati plastiko. Nesmisel!!!

In ne,... kolikor se spomnim, se ne privijačijo na nosilce motorja (je večji navoj), ampak na ogrodje (so tam navoji za to).

osebno sem jih vrnil prodajalcu in za tisti denar vzel rokavice za sopotnico. Na kraj pameti mi ne pade, da bi rezal original nepoškodovane plastike!!!

Jest sm tud prej vedu, da bom mogu plastiko rezat, se ne sekiram preveč. Bolš zdej mal plastike odrezat kot pa po padcu jo menat in še kaj druzga zravn.

Na ogrodje praviš... mi lahko na sliko označiš prosim

untitled.bmp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na nosilec mašine gre, tisti imbus šrauf ti potem ostane zunaj, evo takole mam jaz narjeno, sicer so od LSL bučke ampak princip je isti

desna stran:

post-9362-125906375022_thumb.jpg

leva stran:

post-9362-125906378134_thumb.jpg

potek original plastike po levi strani:

post-9362-125906379588_thumb.jpg

skratka tisti imbus šrauf ki zdaj drži mašino gre ven, noter grejo pa tile šraufi ki si jih dobil zraven bučk, in nič ni navoj napačen, mogoče samo zgleda kot da je, ampak odšraufaj pa boš videl da je vse tako kot mora bit....aja zadaj na šraufu je matica, ni navoj v nosilcu motorja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodam luč,masko,zadek in levo plastiko za 2003-2004 zelene barve.

Če slučajno nimate nastavljeno na podpis

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na nosilec mašine gre, tisti imbus šrauf ti potem ostane zunaj, evo takole mam jaz narjeno, sicer so od LSL bučke ampak princip je isti

desna stran:

post-9362-125906375022_thumb.jpg

leva stran:

post-9362-125906378134_thumb.jpg

potek original plastike po levi strani:

post-9362-125906379588_thumb.jpg

skratka tisti imbus šrauf ki zdaj drži mašino gre ven, noter grejo pa tile šraufi ki si jih dobil zraven bučk, in nič ni navoj napačen, mogoče samo zgleda kot da je, ampak odšraufaj pa boš videl da je vse tako kot mora bit....aja zadaj na šraufu je matica, ni navoj v nosilcu motorja

Se prav da bi jest tele matice mogu zravn dobit?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ekola, po 2 dneh brušenja, rezanja in švasanja je gp style subframe končan, narejen je iz železnih palic 2x2cm, stena debeline 2mm, razlike napram aluminijastem originalu ni ogromno

post-9362-125848411795_thumb.jpg

post-9362-125848413862_thumb.jpg

post-9362-125848416305_thumb.jpg

Zgleda kot iz trgovine, me prav zanima kakšen bo končni izdelek.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koliko bi stalo barvanje ene bočne plastike moje Ninje (samo delo) in koliko dl barve bi rabil za to?

Hvala in LP,

Urban

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni, zanima me če ima kdo za prodat oziroma pozna koga ki ima za prodat plastike za ninjo 636, barva ni pomembna, rabil bi tudi ogledala?

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni, zanima me če ima kdo za prodat oziroma pozna koga ki ima za prodat plastike za ninjo 636, barva ni pomembna, rabil bi tudi ogledala?

LP

Za kater letnik? Ogledala boš dobu najcenej v Louis!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LP

Ogledala sm jest dubu it Tajvana za 35€ (oba, vključno s poštnino).

Jaz pa iščem desno zeleno bočno plastiko za letnik 2005!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ogledala sm jest dubu it Tajvana za 35€ (oba, vključno s poštnino).

Jaz pa iščem desno zeleno bočno plastiko za letnik 2005!

V Louis mislim pa 20eu eden

Ja kaj je ne boš pošvasal in pobarval?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem gledal malo na okoli in se iz Amerike za 130€ dobi plastiko, popravilo bi mene stal 50€ pol pa še barvanje bog ve kok €. Se mi tko pomoje bl splača, pač odvisn kaj se dobi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem kar lepo vzel tole plastiko za 130€, sicer me ful moti, da za samo poštnino plačam več kot za plastiko ampak še zmeraj je veliko ceneje in manj jebanja kot če bi svojo šou popravlat in barvat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obstoječo plastiko, bi popravil, do taksne meje, da bi jo lahko dal nazaj na motor, dokler se ne bi prodajala kakšna rabljena. Ker to koliko bos dal za plastiko, in to samo eno, bi si rajši kupil polieste.

Sicer pa kakor komu pase.

Koci kako napreduje projekt?

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes sem bil v maku šele pa sem nabavil material, torej rowing, smolo, šmirgel, barvo.....tako da danes gre verjetno zadnji konec pod nož :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poleg plastik bi potreboval tudi nosilec števca in maske, to je aluminjast del na katerega je pritrjen števec, govora je o ninji 636 letnik 2005.

kwa ce ti jst kr celo ninjo prodam razbito??? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!