bmwslo Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) Odlična stvar je brezplačni MailWasher . Program deluje tako, da pošto preledaš na poštnem strežniku in jo lahko tam tudi pobrišeš ali daš pošiljatelja na črno ali frend listo. Program deluje zelo zadovoljivo in ti sfiltrira vso pošto pač po tvojem izboru, predno jo sploh preneseš na svoj komp. Od AV pa Panda je zakon Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil bmwslo
Vikking Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Mozilla Thunderbird :OK: ima vse kar niti veliki nimajo.
gizmOkak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Vzemi program SpamAsassin. Sicer ne vem, kater program za e-pošto uporabljaš, ampak meni dobro dela z Outlookom. Če imaš svoj e-mail strežnik, pa ga lahko kar v strežniku namestiš. Program ti potem oznaćuje e-maile kot [sPAM] in jih lahk ovsake tolko pregledaš, če ni slučajno kakega 'pametnega' med njih zabrisal. ja mam tudi js microsoft ® outlook :D bom dal... hvala za info :OK:
beta-men Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 ma jst maantivirus od f-secure pa firewall sygate pa še ewido pa nimam nobenih problemow zaenkrat use teče lepo :D
bna Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 tukaj je najnovejši test antivirusnih programov na tej strani si lahko programe tudi dolpotegnete http://www.av-comparatives.org
dr.looney Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 zame je nod 32 zakon...dela brez problemov :OK: seveda pa se vsako leto pravočasno oskrbim z novim crackom .) :blush: dr.looney :devil:
bna Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) SiOL je v skladu z novo različico zaščitne rešitve, na kateri temelji Varnostni paket, posodobil tudi svojo ponudbo. Posodobljena različica Varnostnega paketa deluje na osnovi priznane mednarodne rešitve BitDefender 9 Professional Plus, ki ponuja napredno, samodejno in neprestano zaščito proti računalniškim nevšečnostim: na kratko na siolovi strani si snamete varnostni paket siol pa nam časti uporabo antivirusnega programa ta eno leto zastonj pohvale uredno BitDefender 9 Professional Plus, je v samem vrhu med antivirusnimi programi ko imate enkrat kodo od siola si lahko program nadgradite v BitDefender 10 final program vsebuje vse kar rabimo za zaščito protivirusno zaščito, antispyware zasčito požarni zid, zaščito pred nezaželeno elektronsko pošto. slovenski uporabniški vmesnik. : Cenik (za vse uporabnike ADSL brezplačen!) Namestitev www.bitdefender.com Prednosti: enostavna in skorajda samodejna namestitev, licenca, ki omogoča uporabo na enem osebnem in enem prenosnem računalniku, slovenski uporabniški vmesnik, cenovna dostopnost v primerjavi z drugimi podobnimi rešitvami na trgu, celostna in stalna zaščita. http://storitve.siol.net/spletne-storitve/varnostni-paket/ izkoristite priložnost nebo vam žal Popravljeno September 16, 2006. Popravil bna
inamaze Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 dovol imam ko vsak dan odprem mail in mi zloada 200 sporočil in več.... od tega 2 uporabna, ostalo sam drek (spam) s čim se jih rešim? LP ena jezna Gizmasta krota :angry: Ali si že slišala za AVAST ANTIVIRUS ??? Poskusi, saj je brezplačen! :OK:
RHonda Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Res je. Odkar imam nod 32 ne formatiram več windovsov. Upam da bo tako ostalo :OK:
hotschko Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 BTW ... formatira se diske in ne windowse .) B)
Miha Z. Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) mam kaspersky antivirus personal pro 5.0.372 in rabim user ID in serial number (mi je potekla ta stara... ) a kdo ve kje na netu bi jo najdu.....iskal pa nč uporabnega najdu :hmm: hvala :blush: Lp P.S. če kaka podobna tema že obstaja(pregledal pa nič najdu) se modelatorjem najglobje opravičujem O:-) Popravljeno December 25, 2006. Popravil Miha Z.
jose Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 probaj tule poiskat sicer pa, če si slučajno uporabnik siol ADSL-ja, maš pri njih možnost zastonj za eno leto dobit bit defenderja, ki je nekje v istem rangu kot kaspersky .)
Dolenc™ Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Serials , sam moreš met že neko zaščito da sploh odpreš tole stran, če ne prec kej fašeš :D
Dadi Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 probaj tule poiskat sicer pa, če si slučajno uporabnik siol ADSL-ja, maš pri njih možnost zastonj za eno leto dobit bit defenderja, ki je nekje v istem rangu kot kaspersky .) Ja tega imam že kar nekaj časa in dosedaj dela :OK: , za vsak slučaj imam pa backup !
simonsi Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 mam kaspersky antivirus personal pro 5.0.372 in rabim user ID in serial number (mi je potekla ta stara... ) a kdo ve kje na netu bi jo najdu.....iskal pa nč uporabnega najdu :hmm: hvala :blush: Lp P.S. če kaka podobna tema že obstaja(pregledal pa nič najdu) se modelatorjem najglobje opravičujem O:-) emule
westy Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Jest mam bitdefender od siola z enoletno brezplacno registracijo. In ko sem ga instaliral pred stirimi meseci in vanj vnesel kodo mi je napisalo da licenca velja do 8 meseca 2007. Par dni nazaj sem pa formatiral racunalnik in ponovno instaliral bitdefender ter vpisal isto kodo mi pa napise da mi licenca velja do 12 meseca 2007. Probi ga dol vrzt pa se enkrat nalozit.
Miha Z. Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 rešeno.... :D najlepša vam dala.... :OK: :OK:
2384nsdf83 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 mam kaspersky antivirus personal pro 5.0.372 in rabim user ID in serial number (mi je potekla ta stara... ) a kdo ve kje na netu bi jo najdu.....iskal pa nč uporabnega najdu :hmm: hvala :blush: Lp P.S. če kaka podobna tema že obstaja(pregledal pa nič najdu) se modelatorjem najglobje opravičujem O:-) če se ne motim, user IDje in serijske prodajajo pri izdelovalcu tega programa.
simonsi Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 če se ne motim, user IDje in serijske prodajajo pri izdelovalcu tega programa. Ampak je treba prej kupit program. :yawn:
2384nsdf83 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Ampak je treba prej kupit program. :yawn: Sploh ne. Dovolj je, da kupiš pravico do uporabe programa! ;)
Thundercat Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 svetuje kdo kak dober/zastojnski firewall...sem uporabljal Zone pa mi je računalnik sesuval....
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 ...Windows Firewall... :kva2: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se