Fresh_ales Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 NOD32 - malo memorije porabi - malo proca porabi - zelo ugodna cena! :OK:
SiR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Zanimajo me vaše izkušnje dobre in slabe z antivirusi. Namreč jaz bi rabil en res zelo dober antivirus. Katerega imate vi inštaliranega in katerega mi priporočate?? :) ZdravaPamet 31.0 ... najbolj pomaga.
jetman Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ZdravaPamet 31.0 ... najbolj pomaga. Točno tako :OK: Se sploh ne spomnim kdaj sem imel kakšen virus. Uh, se spomnim, da sem imel na 386 virus Yankee Doodle :lol1: Nameščen pa imam Avast. BREZPLAČEN in soliden. PS za manj osveščene: ni vsaka nadležna in škodljiva stvar, ki se ti na takšen ali drugačen način prikrade na disk, definirana kot virus. V osnovi poznamo še črve in trojanske konje. Celoten seznam pa je še mnogo daljši.
Dolenc™ Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Tegale Yanke Doodle sem pa tud jst fasu pr 486ki :D
Thundercat Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 AVG free :OK: http://free.grisoft.com/doc/1
Ice Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ZdravaPamet 1.0 ... osnovna verzija ze zelo dobro "brise". samo _zalaufati_ jo je treba. :devil:
Tabo Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 NOD 32. se strinjam ba tut Bit difenter 10 ruuls :kva2:
NejcZ Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Najprej zdrava pamet, potem pa še (meni najljubši) NOD32, pa vas nima biti česa strah. Js nimam nobenih problemov z njim že več let.. Posodablja pa se parkrat dnevno. LP
gebre Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) OK, ne vem, če sem ravno vdel pravo temo, but... Imam problem z nekim virusom/spyware-om, ki ga ne morem ruknit dol ne z asavare-om ne z bitdefender-jem. Na vsake nekja minut se odpre takšno okno, sicer samo klikneš zadevo in se zadeva zapre. Amak mi gre močno na živce :angry: What to do? Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil gebre
Burnout Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Kaj pa kakšen "AdawareSE" si mogoče probal... al pa "Spybot - Search & Destroy".. probaj.. mogoče bo pomagalo.. drugače se pa da tut po registrih brisat... samo če ne znaš.. ne priporočam :D Lp Burnout
gebre Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 AdawareSE imam, ampak štekne preden pregleda do konca :slap: , Spy bot S&D mi pa niti ni všeč (je par mesecev nazaj naredil štalo na mojem kompu) Če ne pa C format pade, tamala itaq nima nič pametnega na kompu razen moje muzike :devil:
Burnout Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Mogoče ti pride prav tut kakšen REGCLEANER.... mogoče bi kaj pomagalo :D Lp Burnout
bmwslo Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Poskusi naložiti Panda Internet Security preiskusno verzijo .
Ole Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 AdawareSE imam, ampak štekne preden pregleda do konca :slap: , Spy bot S&D mi pa niti ni všeč (je par mesecev nazaj naredil štalo na mojem kompu) Če ne pa C format pade, tamala itaq nima nič pametnega na kompu razen moje muzike :devil: Probi Spyware Terminator Drugače pa jst uporabljam AVG antivirus....super zadeva, pa še free.
ICE_MAN Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) OK, ne vem, če sem ravno vdel pravo temo, but... Imam problem z nekim virusom/spyware-om, ki ga ne morem ruknit dol ne z asavare-om ne z bitdefender-jem. Na vsake nekja minut se odpre takšno okno, sicer samo klikneš zadevo in se zadeva zapre. Amak mi gre močno na živce :angry: What to do? Poskusi nod32 Drugače je pa zadeva sigurno v registru in se jo da onemogočiti. Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil ICE_MAN
Ole Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 OK, ne vem, če sem ravno vdel pravo temo, but... Imam problem z nekim virusom/spyware-om, ki ga ne morem ruknit dol ne z asavare-om ne z bitdefender-jem. Na vsake nekja minut se odpre takšno okno, sicer samo klikneš zadevo in se zadeva zapre. Amak mi gre močno na živce :angry: What to do? Poskusi v varnem načinu. Takrat se ne naloži vse. To bi moralo pomagati. Če pa to ne...hm....
Fric Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ma to nerabs nobenga antivirusa sam hods na take strani k si ziher ce ga pa slucajno dobis pa sam komp sformatiras in je resen problem :OK: :OK:
JMatic Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Tegale Yanke Doodle sem pa tud jst fasu pr 486ki :D hehe, tega si mogu se sam zalaufat da se je nalozu u memorijo :> The only way to infect a computer with a file infecting virus is to execute an infected file on the computer. :>
erik98 Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 AdawareSE imam, ampak štekne preden pregleda do konca :slap: , Spy bot S&D mi pa niti ni všeč (je par mesecev nazaj naredil štalo na mojem kompu) Če ne pa C format pade, tamala itaq nima nič pametnega na kompu razen moje muzike :devil: po formatu C pa Ubuntu gor ppa si rešen antivirusu in virusu in svega sranja... :wub: I LOVE UBUNTU :wub: po formatu C pa Ubuntu gor ppa si rešen antivirusu in virusu in svega sranja... :wub: I LOVE UBUNTU :wub: aja pa saj ti piše kateri internetni naslov obiskat, pa poli registrycleaner instalirat pa poup zaprt pa ga ne dobiš več!!
gebre Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 po formatu C pa Ubuntu gor ppa si rešen antivirusu in virusu in svega sranja... :wub: I LOVE UBUNTU :wub: To je od tamale komp, se pravi linux/ubuntu/other staff no go. Bomo danes vžgali c: format, samo da dobim windowse
erik98 Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 To je od tamale komp, se pravi linux/ubuntu/other staff no go. Bomo danes vžgali c: format, samo da dobim windowse sej ene par špilu se da dobit :D samo moraš met program :D da ga instaliraš :D rabiš majstra - mene.
Kleemen Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Pred kratkim sm meu trojanca in na kompu Nortona in trojanca niti zaznal ni..pol mi je frend formatiral komp in gor dal antivirusni NOD32, ki pravijo da je najbolši program :) kaj pravte vi?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se