Noise Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Triumph predstavlja novega športnega trovaljnika... 125KM, 104Nm, 1050ccm... >>> več <<<
Zok Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 lepi izpuhi :notworthy:, lep dizajn, lahko pa bi imel vsaj USD prednje vzmetenje, bolj udarno barvno noto in malo bolj berljive instrumente (neizstopajoce barve, majhn font 'n'stuff... :blink: aja, pa silhueta, zadnji del pa mono nihajka me malo na VFR spominjajo... :hmm:
eliminator Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Zelozelo vsec. Ce bi imel se malo plastike manj... :)
lightning Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 res izredno lep dizajn in barva(meni full eleganten),samo kje so pa te grde vilce najdli mi pa tud ni jasno :cry: Drugače pa meni trenutno en korak pred vsemi japonci v dizajnu
vicko Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 .) ni slab, Bi kar BIL za :kva2: :ph34r: vicko
Saint Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Super zadeva, še posebej armatura in cevi. :yea2: lp Rudi
Thundercat Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 ta motor mi je pa ful všeč :wub: ...števci so zakon....nekaj posebnega..... :OK:
pjotr Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 Matr, komi čakam na prve teste. Sicer pa se Triumphov nekam malo proda v SLO; cena, servisi??? Tole je pa res mikavna zadevšna. lp, Pjotr.
gebre Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 Matr, komi čakam na prve teste. Sicer pa se Triumphov nekam malo proda v SLO; cena, servisi??? Tole je pa res mikavna zadevšna. lp, Pjotr. Neaktivnost zastopnika in s tem povezana nepoznanost znamke, pomoje. Drugače pa super motorček, samo vilce bi bile lahko malo "močnejše".
SiR Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 vilce bi bile lahko malo "močnejše". ne mi rečt: vozil si ga in to trdiš na podlagi svojih izkušenj z motorjami te vrste? :angry:
SiR Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 Zelozelo vsec. Ce bi imel se malo plastike manj... :) običajno imajo modela Sprint ST in Sprint RS. RS ima samo poloklep (kot recimo FZS600 ali 1000)....
Zok Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 ne mi rečt: vozil si ga in to trdiš na podlagi svojih izkušenj z motorjami te vrste? :angry: mislil je na pogled. tud js mislim, da bi tak moped zasluzil USD. tole zgleda rahlo neugledno... :blink:
gebre Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 (popravljeno) ne mi rečt: vozil si ga in to trdiš na podlagi svojih izkušenj z motorjami te vrste? :angry: Tako kot je že Zok ugotovil sem mislil na pogled (delujejo "švoh"-pretenke in grdo zgledajo, vsaj zame). Očitno je bilo preveč dvoumno napisano. Popravljeno September 12, 2004. Popravil gebre
viggen Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 mislil je na pogled. tud js mislim, da bi tak moped zasluzil USD. tole zgleda rahlo neugledno... :blink: Ličen izdelek! :D Me precej spominja na Aprilio futuro, ampak prednje vilice bi res lahko bile USD........ :hmm: Pozdrav.
AREA Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 "Sportnik za poslovneze", zelo lepo B)
peco Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 en dober liter prostornine pa "samo" 125KM - športnik. :hmm: :hmm: :? :?
gebre Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 (popravljeno) en dober liter prostornine pa "samo" 125KM - športnik. :hmm: :hmm: :? :? Zgršil si glavni atribut, trivalnik :naughty: . Popravljeno September 13, 2004. Popravil gebre
Zok Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 tole je men bolj sport touring (ze ime je ST) - sportnik je daytona. .)
peco Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Fantje samo komentar na prejšnje poste sm dau in ne izrazu svojga prepričanja. :P :P :P
Rocky Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Lahko se samo sladko smejim nekaterim izjavam. Nekatere pa res daje zavist. :kva2: Pa, da nebo kaj narobe. Saj vem, da je od vsakega motor - firma najboljši-a. In prav je tako. Ampak, da znajo angleži delat dobre in lepe motorje je še enkrat potrjeno kot nič kolikokrat že pred tem. Pa lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY -AVE TRIUMPHATOR! B)
netopir1930 Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 zanimiv,sploh izpušne cevi (aprillia) !?! :? preveč podoben že videnimi "plastičarji"!! :BUA: je pa vsaj Anglež... :yea2:
netopir1930 Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 pa še podobnosti z Benellijem, Ducatijem, MV Agusto in desetinami japoncev... :hmm: zelo neizvirno, razen v samem mašini!! :wacko:
viggen Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Lahko se samo sladko smejim nekaterim izjavam. Nekatere pa res daje zavist. :kva2: Pa, da nebo kaj narobe. Saj vem, da je od vsakega motor - firma najboljši-a. In prav je tako. Ampak, da znajo angleži delat dobre in lepe motorje je še enkrat potrjeno kot nič kolikokrat že pred tem. Pa lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY -AVE TRIUMPHATOR! B) Motor je super! Če je vreden pohvale se ga pohvali in pika. Lahko pa tudi kako mnenje podamo o moči, vilicah ,itd..........mislim da to ni znak zavisti. :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se