netopir1930 Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Motor je super! Če je vreden pohvale se ga pohvali in pika. Lahko pa tudi kako mnenje podamo o moči, vilicah ,itd..........mislim da to ni znak zavisti. :hmm: tako je... :OK:
klimbra Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Še vedno čakam....čakam na kakšno večjo zbirko fotk,podatkov.......a v galeriji samo stari modeli :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
suzuki Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Hola! Zelo všečen tudi meni... žal ima vsaj eno veliko napako: stane 2,8 MSIT - mač tu mač... freya in SharpNinja 2
DDEAN1 Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Zgršil si glavni atribut, trivalnik :naughty: . ← Naj to povezavo meni nekdo razloži !!!!
Dave Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Triumph je znan po svojih trivaljnih masinah in tudi v novem sprintu ST je trivaljnik (podoben kot v novem speed triplu). O znacilnostih trivaljnikov je bilo ze veliko receno - naj bi se bolj vrteli kot dvovaljniki(manjsi bati pri isti kubaturi, krajsa rocica - posledicno vecja moc) in imeli boljsi navor pri nizkih obratih kot stirivaljniki. Torej vmesna varianta. Nisem se vozil trivaljnika tako da ne dam roke v ogenj. Gotovo pa je res, da je prejsnja generacija triumphovih trivaljnikov zelo visoko cenjena med moto-novinarji.
klimbra Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Potekajo malo čudni pogovori.....morda pa bo Klimbra že v začetku naslednjega leta gor sedel..... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Tomozuki Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Tos is ganc für mih! Ajn ehta sport-turer ;)
Black Knight Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Generalni zastopnik: IPSeKOM d.o.o. Cesta Ljubljanske Brigade 17, Ljubljana Samo eno vprašanje...ali ima omenjeni zastopnik svojo trgovino...oz. kje prodajajo Triumphe...
Rocky Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Generalni zastopnik: IPSeKOM d.o.o. Cesta Ljubljanske Brigade 17, Ljubljana Samo eno vprašanje...ali ima omenjeni zastopnik svojo trgovino...oz. kje prodajajo Triumphe... ← Tako kot si napisal naslov, je pravilen. Poišči njihovo telefon. št. ter zahtevaj g. Marjana Jezo kateri ti bo z veseljem podal vse podatke okoli nakupa tega lepotca ( seveda, če si resen kupec). Zagotovo se da dogovorit tudi za kakšen popust. To mi lahko verjameš - lastna izkušnja. Sam motorin pa je po izkušnjah in testih napravljenih na zahodu noro dobra stvar. Kot pravijo nekateri, več kot priporočljivo in vredno svoje cene. Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky - Ave Trimphator! :OK:
KeC Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Slišal sem da imajo tile motorji težave z hladilnim sistemom, ve kdo kaj več o tem? In pa če ima kdo od motosvetovcev tole mašino bi bil vesel za kakšne informacije iz prve roke glede vzdrževanja. L.P.
pjotr Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Slišal sem da imajo tile motorji težave z hladilnim sistemom, ve kdo kaj več o tem? In pa če ima kdo od motosvetovcev tole mašino bi bil vesel za kakšne informacije iz prve roke glede vzdrževanja. L.P. Jaz pa sem zasledil, da nevzdržna vročina puhti izpod oklepa. Da ni to povezano? Sicer pa je všečen motorček.
KeC Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Hm kar sem jaz zasledil, naj bi šlo za segrevanje sedeža zaradi izpuha speljanega pod njim. Takšna zadeva se da zlahka popravit. Sem pa nekje dobil informacijo, da naj bi prav hladilni sistem imel neke težave. Bo treba še mal raziskat, drugače je pa motor vizuelno in drugače :worship:
MARJA Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Generalni zastopnik: IPSeKOM d.o.o. Cesta Ljubljanske Brigade 17, Ljubljana Samo eno vprašanje...ali ima omenjeni zastopnik svojo trgovino...oz. kje prodajajo Triumphe... Od letos niso več zastopniki oni.
pjotr Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Kje se sploh da pogledat triumphove modele?
MARJA Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Kje se sploh da pogledat triumphove modele? Evo ti link od uvoznika http://www.stupit.si/. Imaš telefonsko pa vpraši. En salon je tudi v Ljubljani. Pa še link triumpha http://www.triumph.co.uk/.
wind Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Hm kar sem jaz zasledil, naj bi šlo za segrevanje sedeža zaradi izpuha speljanega pod njim. Takšna zadeva se da zlahka popravit. Sem pa nekje dobil informacijo, da naj bi prav hladilni sistem imel neke težave. Bo treba še mal raziskat, drugače je pa motor vizuelno in drugače :worship: Glede vzdrzevanja in tezav z hladilnim sistemom, ti bo najvec vedel povedat sam Jerman, tako da ga lepo poklici in vprasi... Je pa mislim da tukaj na netu tudi nussy, ki bo tudi vedela kaj vec...
Ice Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 tema za cestitke je .................kje ? hvala za razumevanje. :)
SiR Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 izredno lep, meni všeč že nekaj let british green supergreen
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 izredno lep, meni všeč že nekaj let british green supergreen Lepa zadeva. Barva je pa :worship: Čeprav sem zvedel, da je to serija pri kateri so se pojavljale težave s hladilnim sistemom.
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Glede barve: british racing green je bila samo na Limited edition seriji (vsaj pri Daytoni)...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 KHM. Rahlo razočaranje za BOK. :hmm: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2894
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 KHM. Rahlo razočaranje za BOK. :hmm: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2894 Nic tragicnega, ena matica... Triumph to barem zamenja free-off-charge, medtem ko ostali... :xx:
T-boy Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 KHM. Rahlo razočaranje za BOK. :hmm: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2894 ...that was low, really low, Mr. Pirr. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se