simonsi Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 . Hudo hudo pa diske ma spredi in zadi cesar pri tomosu do zdej nismo vidl. Zdej majo že tanove štirke disk spredi, tak ko na revivalu :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Zdej majo že tanove štirke disk spredi, tak ko na revivalu :yea2: Ja samo kakor je meni znano se bodo tanove sterke uporabljale bolj za postarsko uporabo. Sej postarji rabjo samo neki robustnega no ja pa tud kvarit se ne bi smelo prevec kar pa se. :? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) Hmmm tistele 50ccm SM lepo lepo :devil: Kdaj se bo pa to kej prodajat začel? Pa mislte da majo sam to 50ccm brez luči pa brez menjalnika al bi se dal še kej bl cestnga dobit :naughty: Crownless Popravljeno September 23, 2004. Popravil Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 un 125 SM zgleda ma hude vilce(zlate) :lol1: no, upam da bojo moji otroci lahko furali kvalitetne tomose, čez 20 let :lol1: šalo na stran, motorji so zelo lepi, o kvaliteti ne bom govoru, ker ne vem, všečni so pa res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Enzo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Zdej majo že tanove štirke disk spredi, tak ko na revivalu :yea2: :topic: A ma kdo slučajno kako sliko od te štirke, ker nimam pojma kaka je :? Loh tud na PM, da ne bomo mazali teme ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 ja, jst bi tud rd vidu to sliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Kaj pa cene? Pa kolko KM ma tisti 80 kros? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_toony Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) Za vse tiste ki hocte videt novo postarsko sestko.... B) Moped se mi sicer dopade samo cilinder pa je boljsi un od navadne sterke na prisilno hlajeno! Drugace tomos zdej vgrajuje v youngsterje pa flexerje pa te nove mopedke ze " novo" masino ki so jo poimenoval EURO2 POWER 45!Je pa bistvo ravno v tem da je čistejša = kataliziran auspuh. Poleg tega pa tudi močnejša - 2,3 kW (3,1 KM) pri 5700 obratih in 4,8 Nm navora pri 3700 obratih. Poglejte se link takle pa zgleda.....ste opazl da nima vec lamelnega ventila... Popravljeno September 23, 2004. Popravil _sLiDer_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) Je ze cisto. Ah to se ne zgodi vsak dan. <_< Popravljeno September 23, 2004. Popravil Demolitionman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) Shit tole sem pa mal zafrknu sem ravno okno za post odpru in kopiral naslove ter sploh stran poiskal in tacas slike nalepi slider. Aja kar se pa cen tice tiste v bistvu mene najbolj zanimajo. Zdej jih je mal tezko predvidet ker cesa podobnega pri tomosu ze 10 let niso ustvarjal. Ce bi bil to novi model ki bi nadomestil starega to ni probem tko pa :hmm: :hmm: :OK: Popravljeno September 23, 2004. Popravil Demolitionman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Res lepo....sm že komej čakov da Tomos kej naredi u zvezi s 125ccm!!! :D Za uno 6-ko je pa res škoda da bo Poštar replica <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dj_Just Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Ola,..res dobro da so se na tomosu nekaj dobrega zmislili,.. Samo ce kdo ve kaj bojo prisli tej 125, tudi na slovensko trzisce, pa prosim naj mi sporoci,.pa se za ceno,.. Hvala,.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Tomos je slovenska firma, in nekako logicno je, da bodo ti motocikli prodajani tudi v sloveniji, kajne? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 ne ne zok. vazn je katera firma ma v lasti tovarno. in k je to slovenska firma (hidria) se bojo modelu sigurn prodajal v slo :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dj_Just Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Ok,..hvala,.. Samo uprasanje, kdaj bojo zaceli prodajat?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Ok,..hvala,.. Samo uprasanje, kdaj bojo zaceli prodajat?? :hmm: Menda 05,06. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Fajn to, da so se pri Tomosu končno mal zbudil! Škoda samo, da se to ni zgodilo že 2, 3 leta nazaj, ko sem jaz kupoval 125ccm.. Tista 125-ka je res všečna! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Beast17 Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ajoj a niso pr 125 mogl mal leps nardit maske. kira grda lampa! ajoj ajoj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dj_Just Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 :OK: Evo tukaj sem nasel se eno sliko od Tomosovega SuperMotarda,.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 hudo, nevem či se ne bom enega omislil ko bodo prišli v trgovine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Enzo Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Hudo, hudo! Ta je pomoje 250ccm in s homologacijo .) To bojo pomojem kar zanimive "igračke" ko pridejo v trgovine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Z dneva v dan me bol presenecajo posteno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Kul tale SM :notworthy: Gištel pa agregat od endurce, pol pa SM kolesa, pa en spodoben disk spredi. Najbolj so mi pa sprednje vilice ušeč :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 A ste opazil, da ima TOMOS 125 SM spredaj 300mm disk in radialno zavorno čeljust,ter nastavljive 40mm USD vilice. Huda zadeva ! Lahko bi naredil monomarka pokalno tekmovanje za podmladek! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 Hudo, hudo! Ta je pomoje 250ccm in s homologacijo .) zadeva ma 125 ccm. in zal le 2 ventila. :( mah, qrc, vsakga tomosa se je dal frizirat! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se