tati Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Tati, a si kakšnega dedca nalomla? :whistle: ← Saj veš, da nam včasih primankuje pacientov in je treba malo za delo poskrbeti.......... :kva2: :grim kaj boj sem e, še vedno sem Savinjčanka po srcu in po duši...... mal napadalna.... :rolleyes: lp :yea1:
Zdrawc Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 kar boj se me, še vedno sem Savinjčanka po srcu in po duši...... mal napadalna.... :rolleyes: ← :OK: :wub:
tati Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 :OK: :wub: ← Lep motoristični vikend vsem skupaj....................vam želim, jaz grem kar n a morje, da ne bom poslušala kako se vozite mimo mene z motorji, jaz pa.... :( :yea1: :yea1:
Špilferderber Objavljeno Oktober 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Lep motoristični vikend vsem skupaj....................vam želim, jaz grem kar n a morje, da ne bom poslušala kako se vozite mimo mene z motorji, jaz pa.... :( :yea1: :yea1: ← a kartico boš poslala? lahko kar k XXXom na Kidričevo :devil:
mukki Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Sam a veš pol se bomo mogli pa kej dobit, da jo bomo skupi prebrali, a ne Tati, če boš že kartico pošiljala... .) Kaj a se bomo še sploh letos kej vidli al raj počakamo do NFS? lp
tati Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Sam a veš pol se bomo mogli pa kej dobit, da jo bomo skupi prebrali, a ne Tati, če boš že kartico pošiljala... .) Kaj a se bomo še sploh letos kej vidli al raj počakamo do NFS? lp ← Mislim, da bi pa že bil čas, da se vsaj mal vidimo, pa mal nazdravimo, če ne bo nas prej zamedlo,..... kartica pride, verjetno bom pa jaz prej prišla kot kartica..... saj ni nič hudega zato.............lp, pa lupčka na lička vsem... :004 :004 :004
tati Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zdaj me pa že res zanima, če ste še sploh živi na našem koncu, al ste šli že vsi na zimsko spanje???????????????????? .) :?
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zdaj me pa že res zanima, če ste še sploh živi na našem koncu, al ste šli že vsi na zimsko spanje???????????????????? .) :? ← :wub:
zlati Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 :yea1: Zdaj me pa že res zanima, če ste še sploh živi na našem koncu, al ste šli že vsi na zimsko spanje???????????????????? .) :? ← :yea1:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zdaj me pa že res zanima, če ste še sploh živi na našem koncu, ← :grim al ste šli že vsi na zimsko spanje???????????????????? .) :? ← :grrr
Hanzi Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Zimsko spanje: konec tedna in začetek drugega bomo spet švicali po tvojem kraju-tokrat najbrž bolj točno :hmm:
bkoban Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 kaje mona se pripravlaš na Grobnik al kaj :lol1:
tati Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 kaje mona se pripravlaš na Grobnik al kaj :lol1: ← Veš kaj ti mona, ne vem kdo bo koga ........, mam včasih tud kaj za delat ne sam pizdarije za uganjat, gremo al ne, al kaj???????? .) lep se mej :yea1:
Hanzi Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Gremo, samo hrvaška prognoza za reko za soboto :cry: v nedeljo malo bolje. Gremo raje proti vzhodu (ptičjo gripo iskat) na novi Marof :hmm: . Gremo navijat za motosvetove dirkče ki bodo šli tudi tokrat v "smrt"(by Gregs). mejte se na grobniku
tati Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 motosvetove dirkče ki bodo šli tudi tokrat v "smrt"(by Gregs). mejte se na grobniku ← A tko, zdaj boš pa nas izdal..... se hecam .) .) .) ne vem še, kam jo bom ucvrla, če sploh kam....glede na to, da me lahko piči in grem danes na žur na Primorsko-jutri v Ribnico, pa je treba vmes še mal spat, ne???? A verjetno se bom šla pelat z mojimi Kraševci proti Gorskemu Kotarju mimo Grobnika in tako dalje..... sam prst je treba do jutri razgibavat, da bom lahko sklopko normalno stisnila, če ne bo spet kakšen pušpan :grrr :grrr kje v napoto........lep vikend :yea1: :yea1:
lederman Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 A tko, zdaj boš pa nas izdal..... se hecam .) .) .) ne vem še, kam jo bom ucvrla, če sploh kam....glede na to, da me lahko piči in grem danes na žur na Primorsko-jutri v Ribnico, pa je treba vmes še mal spat, ne???? A verjetno se bom šla pelat z mojimi Kraševci proti Gorskemu Kotarju mimo Grobnika in tako dalje..... sam prst je treba do jutri razgibavat, da bom lahko sklopko normalno stisnila, če ne bo spet kakšen pušpan :grrr :grrr kje v napoto........lep vikend :yea1: :yea1: ← Kdaj pa pride kaj CE na vrsto? :hmm: Ja le pazi, da se ti spet kakšn pušpan pred sprenji bicikl ne postavi. Pa lep vikend :yea2:
tati Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Kdaj pa pride kaj CE na vrsto? :hmm: Ja le pazi, da se ti spet kakšn pušpan pred sprenji bicikl ne postavi. Pa lep vikend :yea2: ← Celje pride vedno prvi na vrsto, pa kaj ko vsi počivate???? :zzz: :zzz: :zzz: V soboto je bila furca super, le cesta čez Gorski kotar nam je bila absolutno odsvetovana tako, da smo jo ucvrli čez Kočevje nazaj..... Sonce samo na Slovenski strani... Ampak bo ta teden in vikend še veliko lepih dni tako, da....... sem doma v sredo??? :? :? Drink v Celju, kaj sploh sprašujem, saj nima noben časa??? Pa čez vikend z motorjem???? Se beremo, lp :yea1:
lederman Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ampak bo ta teden in vikend še veliko lepih dni tako, da....... sem doma v sredo??? :? :? Drink v Celju, kaj sploh sprašujem, saj nima noben časa??? Pa čez vikend z motorjem???? ← Jutri je sreda, no bo kaj? Vsaj kakšna kavica, če že ne turca z motorji. Predlagam, da bi še mal pogledal k Panterjim v klub house. Je še sploh kdo zainteresiran za kakšno turco, ali ste že vsi na zimskem spanju??? Danes je blo prijetno toplih 200km in za ju3 je napovedano enako vreme... :yea2:
motoristek Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Jutri je sreda, no bo kaj? Vsaj kakšna kavica, če že ne turca z motorji. Predlagam, da bi še mal pogledal k Panterjim v klub house. Je še sploh kdo zainteresiran za kakšno turco, ali ste že vsi na zimskem spanju??? Danes je blo prijetno toplih 200km in za ju3 je napovedano enako vreme... :yea2: ← Kwa je zdaj :hmm: ste vsaj kavo pili? :worship:
tati Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Jutri je sreda, no bo kaj? Vsaj kakšna kavica, če že ne turca z motorji. Predlagam, da bi še mal pogledal k Panterjim v klub house. Je še sploh kdo zainteresiran za kakšno turco, ali ste že vsi na zimskem spanju??? Danes je blo prijetno toplih 200km in za ju3 je napovedano enako vreme... :yea2: ← Presneto no, ste pa res čisto zakrneli, Mukki zbira denar za novega Z-ja in dela cele dneve in noči, ostali pa ste šli že počivati, razen Ledermana in mene,, ki se še veselo voziva naokrog........... Ta vikend bo baje lep, upam, da bom naredila še nekaj km., v kar sploh ne dvomim, kdaj se dobilo pri Panterjih????????? :hmm: :hmm: :hmm: Lp, Tati :yea1:
Špilferderber Objavljeno Oktober 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 ..ostali pa ste šli že počivati, razen Ledermana in mene,, ki se še veselo voziva naokrog... :nono: tudi Špilferderber ni obupal :nono: (vsobotopadlagolicapress)
matjazek Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 M. se tudi ni obupal in caka na lepe januarske dneve, da se bo se vozil...ga pa dolgo ni bilo v nasi dezelici, tak da se nic ni mogel javit. Pa veselo nabiranje zimskih kilometrov!
Špilferderber Objavljeno November 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2005 če ste za, bi se lahko dobili v četrtek, 10. novembra ob 19h na kavici pri XXih ??? :?
zlati Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 če ste za, bi se lahko dobili v četrtek, 10. novembra ob 19h na kavici pri XXih ??? :? Mi smo vedno za :yea1:
tati Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 M. se tudi ni obupal in caka na lepe januarske dneve, da se bo se vozil...ga pa dolgo ni bilo v nasi dezelici, tak da se nic ni mogel javit. Pa veselo nabiranje zimskih kilometrov! Lepo bi bilo, da se kja vidimo in nam poročaš kje si bil in kje je cenejše nap. pivo kot v naših krajih......... lp :OK: :OK: če ste za, bi se lahko dobili v četrtek, 10. novembra ob 19h na kavici pri XXih ??? :? Jaz seveda ZA, le čas mi ne bo dopuščal tako hitro pridrveti iz Ljubljane do Celja, ker delam do 19 ure ob četrtkih, tako, da vas vse skupaj samo lepo pozdravljam, pa kdaj drugič, ko bo kakšen takšen dan, da bo tudi zame mogoče, lepo se mejte, pa kakšnega spijte za martinovo še namesto mene.............lp vsem skupaj..... :blink: :blink:
Priporočene objave