tati Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 sej veš ..... mal se je treba oddolžit....... .) No, presneto, pa sem zopet vse zaj..........., ker se pač nisem udeležila, ker sem smučala,??? Kdaj bi lahko namesto ture z motorjem naredili kakšno turco za smučarje, pa mal nazdravli, pa mal spili, kaj pravte???? :OK: :OK: Zdaj med prazniki ste sigurno kaj fraj, pa gremo kakšen dan mal smučat???? :beer2: :010 :drunk: Mukki - tebi pa se moram še precej oddolžit............. :004 lp :yea1:
motoristek Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 :angry2: cepec motoristični, sem bil v Evropi :slap: pa, ko sem šel domov bi lahko prišel pogledat in pozdravit :doze: pa ob 19h sem še vedel :D pol sem se pa odklopil :worship:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 (popravljeno) Kdaj bi lahko namesto ture z motorjem naredili kakšno turco za smučarje, pa mal nazdravli, pa mal spili, kaj pravte???? :OK: :OK: Zdaj med prazniki ste sigurno kaj fraj, pa gremo kakšen dan mal smučat???? :beer2: :010 :drunk: Draga Tati glej tole, se že dogaja :grim :angry2: cepec motoristični, sem bil v Evropi :slap: pa, ko sem šel domov bi lahko prišel pogledat in pozdravit :doze: pa ob 19h sem še vedel :D pol sem se pa odklopil :worship: Kje je pa Celje, a to ni Evropa :hmm: , Motoristek, enga plavga ti bomo prlimali, da boš za drugič vedel :krneki: Popravljeno December 20, 2005. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Draga Tati glej tole, se že dogaja A ti tudi prideš, da kakšnega spijeva???? .)
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 A ti tudi prideš, da kakšnega spijeva???? .) 95 % DA :grim
tati Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 95 % DA :grim SUPER............... O.K. - 94% :grim
motoristek Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Kje je pa Celje, a to ni Evropa :hmm: , Motoristek, enga plavga ti bomo prlimali, da boš za drugič vedel :krneki:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Mel sem v mislih in dejansko sem se tam nahajal (hotel evropa) Ops, sem pozabil, da je Evropa tud v Celju, za plavega bomo pa še poračunali :beer2: OK, enga manj, ker sem se pri Evropi zajebal :beer1: Ps: me mukki ni poklicala :cry: :doze:
tati Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Vsem Savinjčanom, Zadrečanom, Spodnje Savinjčanom in Šalečanom in vsem ostalim želim veliko sreče, zadovoljstva, ljubezni in seveda predvsem veliko varnih kilometrov , pa čim daljšo sezono v letu 2006 :004 :004
Zdrawc Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Jaz pa vsem želim ogromno zdrawja (pijte rdečga al pa Laškiga sploh ti Špil, k ti rdič škodi), pol bo pa itak vse ostalo klapalo
bmwslo Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 :yea1: :worship: :photo: :wub: :whistle: :worship: :wacko: :010 :beer2: :grupni: :004 :drunk: :inlove: :hooray: :eek: :fredy:
motoristek Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 (popravljeno) Za dva groša fantazije v žepu moraš le imet, pa že delaš coprnije, da vse lepši je ta svet. Še v dežju ti sonce posije, zvezde klatiš dol z neba, za dva groša fantazije - tukaj sreča je doma. (Ježek) Kanček fantazije v letu 2006 vam želim Motoristek :010 :yea1: :010 Popravljeno December 24, 2005. Popravil motoristek
tati Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 pa smo ga dočakali, upam, da z veliko volje doživimo eno lepo-lepšo sezono, da se večkrat vidimo in kam peljemo, skratka, da se imamo čim lepše v letu 2006 :friend2:
Zdrawc Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 pa smo ga dočakali, upam, da z veliko volje doživimo eno lepo-lepšo sezono, da se večkrat vidimo in kam peljemo, skratka, da se imamo čim lepše v letu 2006 :friend2: Iz tvoje tipkovnice na božji mail, da bi le vreme bilo čim lepše.. :worship:
zlati Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 ZDRAVO SREČNO IN VARNO NA POTI V LETU 2006 VAM ŽELI ZLATI :yea1:
tati Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Iz tvoje tipkovnice na božji mail, da bi le vreme bilo čim lepše.. :worship: Seveda - se mormo lepo obnasati, da bo uslisal nase zelje, saj ves kako je to???? :grim :grim
Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 TOREK, 24. JANUAR 2006, 18h, XXX clubohuse srečanje celjske MS mafije.. pa upam, da nas bo končno malce več.. torej..?
tati Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 TOREK, 24. JANUAR 2006, 18h, XXX clubohuse srečanje celjske MS mafije.. pa upam, da nas bo končno malce več.. torej..? Pridem......................, lepo Špil, da si se spomnil...................... :grim :grim :friend1:
Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 (popravljeno) ja, ja.. vsi obljubljate, na koncu pa prideva dva šentjurčana in ena nemotosvetovka.. :grim p.s. zgodbo o zarečenem kruhu pa seveda tudi jaz poznam :devil: Popravljeno Januar 9, 2006. Popravil Špilferderber
tati Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 ja, ja.. vsi obljubljate, na koncu pa prideva dva šentjurčana in ena nemotosvetovka.. :grim p.s. zgodbo o zarečenem kruhu pa seveda tudi jaz poznam :devil: Veš kaj, vedno so bile neke čudne ure ali pa dnevi, če je to sreda - o.k., četrtek - nemogoče.......... jaz se probam prilagoditi, če ne gre, pač ne gre............. za 24.1. sem si napisala na kolendar, tako, da ziher, razen če nau 2 metra snega kot na Japonskem... :eek:
Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 pa molimo boga, da bodo ceste suhe.. bemflica že dva meseca ni asfalta vidla.. :friend1:
matjazek Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 pa molimo boga, da bodo ceste suhe.. bemflica že dva meseca ni asfalta vidla.. :friend1: ja boga...a jo sam po hostah teraš? ;)
Špilferderber Objavljeno Januar 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 ja boga...a jo sam po hostah teraš? ;) never talk dirty to my bimmer.. p.s. si že kaj povprašal za tistega GSa?
Brrrm Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Jazst sem tudi 24. zapisal na koledar. Morda celo pridem. Se že dolgo nismo videli. :)
Priporočene objave