Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sej veš ..... mal se je treba oddolžit....... .)

No, presneto, pa sem zopet vse zaj..........., ker se pač nisem udeležila, ker sem smučala,???

Kdaj bi lahko namesto ture z motorjem naredili kakšno turco za smučarje, pa mal nazdravli, pa mal spili, kaj pravte???? :OK: :OK: Zdaj med prazniki ste sigurno kaj fraj, pa gremo kakšen dan mal smučat???? :beer2: :010 :drunk:

Mukki - tebi pa se moram še precej oddolžit............. :004

lp :yea1:

Objavljeno

:angry2: cepec motoristični, sem bil v Evropi :slap: pa, ko sem šel domov bi lahko prišel pogledat in pozdravit :doze: pa ob 19h sem še vedel :D pol sem se pa odklopil :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Kdaj bi lahko namesto ture z motorjem naredili kakšno turco za smučarje, pa mal nazdravli, pa mal spili, kaj pravte???? :OK: :OK: Zdaj med prazniki ste sigurno kaj fraj, pa gremo kakšen dan mal smučat???? :beer2: :010 :drunk:

Draga Tati glej tole, se že dogaja :grim

:angry2: cepec motoristični, sem bil v Evropi :slap: pa, ko sem šel domov bi lahko prišel pogledat in pozdravit :doze: pa ob 19h sem še vedel :D pol sem se pa odklopil :worship:

Kje je pa Celje, a to ni Evropa :hmm: , Motoristek, enga plavga ti bomo prlimali, da boš za drugič vedel :krneki:

Popravljeno . Popravil Zdrawc
Objavljeno

A ti tudi prideš, da kakšnega spijeva???? .)

95 % DA :grim

Objavljeno

Kje je pa Celje, a to ni Evropa :hmm: , Motoristek, enga plavga ti bomo prlimali, da boš za drugič vedel :krneki:

Objavljeno

Mel sem v mislih in dejansko sem se tam nahajal (hotel evropa)

Ops, sem pozabil, da je Evropa tud v Celju,

za plavega bomo pa še poračunali :beer2:

OK, enga manj, ker sem se pri Evropi zajebal :beer1:

Ps: me mukki ni poklicala :cry:

:doze:

Objavljeno

Vsem Savinjčanom, Zadrečanom, Spodnje Savinjčanom in Šalečanom in vsem ostalim želim veliko sreče, zadovoljstva, ljubezni in seveda predvsem veliko varnih kilometrov ,

pa čim daljšo sezono v letu 2006 :004 :004

Objavljeno

Jaz pa vsem želim ogromno zdrawja (pijte rdečga al pa Laškiga sploh ti Špil, k ti rdič škodi), pol bo pa itak vse ostalo klapalo

santa_guitar_anim.gif

Objavljeno

post-5391-1135407872_thumb.jpg

:yea1: :worship: :photo: :wub: :whistle: :worship: :wacko: :010 :beer2: :grupni: :004 :drunk: :inlove: :hooray: :eek: :fredy:

Objavljeno (popravljeno)

Za dva groša fantazije v žepu moraš le imet,

pa že delaš coprnije, da vse lepši je ta svet.

Še v dežju ti sonce posije, zvezde klatiš dol z neba,

za dva groša fantazije - tukaj sreča je doma.

(Ježek)

Kanček fantazije v letu 2006

vam želim

Motoristek

:010 :yea1: :010

post-292-1135409423.gif

Popravljeno . Popravil motoristek
Objavljeno

pa smo ga dočakali, upam, da z veliko volje doživimo eno lepo-lepšo sezono, da se večkrat vidimo in kam peljemo, skratka, da se imamo čim lepše v letu 2006

:friend2:

Objavljeno

pa smo ga dočakali, upam, da z veliko volje doživimo eno lepo-lepšo sezono, da se večkrat vidimo in kam peljemo, skratka, da se imamo čim lepše v letu 2006

:friend2:

Iz tvoje tipkovnice na božji mail, da bi le vreme bilo čim lepše.. :worship:

Objavljeno

ZDRAVO SREČNO IN VARNO NA POTI V LETU 2006

VAM ŽELI ZLATI :yea1:

Objavljeno

Iz tvoje tipkovnice na božji mail, da bi le vreme bilo čim lepše.. :worship:

Seveda - se mormo lepo obnasati, da bo uslisal nase zelje, saj ves kako je to???? :grim :grim

Objavljeno

TOREK, 24. JANUAR 2006, 18h, XXX clubohuse

srečanje celjske MS mafije.. pa upam, da nas bo končno malce več..

torej..?

Objavljeno

:beer1: :yea2:

Objavljeno

TOREK, 24. JANUAR 2006, 18h, XXX clubohuse

srečanje celjske MS mafije.. pa upam, da nas bo končno malce več..

torej..?

Pridem......................,

lepo Špil, da si se spomnil...................... :grim :grim :friend1:

Objavljeno (popravljeno)

ja, ja.. vsi obljubljate, na koncu pa prideva dva šentjurčana in ena nemotosvetovka.. :grim

p.s. zgodbo o zarečenem kruhu pa seveda tudi jaz poznam :devil:

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Objavljeno

ja, ja.. vsi obljubljate, na koncu pa prideva dva šentjurčana in ena nemotosvetovka.. :grim

p.s. zgodbo o zarečenem kruhu pa seveda tudi jaz poznam :devil:

Veš kaj, vedno so bile neke čudne ure ali pa dnevi, če je to sreda - o.k., četrtek - nemogoče..........

jaz se probam prilagoditi, če ne gre, pač ne gre............. za 24.1. sem si napisala na kolendar, tako, da ziher, razen če nau 2 metra snega kot na Japonskem... :eek:

Objavljeno

pa molimo boga, da bodo ceste suhe.. bemflica že dva meseca ni asfalta vidla.. :friend1:

Objavljeno

pa molimo boga, da bodo ceste suhe.. bemflica že dva meseca ni asfalta vidla.. :friend1:

ja boga...a jo sam po hostah teraš? ;)

Objavljeno

ja boga...a jo sam po hostah teraš? ;)

never talk dirty to my bimmer..

p.s. si že kaj povprašal za tistega GSa?

Objavljeno

Jazst sem tudi 24. zapisal na koledar.

Morda celo pridem.

Se že dolgo nismo videli.

:)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!