mukki Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 šit a ne..... če ne najdeš izhoda iz pisarne...... :angry2: ko pridem ven, ne grem več not, to pa že ne..... A me vsaj mal pogrešate? :cry:
motoristek Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 šit a ne..... če ne najdeš izhoda iz pisarne...... :angry2: ko pridem ven, ne grem več not, to pa že ne..... A me vsaj mal pogrešate? :cry: ....pa mene... :cry:
Špilferderber Objavljeno Januar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Presneto no, nihče ne pove, ali pridete ali ne, potem se pa solit pojdite :angry2: :angry2: :angry2: ............se hecam, ampak malo tudi resno mislim, če se res dobite - me naj kdo cca. ob 17 uri pokliče, ali kaj????? Saj imajo mojo št............ :? :? :? ja, hecaš se.. :grim pa glih ti, ki si bila najbolj glasna.. ejejej.. :glare: :slap: zbrana druščina zdrawc, lederman, kec, zlati, bmwslo in moja malenkost.. malce se je videlo, da smo v krizi, ker smo s tako iskro v očeh govorili o motorjih, da bi moja deklina bila verjetno sila ljubosumna, če bi bila tam.. pogrešali smo zgolj in samo poletne temperature.. :devil:
Zdrawc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 100 :doze: no ja, malo sem se uštel, dobra dvajsetina tega nas je pa res bla :grim
tati Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 ja, hecaš se.. :grim pa glih ti, ki si bila najbolj glasna.. ejejej.. :glare: :slap: pogrešali smo zgolj in samo poletne temperature.. :devil: Mi je bencin zmrznil - se hecam, ampak me je sesulo spanje......... :( :( :( :( se opravičujem................ :cry: :cry:
motoristek Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Lahko bi povedli, če ste kakšen novi zakon sprejeli??? :lol1:
Zdrawc Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Lahko bi povedli, če ste kakšen novi zakon sprejeli??? :lol1: ... je še v fazi razvoja, ko bo zadeva 100%, boš pa že zvedel :grim Smo samo razglabljali :fight2: o hudi zimi in :beer1: pili....
Špilferderber Objavljeno Januar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 yes yes???? :kva2: opravičilo staršev za izostale torkove obvezne vaje? Velja :yes: jaz sem nekaj malega, sam se je bl mal dobrih slik (posledica šihtnega zaključka) :( prlimam ko jih potegnem dol z apartusa :) ??? :? ???
tati Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 yes yes???? :kva2: pa mi je res bencin zmrznil, sem se vzanč hecala, danes pa uspela videti Zdrawca :worship: ,pa Frica :wacko: , pa Juža, pa še nekaj ljudi- hvala :yea1: :yea1: za fajn družbo, le čas :? :? bo drugič :cry: , pa mi je res avto crknil, pol pa seveda amzs, pa.............................. vidiš veselje ob koncu tedna, jej, jej, pa bo že, upam......... :hmm: :doze: vsem lep vikend, lp ;) :yea1: no, se moram pohvaliti, da je v mojem rezervarju po celem dnu za centimeter na debelo ledu, potem se pa vprašaš, kaj tankaš - bencin ali vodo, mislim banda Petrolovska.............. :angry2: :angry2:
Zdrawc Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 Tati tnx tudi tebi :OK: Mi smo pa potem čist do konca zakomirali :wacko: :drunk:, tak da sm dans bolj :doze: :SS Špil, dobr da si me spomnu
mukki Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Zrcalce, zrcalce na motosvetu povej, kdo ja nalepši v deže tej??? :kva2: Zrcalce pravi:'' ja kdo kej, Mukki pa Zrawc sta najlepejša v deželi tej!''
Špilferderber Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 kdo je pa padli borec?
mukki Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Ni padli, sosed samo malo razmišlja.......
Špilferderber Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Ni padli, sosed samo malo razmišlja....... se je poglobil vase in rešuje tekočo problematiko.. been there, done that.. bmwslo, kdaj boš kaj objavil slike z novoletne fure od merxa do zanzibarja?
bmwslo Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Ja letos ni blo nič z menoj. BMW brez registracije :( . Za novo leto je blo pa samo 5 korenjakov z motorji (od tega 4x BMW :worship: ) in so pol nekam po svoje zavil. Tko da Zanzibar letos :grrr
Zdrawc Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 kdo je pa padli borec? :eek: bi prej stavil, da boš uprašal, katera je tista, ki zelenko :krneki: un tip, pa sam podkožno razmišlja :grim
Špilferderber Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 :eek: bi prej stavil, da boš uprašal, katera je tista, ki zelenko :krneki: un tip, pa sam podkožno razmišlja :grim glej, glej, pa je res neka ženska tam za zeleno flašo.. sem sam do rogov pogledal sliko, naprej ne :)
Zdrawc Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 glej, glej, pa je res neka ženska tam za zeleno flašo.. sem sam do rogov pogledal sliko, naprej ne :) :OK:
tati Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Tati tnx tudi tebi :OK: Mi smo pa potem čist do konca zakomirali :wacko: :drunk:, tak da sm dans bolj :doze: :SS Špil, dobr da si me spomnu Še sreča, da Zdrawc poskrbi za kakšno slikco, da vsaj na računalniku vidim Mukkico............... Jo vabiš na kafe, kje pa ni časa, :hmm: , pa pir, pa zopet ni časa... :eek: to bo treba mal razmislit, da ni kaj zbolela naša Mukkica...... :wacko: :wacko: Mogoče bo bolje ko bo sonček posvetil.......... :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 trdo dela, da bo čimprej našparala za nov motor :grim
mukki Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Ma v bistvu sploh ne vem kam bom z dnarjem, ..... rabi kdo? :hmm:
Špilferderber Objavljeno Januar 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Ma v bistvu sploh ne vem kam bom z dnarjem, ..... rabi kdo? :hmm: cenimo tvojo ponudbo, ampak tega nam ne moreš naredit. ne, hvala, nočemo denarja..
Zdrawc Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Ma v bistvu sploh ne vem kam bom z dnarjem, ..... rabi kdo? Itak, od viška nikad ne boli glava :kva2: :yes: cenimo tvojo ponudbo, ampak tega nam ne moreš naredit. ne, hvala, nočemo denarja.. :nono: :slap:
Priporočene objave