matjazek Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Že cel dan spremljam radarsko sliko padavin in ugotavljam, da se "fronta dežja" pomika proti vzhodu. Tako da še ostaja upanje za danes :?
mare Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 v primeru suhe ceste se pripeljem mimo okol 18.00!
mare Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 mah, to vreme :angry: upam da bo kej čez vikend.
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRM, AAALLLOOOOOO!!!!!!!! si še živ?! :huh:
matjazek Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 sta? ← Sma, samo ne to kar si ti mislu, pa še to ne skupaj :P Drugač pa je res mal preveč deževalo za motor... Danes so napovedani še sami deži, ampak za jutri pa že sonce. Končno!
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Danes so napovedani še sami deži :hmm: P'r nas je suha cesta. :D
matjazek Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Gre kdo danes? Ob petih, šestih?
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Gre kdo danes? Ob petih, šestih? ← Jaz žal ne, morm ketno zamejat :doze:
matjazek Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Pol pa drug teden. A si pol biu v Luisu? Še majo kaj unih zložljivih stolčkov za par €?
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Pol pa drug teden. A si pol biu v Luisu? Še majo kaj unih zložljivih stolčkov za par €? ← najbrž :hmm: , jaz sem zložljiv roštilj kaufnil je bolj bogoski :OK:
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 če bo vreme spet prijetno toplo ( :devil: ), predlagam, da se spet vidimo v sredo, 10. avgusta 2005 ob 18h na parkirišču pri XXXih, naredimo eno skupno furco (predlogi?) in spijemo kafe na kakšni Mariji.. V sredo bo sončno in še malo topleje. Pihal bo jugozahodni veter. vir: http://www.arso.gov.si ima da se vidimo. ima kdo kakšno idejo za mini vožnjo (recimo CE-Stranice-Vitanje-Mislinja-Velenje-Arja Vas-Prebold-Marija Reka-XXX)
lederman Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 CE-Stranice-Vitanje-Mislinja-Velenje-Arja Vas-Prebold-Marija Reka-XXX ← Za popoldansko turo je tole kr uredu. Nimam pripomb. Jz sigurno pridem, če bo vreme. Lp
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Ma ja, bo kr vredi. Sam da se brni. Ob kulkih že? Ob 18:00 al prej?
mukki Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A lahk pridem v sredo, sam brez motorja? :cry: Sej sam tolk, da vas pozdravim....
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A lahk pridem v sredo, sam brez motorja? :cry: Sej sam tolk, da vas pozdravim.... ← kje je moped? :(
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A lahk pridem v sredo, sam brez motorja? :cry: Sej sam tolk, da vas pozdravim.... ← Prid. Pa tekaške copate prinesi zraven, da naš boš spremlajl del poti :) LP, M. PS. Sej veš da se hecam, ti kr prid.
mukki Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 kje je moped? :( ← v garaži, dans ga spučem da vidim kaj je še vse polomljeno.... :blush: trenutno pa ni za na cesto.....
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 v garaži, dans ga spučem da vidim kaj je še vse polomljeno.... :blush: trenutno pa ni za na cesto..... ← še enkrat: kje je bil moped?
mukki Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 kje je bil....... :hmm: se je odloču, da me ne mara več pa je šel sam naprej, drugače pa na poti nazaj iz BiH - Livno malo pred Bihačem je bla drsalnica......podrobnosti sledijo v sredo, pridem v copatkih bom malo tekala, zdej ko se ne vozim .)
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 kje je bil....... :hmm: se je odloču, da me ne mara več pa je šel sam naprej, drugače pa na poti nazaj iz BiH - Livno malo pred Bihačem je bla drsalnica......podrobnosti sledijo v sredo, pridem v copatkih bom malo tekala, zdej ko se ne vozim .) ← :cry:
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 :cry: ← Če lahko teka, potem jo je še dobro odnesla! Boš pa povedala, kako so ti bosanske ceste napadle mopija. In sožalje :cry:
Erik Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Kaj pa če bi se mal prej dobil :hmm: Ma sej ni važno ker pridem v vsakem primeru :OK:
mukki Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Če lahko teka, potem jo je še dobro odnesla! Boš pa povedala, kako so ti bosanske ceste napadle mopija. In sožalje :cry: ← Ja nov način vožnje, od zdaj tečem za svojim motorjem, sreča da sem na tržnci v bosni kupla Puma patike.... :yes:
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Kaj pa če bi se mal prej dobil :hmm: Ma sej ni važno ker pridem v vsakem primeru :OK: ← mah saj je še dosti časa svetlo (pa nekateri iz šihta malce kasneje rinemo, če sem čisto pošten :doze: )
Priporočene objave