Insallah Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 V nobeno skupino? :o a te moram iskati pod sanjsko žensko mogoče?? :lol: :lol1: ← Syma raje išči NA sanjski ženski. ;)
pupa Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Syma raje išči NA sanjski ženski. ;) ← Oprosti, toliko pa še vem, da ga na meni ni :lol: :lol1: :grrr :devil:
Pervy Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Oprosti, toliko pa še vem, da ga na meni ni :lol: :lol1: :grrr :devil: ← mali hint - mozolj :devil: :whistle:
pupa Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 mali hint - mozolj :devil: :whistle: ← v temi je vsaka krava črna..... sicer se ga pa skoraj da ne vidi več..... in tudi sicer...... vše kje je največji red? V kaosu.... torej ravno ta moj mozolj me naredi še bolj popolno, kot sem že sicer :naughty: :oops: :slap:
Insallah Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 v temi je vsaka krava črna..... sicer se ga pa skoraj da ne vidi več..... in tudi sicer...... vše kje je največji red? V kaosu.... torej ravno ta moj mozolj me naredi še bolj popolno, kot sem že sicer :naughty: :oops: :slap: ← Po definiciji ne moreš biti malo ali bolj popolna. :grrr Si lahko samo popolna ali pa nisi. Ps. Tudi če se mozolja ne vidi, se ga pa sluti. :)
pupa Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Po definiciji ne moreš biti malo ali bolj popolna. :grrr Si lahko samo popolna ali pa nisi. Ps. Tudi če se mozolja ne vidi, se ga pa sluti. :) ← S tem se ne strinjam.... za enega sem čisto popolna, za drugega tudi malo nisem.......... .)
Insallah Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 S tem se ne strinjam.... za enega sem čisto popolna, za drugega tudi malo nisem.......... .) ← Saj to pravim. Ne moreš biti tako približno malo okrog popolna. :grrr
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Tale lepotec je sicer sposojen iz ene druge teme, pa vseeno prav sede tleleke :grim ewo: sanjski moški :kva2: :lol1: :lol1: :xx: ← bikci so pa kul :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se