lojzi Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 lojzi, lojzi, le kaj bo iz tebe, ko boš zrastel :hmm: ← Mal večji Lojze...pa dokler bo trd, bo čist OK
Shargo Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Sprašujem se, kaj vi tu not sploh iščete? Pejte raj u tiste teme, o katerih kej veste! :P .)
vragica Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 biti ali ne biti... en malo žleht :hmm: ... shargo what the f*** ti počneš na tem forumu... :devil: (p.s. pa brez zamere, se samo en malo hecam ;) ... jaz sem O:-) ) Pa, da se vrnemo k temi... Kaj pričakuješ od partnerja/partnerke? Nekateri preveč, drugi premalo, nikoli pa ni zadosti. Zato pa nikoli ni dolgčas. ;)
Manu Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Kaj pričakuješ od partnerja/partnerke? Nekateri preveč, drugi premalo, nikoli pa ni zadosti. Zato pa nikoli ni dolgčas. ;) ← Vraga!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2:
vrho1679 Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Od svoje partnerke bi pričakoval, da mi da za gume, servis in registracijo. Če mi ka občasno še tanka pa kak pir parnese pa sploh super .) No drgač je pa sam važn, de te ma fajn rada :wub: .
lina Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 ...sej jest grem tut včas not bencin plačat....z njegovo kartico. ..... :)
vrho1679 Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 ... z njegovo kartico ..... :) Zame si izpadla :P
Pravokotar Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Če slišite mlaskanje, je to Lina, ki se pravkar žre. .)
SiR Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Če slišite mlaskanje, je to Lina, ki se pravkar žre. .) ← in za njo bodo ostal samo veliki joški ... pa še to zgolj, ker so v čistilnci... :D
Pravokotar Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 Kul! Mlakar, Labod ali Mehurček? :)
Špilferderber Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 mora bit Milenca ... :wub: :) ← močivnik?! you sick bloody pervert!! :lol1:
hotschko Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 močivnik?! you sick bloody pervert!! :lol1: ← zakaj že ... :hmm: :)
Janis Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 zakaj že ... :hmm: :) ← Sej res :) Milenca je lahko vsakmu vsec :P .)
snoopy Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Zaupanje..ostalo je vse bl v ozadju
gregorius Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) od moje nic kaj, od drugih pa marsikaj :alien1: Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil PICASSO
Mary Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Karkoli že hočete moški, tega od mene ne dobite :hooray:
bmw Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Karkoli že hočete moški, tega od mene ne dobite :hooray: :lol1: :lol1: :lol1: e to si me pa nasmejala......moški že dobijo,moški......drugače je s fantki,kajne?
sesir Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 vse, razen motorjev in deklet. .) :)(ce sem pravilo glede motorjev ze nekajkrat prekrsil, ga glede deklet ziher ne bom! :)) to samo misliš.ker pač za motor veš,za dekle pa ne :whistle: Od svoje partnerke bi pričakoval, da mi da za gume, servis in registracijo. Če mi ka občasno še tanka pa kak pir parnese pa sploh super .)No drgač je pa sam važn, de te ma fajn rada :wub: . tako bi pa jz tud mel
Bela81 Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Nekoc mi je rekel.... :slap: 'Sam hitrejsa ne smes bit z motorjem,pol pa bo vse stimalo med nama...' :friend2: :alien1: ? pa...lejga :devil: vraga...nisva vec skupaj....ah,se bo ze potolazil,sam motor si mora kupit!!! :whistle:
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Nekoc mi je rekel.... :slap: 'Sam hitrejsa ne smes bit z motorjem,pol pa bo vse stimalo med nama...' :friend2: :alien1: ? pa...lejga :devil: vraga...nisva vec skupaj....ah,se bo ze potolazil,sam motor si mora kupit!!! :whistle: Jup, ni hujše stvari kot prizadet moški ego. Morš mu pustit, da misli, da je hitrejši/močnejši/karkolpačže(me pa itak vemo kako stvari stojijo), pa da ti kdaj tist kozarc kumarc odpre, čeprau ga lahko sama, da bo mel tisti občutek, da ga potrebuješ . Življenje je potem bistveno lepše/lažje. :whistle:
bmw Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Jup, ni hujše stvari kot prizadet moški ego. Morš mu pustit, da misli, da je hitrejši/močnejši/karkolpačže(me pa itak vemo kako stvari stojijo), pa da ti kdaj tist kozarc kumarc odpre, čeprau ga lahko sama, da bo mel tisti občutek, da ga potrebuješ . Življenje je potem bistveno lepše/lažje. :whistle: le kako to da si še vedno svobodna ptica, ko ti je že jasna ta življenska modrost.......
sesir Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 le kako to da si še vedno svobodna ptica, ko ti je že jasna ta življenska modrost....... :worship: :worship: :worship: :lol1: :lol1:
Dolenc™ Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Jst podpiram enakopravnost. Nej se sama jebe odpret kozarc, škoda mojih rok :D
bass Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Vzajemnost. Pa je vsake toliko tiho. :friend2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se