Senna Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Ma,da je tih u pič... m..... :worship: Pa da se zvečer spremeni u ku... :naughty:
billy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ker so sodobne ženske že tko al tko pametne,izobražene in emancipirane in hočjo bit vse kar včasih niso ble,pričakujem da mi bo ena nardila hišo ,kupla avto ki si ga bom zaželu in motor(fačku ne bomo mel ,ker bo skoz v službi),jest ne bom hodu več v službo,ker bo sama fajn zaslužla,vsak mesec nej mi da še za bencin......Pa če me me na konc dneva ne bo glava bolela jo še nategnem enkrat..... Kurc,če hočjo bit enakopravne nej pa bo po njihovo.. :devil: :kva2:
tihii Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ker so sodobne ženske že tko al tko pametne,izobražene in emancipirane in hočjo bit vse kar včasih niso ble,pričakujem da mi bo ena nardila hišo ,kupla avto ki si ga bom zaželu in motor(fačku ne bomo mel ,ker bo skoz v službi),jest ne bom hodu več v službo,ker bo sama fajn zaslužla,vsak mesec nej mi da še za bencin......Pa če me me na konc dneva ne bo glava bolelajo še nategnem enkrat..... Kurc,če hočjo bit enakopravne nej pa bo po njihovo.. :devil: :kva2: :worship:
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ker so sodobne ženske že tko al tko pametne,izobražene in emancipirane in hočjo bit vse kar včasih niso ble,pričakujem da mi bo ena nardila hišo ,kupla avto ki si ga bom zaželu in motor(fačku ne bomo mel ,ker bo skoz v službi),jest ne bom hodu več v službo,ker bo sama fajn zaslužla,vsak mesec nej mi da še za bencin......Pa če me me na konc dneva ne bo glava bolelajo še nategnem enkrat..... Kurc,če hočjo bit enakopravne nej pa bo po njihovo.. :devil: :kva2: :worship: :lol1:
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 (popravljeno) Ker so sodobne ženske že tko al tko pametne,izobražene in emancipirane in hočjo bit vse kar včasih niso ble,pričakujem da mi bo ena nardila hišo ,kupla avto ki si ga bom zaželu in motor(fačku ne bomo mel ,ker bo skoz v službi),jest ne bom hodu več v službo,ker bo sama fajn zaslužla,vsak mesec nej mi da še za bencin......Pa če me me na konc dneva ne bo glava bolelajo še nategnem enkrat..... Kurc,če hočjo bit enakopravne nej pa bo po njihovo.. :devil: :kva2: najbrž boš vse to dobil takrat, ko bos ti prirpavljen doma ob uri na mizo postavit kosilo, oprat in zlikat žehto, poskrbet za mularijo medtem ko se bo ona vozakala naokoli z motorjem in prinest domov nekaj denarja. :winkiss: lahko pa dudo dobiš,, da se boš bolje počutil Popravljeno Januar 14, 2009. Popravil Nagaya
billy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 najbrž boš vse to dobil takrat, ko bos ti prirpavljen doma ob uri na mizo postavit kosilo, oprat in zlikat žehto, poskrbet za mularijo medtem ko se bo ona vozakala naokoli z motorjem in prinest domov nekaj denarja. :winkiss: lahko pa dudo dobiš,, da se boš bolje počutil V kuhanju sem majstr,peglu sem predvčerajšnjim,otrok pa tko al tko nočjo met-ker jih(vas) to ovira na poti uspešne kariere!!! :yea1:
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 V kuhanju sem majstr,peglu sem predvčerajšnjim,otrok pa tko al tko nočjo met-ker jih(vas) to ovira na poti uspešne kariere!!! :yea1: prodajaj to kaki najstnici :rolleyes: pa tisto o otrocih malo preveri - glede na naraščanje natalitete v zadnjih letih si prekleto mimo usekal.
billy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Nič ne prdajam,govorim čist iz lastnih izkušenj in se mi glij jebe,ka si ženske misljo o tem.
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Nič ne prdajam,govorim čist iz lastnih izkušenj in se mi glij jebe,ka si ženske misljo o tem. potem lahko zadržiš zase :winkiss:
Rude Boy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 .... pa tisto o otrocih malo preveri - glede na naraščanje natalitete v zadnjih letih si prekleto mimo usekal. able bable, posledica štiriletne desničarske propagande ! ;)
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 able bable, posledica štiriletne desničarske propagande ! ;) jep..to bo to.
billy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 potem lahko zadržiš zase :winkiss: Ne bom,nej vsi vejo kaj jih čaka prej al slej! :devil: :xx:
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ne bom,nej vsi vejo kaj jih čaka prej al slej! :devil: :xx: dvomim da koga res zanima
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ne bom,nej vsi vejo kaj jih čaka prej al slej! :devil: :xx: Kje spiš, da te ponoči ne ukradejo?
billy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Mal v službi,pa mal doma!!! :topic: :kva2:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Da mi ne teži, da mi kuha, pir nosi, pospravlja, lika, pa da mi da fukat, ko mi pač je. Samo malo, da premislim, če še kaj......hmmmm.......ne, to bi blo vse. B)
LongLegs Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Da mi ne teži, da mi kuha, pir nosi, pospravlja, lika, pa da mi da fukat, ko mi pač je. Samo malo, da premislim, če še kaj......hmmmm.......ne, to bi blo vse. B) aloha, fanté, a si me klical? :whistle: :naughty:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 to bi blo vse Aja, pa še to.....ljubosumna ne sme bit. :grim
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 aloha, fanté, a si me klical? :whistle: :naughty: Kurc, saj je blo kr luštno, ampak res mi ni več no. Ma saj si fejst punca, boš že preživela. ;)
LongLegs Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Kurc, saj je blo kr luštno, ampak res mi ni več no. Ma saj si fejst punca, boš že preživela. ;) tudi prav :trance_33_sleep:
tati Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Da mi ne teži, da mi kuha, pir nosi, pospravlja, lika, pa da mi da fukat, ko mi pač je. Samo malo, da premislim, če še kaj......hmmmm.......ne, to bi blo vse. B) nakladač............... :headbang: :headbang: :headbang: :winkiss:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 nakladač Če nucaš, ti lahko poceni zrihtam najem ;)
Kosho Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 da je razumevajoca in da se da z njo pogovort da uposteva moja mnenja
bmw Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 da je razumevajoca in da se da z njo pogovort da uposteva moja mnenja nekje v tem delu potem svizec zavije že jebeno čokolado, kajne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se