Skoči na vsebino

Izpit

_miha

Priporočene objave

ma jaz ce mi ne bodo dal jih bom lovila na zakonu k mam zakon duma pa so se zajebal k pr enmu clenu pise da dobis neomejeno pr 21 pol k pa beres mal naprej pa pise A neomejeno 18 let heh tko da jebes ce sami ne znajo pisat potem jim pa res ni za pomagat :D :SS

Lp tejcy :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tejcy... Daj prepiši tisti del zakona, kjer je po tvojem napaka :hmm:

Ker kakor jaz razumem, je v tistem delu, v katerem piše, kdaj bomo dobili izpit, napisano da pri 21 letih. Koliko jih bo pa zanimalo ostalo, pa ne vem...

Sprijaznimo se, nekaterim bo treba na neomejeno še mal počakat :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej jax dobis to napisano v roku dveh dneh :D zdej praznujem pa niti nimam casa...sm prsla sam neki pokazat kolegu...

Lp tejcy :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sprijaznimo se, nekaterim bo treba na neomejeno še mal počakat  :wacko:

Mogoče pa tudi ne :) . Pravkar sem prišel z občine, kjer sem dal narediti novo pinky knjižico, pa se je nekaj kompliciralo glede voznika začetnika (za avto), k nej bi imeli neke vaje še po 2h letih, pa še sami niso nič vedeli, ker zadeva kao še ni sprejeta. Ko smo končno vse zrihtali mi pa reče, naj septembra pa kar pridem po neomejeno za A :blink: :hmm: :unsure: , ni mi bilo nič jasno pa sem še enkrat vprašal, pa je rekla, da ni problema, da se mi bo omejitev izbrisala, ostane pa mi pač omejitev z avtomatskim menjalnikom (izpit naredil z maxi skuterjam :angry2: ), pa še za to je rekla, da bom moral iti samo na izpitno vožnjo :yea2: .

Oooooooo hapyyyyyyyy dayyyyyyyyyyy :yea1: :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom v strahu pred razočaranjem ostal pesimist in verjel da se bomo naslednje leto z blokado okoli vozili B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce koga zanima: zdle sm uprasu komandirja policiske postaje ( od frenda fotr ) glede izpita. tisti k so pr 16 naredl izpit za 125 bodo pr 18 dubil omejitev do 350ccm pol pa pr 21 neomejeno. ne bo treba nobenih dodatnih izpitov al kej podobnga

lp miha :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej glih nad tem se pritožujemo... :rolleyes:

Drugače pa, moj pesimizem me zapušča. Izpit sem naredil 12.8.03. Torej bi po večini vaših varijant moral naslednje leto dobiti neomejeno? :?

A zdej je ta fora s 13.8 dokončna? Oziroma je to edino ''uradno'' sporočilo o teh izpitih? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče pa tudi ne :) . Pravkar sem prišel z občine, kjer sem dal narediti novo pinky knjižico, pa se je nekaj kompliciralo glede voznika začetnika (za avto), k nej bi imeli neke vaje še po 2h letih, pa še sami niso nič vedeli, ker zadeva kao še ni sprejeta. Ko smo končno vse zrihtali mi pa reče, naj septembra pa kar pridem po neomejeno za A :blink:  :hmm:  :unsure: , ni mi bilo nič jasno pa sem še enkrat vprašal, pa je rekla, da ni problema, da se mi bo omejitev izbrisala, ostane pa mi pač omejitev z avtomatskim menjalnikom (izpit naredil z maxi skuterjam :angry2: ), pa še za to je rekla, da bom moral iti samo na izpitno vožnjo :yea2: .

Oooooooo hapyyyyyyyy dayyyyyyyyyyy :yea1:  :yea1:  :yea1:

Boš povedu kje in ktera tetica ti je rekla da lahk prideš septembra po A-neomejeno,da bi jo šu jst že kr avgusta obiskat O:-) ...prinesem bonbonjero ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sta bile kar dve :naughty: , smo že kar eno orenk debato o izpitih užgal :D , zato sem pa bil pol ure noter. To je pa bilo v Radovljici.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sta bile kar dve  :naughty: , smo že kar eno orenk debato o izpitih užgal :D , zato sem pa bil pol ure noter. To je pa bilo v Radovljici.

Bomo sli pa u radovljico,sej jaz ti se pjacko za pole dolgujem...

P.s. vem da je :topic: sam a mogoce kdo ve ce so se po 1.1. spremenile pole za cpp za B kategorijo???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sošolka jih je pisala v četrtek in je rekla, da so drugačne kot tiste, ki sem jih jest (preko Eina) dal tebi. Na žalost :( , ampak je rekla, da niso nič težje kot tiste.

Popravljeno . Popravil gebre
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FAntje mam dobro novico za vs...Dons bla na občini domžale ker pac tm delam izpit in sm tetico prasala ce pac dobim jaz neomejeno po 2 letih ker sm v prejsnem zakonu delala izpit...In je tetica lepo uradno dogovrila seveda,ta zakon ki je stopil v veljavo s 1.1.2005 velja za te ki bodo delali izpit po 1.1.2005 :D tko da vsi k mate pac naslednje leto neumejeno za dobit,kar lepo na občino pa stemplat,ce vm pa ne bodo bomo sli pa na domžale al pa kamr kol...Nekje v sloveniji ze bodo stemlplal :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O tejcy tole je pa res ena lepsih novic zadn cajt...definitivno polepsala vecer ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebemo, kaj pa jest že 14 dni okoli trobm  :glare:

.)

ti nisi punca ,pa te ne porajtajo :P

no me veseli, da se bomo lahko normalno skup vozil :grrr

lp cagiva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp,

jst sem zacel delat izpit za 125ccm lansko leto,do novega leta sem opravil tud teorijo na roški,z voznjo bom zacel letos.Kter zakon bo zdej veljal zame :hmm: ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp,

jst sem zacel delat izpit za 125ccm lansko leto,do novega leta sem opravil tud teorijo na roški,z voznjo bom zacel letos.Kter zakon bo zdej veljal zame :hmm: ?

Ma nismo 100% se za nas ki smo vse opravl v prejsnem zakonu,kaj sele zate ki bos pol naredu v prejsnem pol pa v zdejsnem zakonu...čeprov mislm da bos ti padu pod nov zakon ker bos u usakm primeru knjizco dubu po novmu zakonu .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebemo, kaj pa jest že 14 dni okoli trobm  :glare:

.)

sorry gebre,sam pac vsak se useen se pozanima ane ce je res :D hehe...Drgac pa smo te opazil...No se enga :004 za bols voljo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...
Zvedu da se lahko pr 18 vozi tricikla(pod kategorijo B ), ...  :grim  :grim  :yea1:  :yea1:  :yea2:  :yea2:

Crownless, dej ti tole mal obrazlož. Kje si tricikle pod B-kat najdu? nism natančno zakona bral pa ne vem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

EM... mene pa zanimle kulk mors met min. ur ko delaš izpit za 125?

pa ko sm delo za 50 sm lahk zaceu ze pr 13-ih in pol pr 14-ih dobu ipit; zej pa ko sm pr 15-hotu it delat za 125 so mi rekl da morm bit star 16 (celo testou ne smem pisat pred 16.) :BUA: :slap: -- a je to res al so me sam u tej čudni avtošoli spet kej na***al? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!