Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nimam še izpita A1 ampak ga še delam zato tega nisem vedel... se opravičujem za to noro vprašanje :worship:

Nor je lahko samo tisti, ki vprasanje postavi. :closedeyes::naughty:

Objavljeno

zdaj sem tak čist confusan, kje je kak dokaz, da se nebo dvignil izpit na 17 let A1? Ker če lahko delam izpit, rojstni dan pa mam 15.01.1994, pa bi pol šel delat za 125 lahko? Prosim dokaz!

Objavljeno

glede motorjev ki ne presegajo 35 kW.... jaz bom po vsej verjetnosti uzel honda fmx 650(naj bi bilo 27 kW), če pa hočeš imet pa točno po omejitvi pa je Yamaha XT 660 (35kW).... to sta primera 2 motorjov ki jih ni treba blokirat, izhodna moč pa je verjetno še zmeraj ogromna...

Lp

Objavljeno

glede motorjev ki ne presegajo 35 kW.... jaz bom po vsej verjetnosti uzel honda fmx 650(naj bi bilo 27 kW), če pa hočeš imet pa točno po omejitvi pa je Yamaha XT 660 (35kW).... to sta primera 2 motorjov ki jih ni treba blokirat, izhodna moč pa je verjetno še zmeraj ogromna...

Lp

Pride....:OK::OK:

Objavljeno

zdaj sem tak čist confusan, kje je kak dokaz, da se nebo dvignil izpit na 17 let A1? Ker če lahko delam izpit, rojstni dan pa mam 15.01.1994, pa bi pol šel delat za 125 lahko? Prosim dokaz!

Pa pizda notrance_21_laughing1.gif . No dej mi ti kšn dokaz najd kjer piše da se bi sploh dvignlo na 17let. Kjer kol berš za spremembe o zakonih piše samo da se spremeni samo A2 na 35kw ter A na 24let in čist nč druzga.

Objavljeno

Pa še to. Tole leto ga nemorš it delat kr se na glavno lahko zglasiš šele pr dopolnjenem 16letu ter isto vela za glavne teste.

Objavljeno

Ti imaš rojstni dan 15.01.1994 jaz pa 14.01.1994 :worship: , jaz že delam izpit za A1, no dokončal bom ga lahko najprej januarja komaj samo sem ga začel že delati prej ker sem se teorije rešil, ker med počitnicami sem imel čas pa sem se odločil :lol:

Objavljeno

Ti imaš rojstni dan 15.01.1994 jaz pa 14.01.1994 worship.gif , jaz že delam izpit za A1, no dokončal bom ga lahko najprej januarja komaj samo sem ga začel že delati prej ker sem se teorije rešil, ker med počitnicami sem imel čas pa sem se odločil laugh.gif

Nč se nisi rešu teorije kr nimaš še 16let da se lahko prjavš na glavne teste

Ti imaš rojstni dan 15.01.1994 jaz pa 14.01.1994 worship.gif , jaz že delam izpit za A1, no dokončal bom ga lahko najprej januarja komaj samo sem ga začel že delati prej ker sem se teorije rešil, ker med počitnicami sem imel čas pa sem se odločil laugh.gif

Januarja. Pa se ti hecaš mogoče. Nevem če se takrt sploh lahko fura pr AŠ

Objavljeno

Vem da lahko komaj pri 16-ih letih delam glavne izpite samo pač tote ure sem se rešil med počitnicami da nebom rabil še zraven šole delati... In za januar se nea hecam ker ali je polno snega ali pa ga ni nič, torej imam minimalne šanse, sicer pa mi je vseeno če imam januarja ali pa 2-3 mesece pozneje izpit ker se tak nebom mogel furati z motorjem pozimi ! Pa je sploh možno delati vožnjo januarja če je lepo vreme ( brez snega, sonce... ) :lol: ?

Objavljeno

Vem da lahko komaj pri 16-ih letih delam glavne izpite samo pač tote ure sem se rešil med počitnicami da nebom rabil še zraven šole delati... In za januar se nea hecam ker ali je polno snega ali pa ga ni nič, torej imam minimalne šanse, sicer pa mi je vseeno če imam januarja ali pa 2-3 mesece pozneje izpit ker se tak nebom mogel furati z motorjem pozimi ! Pa je sploh možno delati vožnjo januarja če je lepo vreme ( brez snega, sonce... ) laugh.gif ?

Ni možno!

Objavljeno

Lp

Ja pol maš pa še KTMe, bolj je močan manjšo moč ima vpisano v prometni :)

Objavljeno (popravljeno)

Ja potem pa maš prometno nesrečo pa najebeš če maš napisano manj kW kot jih je... :trance_33_sleep:

Popravljeno . Popravil Nero56
Objavljeno

Ja pol maš pa še KTMe, bolj je močan manjšo moč ima vpisano v prometni :)

Aprilia SXV 550. :) 14kW v prometni, drugace dobrih 65 konjev. Strga use mozno. :) Razmerje teza/moc, kot pri 600cc sportu :) Z dolocenimi predelavami prides ze skoraj blizu Suzukijeve 1:1 lepote. Zvok pa ima motor kot motoGP dirkalnik hehe ... na drugi strani pa menjava olja na 30 ur hehe :D

Objavljeno

Ni možno!

Vse je možno!

Ko je brat delu izpit za neomejeno (v Postojni), je bil začetek decembra in je blo vreme zaje*** v 3 PM (padal je pol sneg pol dež, temperatura glih tam nekje okol 4 stopinje) pa se ni nč pritoževal:lol:.

Objavljeno

Vse je možno!

Ko je brat delu izpit za neomejeno (v Postojni), je bil začetek decembra in je blo vreme zaje*** v 3 PM (padal je pol sneg pol dež, temperatura glih tam nekje okol 4 stopinje) pa se ni nč pritoževal:lol:.

AJA. jst ms mislu da se sploh nesme takrt met vožnje. No sej dž ni problem, sm itk 8 al 10ur mel vožnje po džju.

Objavljeno

A KAJ KAKŠNE yamahe fz6 si nebi mogu prvoščit pr novem zakonu a2 al pa kakega KTMja DUKE 690 ??

Objavljeno

A KAJ KAKŠNE yamahe fz6 si nebi mogu prvoščit pr novem zakonu a2 al pa kakega KTMja DUKE 690 ??

ja sj so ti rekl. če ma motor ko je še odblokiran več kot 70kw ne pride v poštev,

lp

Objavljeno

aha tnx pol sm še ena stvar včerej sm šu v KRŠKO yamaha centr i so mi rekli da majo v dveh modelih mže vgrajeno tovarniško blokado ko motor kupiš če tako hočeš (MT-03,XJ6)pa sm mu razlagal da od zdej naprej morjo bit blokade 35 kw pa je reku da nč o tem ne ve ;)

Objavljeno

ja pomoje zj še neki časa nebo 35 kw blokad ampak 25 kw. tko da tud 25 kw lahk ugradiš sj ni važn še nižjo reg. boš meu:yea1::yea1:

Objavljeno

ja pomoje zj še neki časa nebo 35 kw blokad ampak 25 kw. tko da tud 25 kw lahk ugradiš sj ni važn še nižjo reg. boš meu:yea1:trance_43_wavetowel2.gif

če vgradi 25kw blokado nesme met motor več od 50kw

Objavljeno

če vgradi 25kw blokado nesme met motor več od 50kw

a res??? tega pa nism vedu. kje je pa kle fora??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!