LooLekSLO Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 aha tnx pol sm še ena stvar včerej sm šu v KRŠKO yamaha centr i so mi rekli da majo v dveh modelih mže vgrajeno tovarniško blokado ko motor kupiš če tako hočeš (MT-03,XJ6)pa sm mu razlagal da od zdej naprej morjo bit blokade 35 kw pa je reku da nč o tem ne ve Kdaj pa so ti povedali, da je XJ6 tovarniško blokirana na 25kW? Ker nazadnje, ko jo je hotel oče kupiti še niso poznali te verzije (pa je na motosvetu pisalo, da obstaja)... Da nisi zamenjal za XT?
denisadanic Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Po čem pa to sklepaš? Prvo bi vprašal sploh koliko je za minimalne ure? Ker sem tudi za 50cc imel najmanj ( 9 ) pa sem šel pelat.
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Prvo bi vprašal sploh koliko je za minimalne ure? Ker sem tudi za 50cc imel najmanj ( 9 ) pa sem šel pelat. glede na besedo za vidm da te zanima cena. Vse avto šole majo različno. Nekatere mn nekatere več. Pr moji je 32€ vendar dajm samo 25€. Če te pa zanima kok je minimalnih ur pa spremen stavek.
juree Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 yourfriend a to maš ti pol na urah količinski popust? :D
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 yourfriend a to maš ti pol na urah količinski popust? hahhahahahahahahahahahaha . Ne, to so veze s šefom!
molotov Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 hahhahahahahahahahahahaha . Ne, to so veze s šefom! dj jh men tut zrihti(reč da te poznam...) :naughty:
impulz Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 jebeš šefa, zrihtaj si protekcijo pri komisiji kr če gledaš iz realnega vidika... boš plaču več kot tisti k nima poznanstev v avtošoli. zdaj komaj vidim kakšno srečo sm mel da me je na izpitni peljal na avtocesto hahaha
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 zdaj komaj vidim kakšno srečo sm mel da me je na izpitni peljal na avtocesto hahaha zakaj?
impulz Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 ja da me ni gonu tolk po križiščih pa po mestu v največji gneči...... jaz sm se pelau skozi 3 križišča- pol avtocesta- pol skozi 2 čist na izi križišči do avtošole pa sm biu fertik veze.. veze.. =)
molotov Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 ma jest bom naredu ispit pa če bom moru u rikverc po tazadn furat... :naughty:
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 ja da me ni gonu tolk po križiščih pa po mestu v največji gneči...... jaz sm se pelau skozi 3 križišča- pol avtocesta- pol skozi 2 čist na izi križišči do avtošole pa sm biu fertik veze.. veze.. =) Uh....kam je mene pol rinu. Nč v primerjavi stabo. Jst zihr ene 5-7križišč s semaforji, pol ene ozke ulce k so avtomobili ob stran parkirani, pol križišča z znaki...POL SEVEDA ME JE PA USTAVU
Noiser69 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 neki me zanima zej, nism na tekočem kr sm biv na morju ... v pondelk bo 2 leti odkar mam za 125 izpit, a bom ga še lahk šov uzdignt al morm it delam praktični del(ubijem jih) ?!
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 neki me zanima zej, nism na tekočem kr sm biv na morju ... v pondelk bo 2 leti odkar mam za 125 izpit, a bom ga še lahk šov uzdignt al morm it delam praktični del(ubijem jih) ?! lahko greš dvignt!
Noiser69 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 no fajn, torej še vela tist ko so spremenili zakon, da šele oktobra začne velat
MiniMedo Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 (popravljeno) Čim prej dvignt, če ne boš pa res mogu it delat .... Aha, pa še novo vozniško boš mogu dt delat, kar te bo še tam okol 17 € koštalo, za čakat je pa 10 dni (tko je blo zame) ... Popravljeno Avgust 28, 2009. Popravil MiniMedo
juree Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Uh....kam je mene pol rinu. Nč v primerjavi stabo. Jst zihr ene 5-7križišč s semaforji, pol ene ozke ulce k so avtomobili ob stran parkirani, pol križišča z znaki...POL SEVEDA ME JE PA USTAVU Joj...boš videl kako ti bo šlo na smeh ko boš imel izpit kje te je vozil...So se mi križišča zdela bauvau, zdej jih pa na dan ziher čez 50 obedlam ...
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Joj...boš videl kako ti bo šlo na smeh ko boš imel izpit kje te je vozil...So se mi križišča zdela bauvau, zdej jih pa na dan ziher čez 50 obedlam ... Bomo vidl 9ga. No dej en je reku da živi bliz mene bi ga rabu do 13ga da mi motor vn pomaga dajat kr bodo moji na morju (medeni tedni ) Sej vem da se pol čist navadš use pa to sam kaj ko tem ocenjevalcom ni všeč če mravlo povozš.
macak333 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 (popravljeno) Ta motor je pa men tok všeč. Najlepši Ej jst že 4 leta šparam zanga pa mi 3 mesce prej vse zjebejo. Že ko sm kupu 125ko sm vedu da bom ob prvi priliki kupu gsx-r 600 k6 Enako - malo manj let - sam ko sem premišljeval katero 125 bom kupil, sam vedel, da bo kasneje prišel suzuki Nima ti to kej zajebat, samo gasa pa bo, pa še uno bo treba zrihtat za na tablco, da se premakno gor, če morebit naletimo na polocajčke K6, K7, K8 ali K9 vseeno mi je xD Samo da je Mogoce se CBR. Welcome to the club. Ahh, ne K4, K5 je meni še najlepša, pa še edino to si bom lahko privoščil...ni financ CBR-e se pa tudi ne branim, je takoj za gixsrčkom Pa da ne bom preveč off topic, kje ti delaš izpit, v kateri avtošoli, yourfriend11...ko sem jaz delal cca 2leti nazaj (1leto in 9 mesecev) sem dal za uro 21 eu! A se je res tok podražil? Kok bom pol še mogu dati denarja za novi izpit, minimalno 100eu. No to jaz predvidevam, če mi bo ratal glavno narediti z 3 urami Popravljeno Avgust 28, 2009. Popravil macak333
Ervin93 Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Najlepši Enako - malo manj let - sam ko sem premišljeval katero 125 bom kupil, sam vedel, da bo kasneje prišel suzuki Nima ti to kej zajebat, samo gasa pa bo, pa še uno bo treba zrihtat za na tablco, da se premakno gor, če morebit naletimo na polocajčke Ahh, ne K4, K5 je meni še najlepša, pa še edino to si bom lahko privoščil...ni financ CBR-e se pa tudi ne branim, je takoj za gixsrčkom Pa da ne bom preveč off topic, kje ti delaš izpit, v kateri avtošoli, yourfriend11...ko sem jaz delal cca 2leti nazaj (1leto in 9 mesecev) sem dal za uro 21 eu! A se je res tok podražil? Kok bom pol še mogu dati denarja za novi izpit, minimalno 100eu. No to jaz predvidevam, če mi bo ratal glavno narediti z 3 urami delam v Korelatu...sam si poligon sposoja od Brulca in tud skos tm iz poligon aštartam kr majo tm motorje. Ja pr korelatu je za a1 32€, A2 tud 32€ kar mi ni čist jasn zakaj isto.........Za A je pa 37€...ampak je ta avto šola med dražjimi......brulc ma pa 28€,30€,36€
Gasperr Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 Najlepši Enako - malo manj let - sam ko sem premišljeval katero 125 bom kupil, sam vedel, da bo kasneje prišel suzuki Nima ti to kej zajebat, samo gasa pa bo, pa še uno bo treba zrihtat za na tablco, da se premakno gor, če morebit naletimo na polocajčke Ahh, ne K4, K5 je meni še najlepša, pa še edino to si bom lahko privoščil...ni financ CBR-e se pa tudi ne branim, je takoj za gixsrčkom Pa da ne bom preveč off topic, kje ti delaš izpit, v kateri avtošoli, yourfriend11...ko sem jaz delal cca 2leti nazaj (1leto in 9 mesecev) sem dal za uro 21 eu! A se je res tok podražil? Kok bom pol še mogu dati denarja za novi izpit, minimalno 100eu. No to jaz predvidevam, če mi bo ratal glavno narediti z 3 urami kaj mate vsi neke veze na avtošolah
Gasperr Objavljeno Avgust 28, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2009 če ma tole 64kw hh ...pol bi lahka vozu z a2 ? http://www.avto(pika)net/_MOTO/ad.asp?ID=3083828
molotov Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 in yourfrend a s že zvedu kej??
Ervin93 Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 in yourfrend a s že zvedu kej?? grem zdej pogledat če sm dubu odgovor mopedist5 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 ni š enč. Človek je v upokojen in rab dl cajta da odpiše. Ponavad sm dubu v roku 24ur odgovor sam zdej ga še kr ni. Najbrž nebo nč do pondelka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se