Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Naj bi bilo vsaj 20 ur, tako so tudi meni rekli, saj zdej delam cppje ;) keša bo šlo skor tok za avto jebemo :S

Objavljeno (popravljeno)

Evo odgovor na to vprašanje zastavljeno v ''Prometni Svetovalnici''

Da, izšel je novi pravilnik o usposabljanju kandidatov za voznike motornih vozil, ki je za usposabljanje iz praktične vožnje določil najmanj 20 učnih ur.Te ure so razdeljene takole:

- vaje s prve učne stopnje najmanj eno učno uro;

- vaje z druge učne stopnje najmanj sedem učnih ur;

- vaje s tretje učne stopnje najmanj 12 učnih ur.

Oseba, ki pa že ima vozniško dovoljenje A1 ali A2 in se usposablja za pridobitev kategorije A2 ali A, pa mora narediti najmanj 9 učnih ur

No, pa lahka damo 1.000€ za izpit....:worship::headbang:

Emm..kaj pa je ta 1. , 2. , 3. učna stopnja? :blush::D

Popravljeno . Popravil Gasperr
Objavljeno (popravljeno)

Eh to niso normalni kdo ma pa cajt 25 ur se tam vozit zdele spomlad. Nč bo treba pa brez če me ustavjo bom pa za avto pokazov pa se neumnega naredu haha :D

P.S.: Mi gre kar na jok k kogarkoli uprašam reče eh to maš narjen v največ 10 urah a glih k se js odločim evo spet nov zakon nej grejo u k....

Popravljeno . Popravil miha111
Objavljeno

Če sm jst pol razumel da če že imaš predhodno kategorijo moraš imetu potem samo 9ur ali tudi 20ur al kokr kol že.

Objavljeno

Hehe... Malo jim manjka denar, ki so ga po nepotrebnem zapravili na gradnji(da popravljanja ne omenjam) šentviškega predora... In in in... (:

Objavljeno

Če sm jst pol razumel da če že imaš predhodno kategorijo moraš imetu potem samo 9ur ali tudi 20ur al kokr kol že.

Ja..

Objavljeno

Ja..

dej rajš podrd mojo prvo trditev za 9ur ali za drugo 20ur kr sm zdej še bolj zmeden ko si rekel samo "ja"trance_21_laughing1.gif

Objavljeno (popravljeno)
Oseba, ki pa že ima vozniško dovoljenje A1 ali A2 in se usposablja za pridobitev kategorije A2 ali A, pa mora narediti najmanj 9 učnih ur

Torej, če že imaš A1 in hočeš dobit A2 moraš opraviti najmanj 9 učnih ur...verjetno :D

Objavljeno

dej rajš podrd mojo prvo trditev za 9ur ali za drugo 20ur kr sm zdej še bolj zmeden ko si rekel samo "ja"trance_21_laughing1.gif

Ja :D 9ur

Objavljeno (popravljeno)

Če ta zakon velja..potem bi bilo smiselno da znižajo ceno ur :whistle: haha...sedaj boš plačal samo za vožnjo več, kot bi te drugače prišel cel izpit Če delaš A1...

Pa bo samo še več takšnih 'motoristov' brez izpita ... res znajo naredit red :trance_33_sleep: :D

Objavljeno

Torej, če že imaš A1 in hočeš dobit A2 moraš opraviti najmanj 9 učnih ur...verjetno :D

Tako je, če zvišuješ kategorijo moraš narest 9ur + glavna pa te zadeve. Društvenih izpitov po novem zakonu sploh ni več, ker naj bi se kandidat kao sam ocenil :whistle:

Objavljeno

Da mal obudim temo o izpitu :whistle:

Prijatel, ki sedaj dela izpit za A1 je rekel da bi naj sedaj bilo minimalno število ur pred izpitno 20...((To mu je povedala inštruktorica)).....to pomeni približno 600€ (odvisno od AŠ) samo za vožnjo :wallbash:.... Ta zakon pa bi naj prišel ven ta mesec, čeprav nikjer na internetu nisem zasledil kaj takega in upam da je to samo larifari :hmm:

Samo kolikor berem objave, da so nekateri imeli izpitno že po petih urah....ali ''minimalno število ur'' sploh obstaja :hmm::lol:

20ur pa sej niso normalni!!! surrender.gif

jst k sm šu delat za 125, sm 1.uro znov komej dobr šaltat, pa sm 10. uro naredu glavno brez problemabiggrin.gif

to se mi pa res zdi pretiravanje, 20 ur trance_11_confused.gif pa u avtošoli se itak skor nič pametnega nism nauču, razn da ti teži z unimi bočnimi pogledi... uglavenm spet zakon čist zgrešen, banda sam dnar hočjoheadbang.gif

Objavljeno

20ur pa sej niso normalni!!! surrender.gif

jst k sm šu delat za 125, sm 1.uro znov komej dobr šaltat, pa sm 10. uro naredu glavno brez problemabiggrin.gif

to se mi pa res zdi pretiravanje, 20 ur trance_11_confused.gif pa u avtošoli se itak skor nič pametnega nism nauču, razn da ti teži z unimi bočnimi pogledi... uglavenm spet zakon čist zgrešen, banda sam dnar hočjoheadbang.gif

Res je morda malo pretirano, če pomislimo kolko je cena ene ure...bi blo bolj pametno 15 ur + plačan obisk kake varne vožnje recimo, bi bil vsaj denar boljše porabljen, če se že sklicujejo na varnost v prometu... Sicer pa ne vem koliko tega denarja gre direkt v državo...najbrž gre večino avtošolam?

Objavljeno

Kukr sm jst seznanjen gre kr nekej od tega državi, ne vem pa točno kolk :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

ja nč, približno 640€ bo samo vožnja + teorija in prva pomoč...dobrih 800€...sam nevem kaj bojo z nam delali 20ur..

Jao če bi me foter pa mama mal prej začela delat, da bi lahka izpit šel že delat in bi še plačal dobrih starih 500€ :D..no sj ka pa veš ka se bo še vse spremenilo do oktobra..čeprav, a je šlo že kdaj kaj na boljše?:grrr :P

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
:headbang::headbang: Čisto so znoreli. Me rešuje le to, da moram opraviti le prestop v A.
Objavljeno

ja nč, približno 640€ bo samo vožnja + teorija in prva pomoč...dobrih 800€...sam nevem kaj bojo z nam delali 20ur..

Jao če bi me foter pa mama mal prej začela delat, da bi lahka izpit šel že delat in bi še plačal dobrih starih 500€ :D..no sj ka pa veš ka se bo še vse spremenilo do oktobra..čeprav, a je šlo že kdaj kaj na boljše?:grrr :P

kdaj pa greš delat?

Objavljeno

16 let bom dopolnil 7. oktobra .) ..tk da nevem...Občinsko pa izpitno furo lahka nardiš po roj. dnevu.. Vse druga prej ane? Mel sem namen it delat med poletnimi počitnicami...

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem se maja prijavil na izpit in sem julija dobil komaj izpitno vožnjo. če vožnje nebi sprva naredil, bi imel naslednji termin enkrat septembra (vmes majo dopust na avtošoli)

res ti svetujem da narediš drüke čimprej, da se ti nebi zavleklo slučajno ;)

pa dost sreče

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

Jah pa saj to je neumno! Čez 20 ur za pofukan moped napol! Kaj boš pa 20 ur delal v avtošoli? Jutri klićem v avtošolo in jih vprašam kako je. Da nebi jst slučajno 10 ur delal za prestop iz A1 v A2, medtem ko sem za A1 naredil 7 ur!

Objavljeno

Jah pa saj to je neumno! Čez 20 ur za pofukan moped napol! Kaj boš pa 20 ur delal v avtošoli? Jutri klićem v avtošolo in jih vprašam kako je. Da nebi jst slučajno 10 ur delal za prestop iz A1 v A2, medtem ko sem za A1 naredil 7 ur!

Hah sm jst dons klical..in je res :yes: 9ur je treba odvozit za prestop iz A1 v A2 oz. iz A2 v A.

Objavljeno

Hah sm jst dons klical..in je res :yes: 9ur je treba odvozit za prestop iz A1 v A2 oz. iz A2 v A.

9ur?!! To je isto kot bi še enkrat delal izpit. Ko sem ga jaz delal sem odvozil 9 ur + izpitna, sepravi skupaj 10ur. Ena ura je pa 33€.... 

Objavljeno

Naša generacija in mlajši ste ga najebal :P

Objavljeno (popravljeno)

@budacki

Ne saj tebi ne bo treba, ker so zakon napisal da tisti strokovnaki ki so izpit opravili z 7 urami dobijo višjo kategorijo z petimi urami. Daj strezni se no.

Popravljeno . Popravil FrigoFrops
  • Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!