Gasperr Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 jaz sem se maja prijavil na izpit in sem julija dobil komaj izpitno vožnjo. če vožnje nebi sprva naredil, bi imel naslednji termin enkrat septembra (vmes majo dopust na avtošoli) res ti svetujem da narediš drüke čimprej, da se ti nebi zavleklo slučajno pa dost sreče Vse druga razen izpitne in občinskega lahka naredim prej, je tako? in hvala 1122 1
pevecm Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Vse druga razen izpitne in občinskega lahka naredim prej, je tako? in hvala Na cesto, po pravilih, itak ne bi smeu it prej preden nimaš narejenih občinskih testov.
budacki Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Na cesto, po pravilih, itak ne bi smeu it prej preden nimaš narejenih občinskih testov. Ure vožnje lahko opravljaš kolikor sem seznanjen, saj si zadostno znanje dobil že s "šolskimi" testi.
impulz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Vse druga razen izpitne in občinskega lahka naredim prej, je tako? in hvala jaz sem ful silo delal, sm si zmišljeval vse živo da sem lahko ure nabiral... pa vidiš da sem komaj na sredini poletja dobu izpit :/ sošolec, ki pa je šeu en mesec prej delat pa ga je naredu oktobra... kakorkol je dolgo trajalo... sm pa meu res cara za inštruktora jaoo... dau mi je za pelat svojga bmwja, enkrat se je celo pikno v mene ko sem ful zabremzal na križišču( z novim bmwjem od avtošole) to so bli smehi kok se je drl na mene Gregc 1
budacki Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 jaz sem ful silo delal, sm si zmišljeval vse živo da sem lahko ure nabiral... pa vidiš da sem komaj na sredini poletja dobu izpit :/ sošolec, ki pa je šeu en mesec prej delat pa ga je naredu oktobra... kakorkol je dolgo trajalo... sm pa meu res cara za inštruktora jaoo... dau mi je za pelat svojga bmwja, enkrat se je celo pikno v mene ko sem ful zabremzal na križišču( z novim bmwjem od avtošole) to so bli smehi kok se je drl na mene Tle podobno. Kolega je prevrnil iz motorja pa enkrat sta mačko povozila njehehe bogi mačk :$ Pa na APNu so zobnike pobrusil pa take fore
impulz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Tle podobno. Kolega je prevrnil iz motorja pa enkrat sta mačko povozila njehehe bogi mačk :$ Pa na APNu so zobnike pobrusil pa take fore jaz sem se na izpitni preko mrtve mačke zapelal (na ac). smrdelo da joj Gregc 1
SCORPIONS Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 http://www.mojnet-si.net/Igre/CPP%20test%20B06.sw malo se prečekirajte................:krneki: DESIM 1
impulz Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 vaše znanje je zadovoljivo! 1 narobe Gregc 1
Ervin93 Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 vaše znanje je zadovoljivo! 1 narobe jst pa kr 3 narobe čeprov sm na roški pisu 100%
budacki Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 @budacki Ne saj tebi ne bo treba, ker so zakon napisal da tisti strokovnaki ki so izpit opravili z 7 urami dobijo višjo kategorijo z petimi urami. Daj strezni se no. Neumno se mi zdi, da bom za prehod delal več ur, kot sem delal za komplet izpit. Lahko si ti pametn ko imaš izpit, narejen samo a1 in potem vse avtomatsko. Da pa bi vsake 2 leti dodatno dal še kakih 300€ bi se pa ti "malo" streznil.
dejko39 Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 kako pa je z prehodom iz A1 v A,torej brez vmesnega opravljanja A2,star moraš pomojem biti 24,saj nisi imel 2 leti izpita A2,samo kako pa je z urami? lp
LooLekSLO Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 kako pa je z prehodom iz A1 v A,torej brez vmesnega opravljanja A2,star moraš pomojem biti 24,saj nisi imel 2 leti izpita A2,samo kako pa je z urami? lp Ja najbrž kar 20, saj kolikor sem razumel to delaš na novo izpit.
miha111 Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Js sm dubu iz avtošole 3D sledeč odgovor: Zakon predpisuje program dodatnega usposabljanja iz prehda v visjo kategorijo sledec program, ki velja hkrati tudi za osnovni program A kategorije. vaje s prve ucne stopnje: najmanj eno ucno uro; vaje z druge ucne stopnje: najmanj dve ucni uri;vaje s tretje ucne stopnje: najmanj sest ucnih ur. (od tega 2x relacijska voznja-dnevna in nocna in 2 uri skupaj avtocesta) Prakticen preizkus znanja: ena ura izpitna voznja V priponki Vam tudi informacije kako do vozniskega izpita. Se pravi da je treba opraviti min 10 ur. Edino če majo kakšne zastarele informacije teli ka pa vem. Sej usak pravi drugače. Gregc 1
Gasperr Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Na prometni svetovalnici sem vprašal in dobil sledeč odgovor (enkrat sm ga že citiral): -klik- Zdej pa nevem kaj je prav.. P.S. Tukaj v Velenjski avtošoli ne gre nihče ki dela izpit za A1 na avtocesto ali nočno vožnjo..samo v mestu in to vse podnevi 1122 1
macak333 Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 9 ur, . V zadnjih letih, pa so se stavri zelo hitro začele spremijati...na slabše No comment :krneki:
budacki Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 9 ur, . V zadnjih letih, pa so se stavri zelo hitro začele spremijati...na slabše No comment :krneki: Maš srečo ja Jst bom se poskušal še pod "star" sistem prešvercat pač tistih par uric in izpitna. Upam, da bo lastnik dau hehe mamo mu vidm :S Gregc 1
ironbeeper Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 (popravljeno) Na prometni svetovalnici sem vprašal in dobil sledeč odgovor (enkrat sm ga že citiral): -klik- Zdej pa nevem kaj je prav.. P.S. Tukaj v Velenjski avtošoli ne gre nihče ki dela izpit za A1 na avtocesto ali nočno vožnjo..samo v mestu in to vse podnevi ka pol za A2 rabis naredit tud teorijo (cpp) al ne? Popravljeno Marec 5, 2010. Popravil ironbeeper
budacki Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 ka pol za A2 rabis naredit tud teorijo (cpp) al ne? Ne. Za prehod ne , za nanovo pa ja.
ironbeeper Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ne. Za prehod ne , za nanovo pa ja. pa čeprav si naredu v starem zakonu?
macak333 Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 pa čeprav si naredu v starem zakonu? Na žalost, da :krneki:
Miha27 Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Za prestop iz A1 v A2 oz. iz A2 v A je potrebnih 12ur, na novo pa 22ur.
ironbeeper Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Za prestop iz A1 v A2 oz. iz A2 v A je potrebnih 12ur, na novo pa 22ur. kje si to pobral? a ni za prestop iz a1 v a2 9 ur?
Miha27 Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Klicu sm v avtošolo ker začnem v sredo delat za 35kW in je reku da so spet spremenil iz 9ur v 12ur in iz 20ur v 22ur. Gregc 1
budacki Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Klicu sm v avtošolo ker začnem v sredo delat za 35kW in je reku da so spet spremenil iz 9ur v 12ur in iz 20ur v 22ur. Jst sem učeraj klical avtošola IDA črnomelj in so rekl ... 9 ur Pa nič ne vedo v Novem mestu nit v Črnomlju o premiku kategorije B na 21 let ( HVALA KURCU! ) Za motor pa ... bo kr treba potrpet.! Bomo pa leto prej mel za neomejeno aneda Gregc, bawbaw in bajkr88 1 2
impulz Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 to je samo v novem mestu tak. ni pravil, je pa zato tolko več murjadi LOL Prevtzer, bawbaw, budacki in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se