JeRn3j Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Dons naredu izpit A-OM do 25kW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: čestitke tudi iz moje strani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 jutr mava jst pa krik glavno...tko da prosm držte pesti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 jutr mava jst pa krik glavno...tko da prosm držte pesti :D janc, srecno :> pa mogoce WELCUM med motoristi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 motorist sm že...če pogledaš kaj vozm takoj vidš..ne pa eni mopedisti... no tist k ve da sm ga mislu nej se javi...pa ne usi naenkrat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 jutr mava jst pa krik glavno...tko da prosm držte pesti :D good luck :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Hvala vsem za čestitke :) Držim pesti za ju3 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Sm ti že vse prek MSN-ja povedu reesko ;) Ti pa tudi čimbolj opravi KRIK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 ja upam da mi bo ratal ju3 a ne :? hvala že zdej usem, k boste ju3 kej mislni na naju (reesko and me) lp, KRIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Kaj je zdej? A ni danes že včerajšnji jutri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Je je, pa nič ne vem kako je blo? Krik, risko izpovejta se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Je je, pa nič ne vem kako je blo? Krik, risko izpovejta se risko ni naredu, za KRIK-a pa ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) KRIK je naredu!!!!!!!! :OK: ihaaaaa :kva2: aaaaaaa :kva2: aaaaaa :kva2: (malo s zamudo pišem, ni blo časa prej za napisat) .) :) :D ja reesko pa žal ni meu te sreče. :( sej bo šlo pa v 2 resko ne se sekirat!! Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil KRIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 cestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 čestitam krik...sam jstz sm biu tok jezn k sm res lepo pelu...sam zarad ene stvari me je fuknu...in to 200m pred koncem :angry2: sam mi je usen...tud če mi ga nikol ne dajo(izpita)...se bom pa povsod brez vozu...usen mi je...če so pedri so pedri..jst mislm da znam...če mi pa ne dajo izpita...pa tud ni treba...jebe se mi .) drgač pa krik srečno z izpitom :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Ćestitke! @reesko: Bo pa drugič! Ni pametno brez izpita kaksno neumnost narest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) čestitam krik...sam jstz sm biu tok jezn k sm res lepo pelu...sam zarad ene stvari me je fuknu...in to 200m pred koncem :angry2: sam mi je usen...tud če mi ga nikol ne dajo(izpita)...se bom pa povsod brez vozu...usen mi je...če so pedri so pedri..jst mislm da znam...če mi pa ne dajo izpita...pa tud ni treba...jebe se mi .) drgač pa krik srečno z izpitom :D Kaj ti je pa šlo narobe???? :? :? da si fukno??? Aja drgač je pa kazen za brez izpita 120.000 Sitovo ;) ne vem no rzmisli malo .) Aja pa več sreče prihodnič B) KRIK čestitke :OK: Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Škoda ker si fuknu.. Naredi pa boš miren pa neboš vedno :eek: kje bo kaki vn skoču na cesto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 tnx usem za čestitke. zdej se že orng uvajam v cestno vožnjo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 A po roza knjižico si že šel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 KRIK cestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Bravo KRIK :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 še en ko se bo legalno vozu po cestah bravo KRIK :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 A po roza knjižico si že šel? ja ja sm sm. se že veselo v žepu "mečka" :OK: tnx še enkrat usem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 zej pa namesto motorja kupit, treba kupt frezo in frende peljat na vodo se kopat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ne me fakat....kaj bahči voz....loooooool :D :D :D mah sej to zato k je to skor isto k rs-a :P prou sexy si tuki bahec :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se