BaHa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ne me fakat....kaj bahči voz....loooooool :D :D :D mah sej to zato k je to skor isto k rs-a :P prou sexy si tuki bahec :P hehehe risko to bom jst tebe ukol vozu s tem ko se bova porocila :OK: na pa se eno sam zate *** :P (skor polaganje ovinka :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ej bahec zdej sm pa brez besed... :blush: offtopikerava :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Kaj res ne gre brez nabijanja,....mata msn! Drugac pa @KRIK cestitam za izpit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Krikc, glej da se ne zakantaš kam!! Čestitam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 burek a ti mors pa takoj na negativno pomislt...da se ne zakantas km...ti si tud en :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 on je realist .... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Dečki....danes sn CPP naredil :OK: (sprve) malo še pa bom že legalen na totem slovenskem "kolovozu" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 :OK: :OK: :OK: :010 :grupni: Naredu izpit. Vse skupaj 113.628 sitnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Dečki....danes sn CPP naredil :OK: (sprve) malo še pa bom že legalen na totem slovenskem "kolovozu" :OK: :OK: :OK: :010 :grupni: Naredu izpit. Vse skupaj 113.628 sitnih cestitke obema - pa po pameti :P :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 cestitke OBEMA clanoma :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Čestitke tudi od mene :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Čestitke .. Jaz morma pa se jutri prijavit na glavno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 bravo pa po pamet .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 cestitam obema :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 evo še z moje strani obema čestitke. varno pa zabavno!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 še od mene čestitke obema, pa še kriku (ne spremljam teme :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 :P tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 a men pa noben ne bo cestitu :( :? aja sej res...nism vm povedu da sm naredu prej izpit....hehehe...ja res je....koncno sm naredu :OK: :naughty: :yea1: :grim :P :D :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 to risko, končno :D čestitam, zdej pa hit na furo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 danka usem ze unaprej... :P :P ce povem po pravici mi ni zal da sem prvic padel...veste s kero hudo prasicko sm zdej delu izpit...k smo se vozil do poligona...k se je naguzila... :wub: :wub: noro ej...moju tamau je biu skoz vesel :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 :OK: toooo reskoooooo to vidiš :OK: čestitam :yea1: heh ma ti bi pa sam na prasičke mislu. ajej zdej boš reku, da si 1 fuknu sam zarat tega, k si že prej vedu, da boš u 2 z njo delou :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 zdej boš reku, da si 1 fuknu sam zarat tega, k si že prej vedu, da boš u 2 z njo delou :P :lol1: a vi ste drugac misll al kaj??ja halo da zarad tega... :D jebatorin... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 ola risko :P zakon zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 čestitke, pa varno vožnjo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 ola risko :P zakon zakon :OK: ti kurc moj...v soboto bos mel zame cas .) ker greva mal po obali smekat...ce ti je kul al pa ne .) :grim čestitke, pa varno vožnjo :) hvala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se