Gixxer Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 evo reesko cestitke se z moje strani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Mene pa zanima, kolko pride izpit za A? Z minimalnim številom ur, pa štejte zraven tud republiške :) Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 Mene pa zanima, kolko pride izpit za A? Z minimalnim številom ur, pa štejte zraven tud republiške :) Hvala! Odvisno kje ga delas,jaz sem dal vse skup 130k pa sem naredo vse v prvo....pri nas(Brežice) je mela zdaj avtosola pred casom akcijo 85k vse komplet,zdaj nazadnje sem pa zvedo da so meli akcijo kar celih 50.000,00 SIT :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Samo 50!? Tolk je za H :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 bravo reesko :OK: js sm dal za izpit 100 jurjev(vse v prvo) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 (popravljeno) A lepo to risko :OK: Bomo šli še kdaj na Rakitno------>pa na Jezer tud - jasno Popravljeno Junij 30, 2006. Popravil the stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 A lepo to risko :OK: Bomo šli še kdaj na Rakitno------>pa na Jezer tud - jasno dej na rakitno boste mene enkrat pelal dej da vidm kko je tam ... :P straza mi je ze ene slikce poslal pa zgleda kr kul :OK: ok stroj ? ti kurc moj...v soboto bos mel zame cas .) ker greva mal po obali smekat...ce ti je kul al pa ne .) :grim hvala :D ti n wem ej .... v pondelk mam en popravni v torek pa drug v sredo pa so ustni :( kaj ko bi ti to prestavu na nasledni tedn :? muco moj ** :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 ej mjawci moj....lahko tud nasledn tedn...sam da bo moja lubica srecna :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Ok Baha. Sej mogoče bo pa tud Straža že lahko šou z nami :OK: Ampak pol mormo pa obvezno tud Mihija prpelat (podpeškirossipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 OK deal boyz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Dans naredu CPP pa društven je tut že narjen tak da bo glavna najbrž enkrat v avgustu (prej sm na morju) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vision Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ej kaj vi mislite, a bi policaji fejst tezili ce bi imel recimo malo premocan motor V bistvu ima samo 24kw tako da to ni problem ampak je razmerje moc/teza 0.17,7kw/kg Gre se za ktm 660smc?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) Hmm.. Kaj pa KTM 625 SMC? Enaka mašina, samo da ima 146 kilogramov (zaradi električnega štarterja, ki ga pri 660 SMC ni). Ravno toliko več, da je potem razmerje moč/teža 0.164 kW/kg ;) Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ej kaj vi mislite, a bi policaji fejst tezili ce bi imel recimo malo premocan motor odgovor je preprost: da. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vision Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 odgovor je preprost: da. :grim heh....hvala, res si pravi špilferderber :grim ja res ja, 625smc ma boljše razmerje, sam se vedno ni manjse ali enako o.16kw/kg, torej zdej mislis da bi zaradi manjsega odstopanja malo popustili,......ker ce ne je na koncu koncev tak vseeno :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Če je pa 0.164 kW ! Sej se gleda samo prvi 2 decimalki a ni tko? In 4 gre na dol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Če je pa 0.164 kW ! Sej se gleda samo prvi 2 decimalki a ni tko? In 4 gre na dol... Mah, to je vse odvisno od polcaja, kako si sam razlaga. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirat9690 Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Evo, še eden, ki vas bo od danes naprej ogrožal na cesti. :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ej kaj vi mislite, a bi policaji fejst tezili ce bi imel recimo malo premocan motor V bistvu ima samo 24kw tako da to ni problem ampak je razmerje moc/teza 0.17,7kw/kg Gre se za ktm 660smc?? Fejst ne bi težili, ampak se bo pa ziher našel en, ki bo težil in ker je eden dovolj, da ti napiše predlog k sodniku, se pomoje ni za igret s temi stvarmi.. Povprašaj malakai-a s foruma, kakšne probleme je imel na ZZRju 250 zaradi malenkost premočnega motorja... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) Evo, še eden, ki vas bo od danes naprej ogrožal na cesti. :grim :grim Čestitam! Pa varno vožnjo in seveda velik sreče. :) Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil EuroBiker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 :lol1: pa ni pirat nov, to je napisu za unga, ker misli kupit motor z 1kw več v prometni kot je dovoljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirat9690 Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 :lol1: pa ni pirat nov, to je napisu za unga, ker misli kupit motor z 1kw več v prometni kot je dovoljeno Ne, ne, sem kar sebe mislil. :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) :blush: sori, čestitam :OK: pa veliko varnih KM (obojih :D ) Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 ni se mi dalo brati 115 postov pa bom zdaj vprašal: Koliko moraš bit star da lahko greš delat za 250 ccm.?? Ker zdaj sem 17 in nebi rad šel delat za 125 ampak za 250ccm koliko moram biti star? In koliko denarja to pride izit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 izpit ni za 250ccm ampak je omejitev 25kw in pa 0,16kw/kg teže motocikla, torej lahko voziš tudi 600cc z blokado (dobiš povsod) star moraš bit 18. pride pa okol 130k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se