Skoči na vsebino

Izpit

_miha

Priporočene objave

Lp

mene tud neki zanima, star sm 15 let ... 91 letnik ... maja mam rd.. zdj me pa zanima, kdaj grem lahko delat izpit za 125 in avto... ker jst bi to naredil skupaj, ker naj bi neki cenejš prišlo (tako sm slišal, zdj nvm če je to res) a za 125 grem lahko delat takrat ko sm v tekočem letu star 16 ... al ko sm že 16... ker jst sm mislil, da bi šel drugo leto delat ko bom maja 16 bi šel pa že februarja, da bi do rd naredil... sam pol je pa problem za avto, kolko morm bit star oz kdaj ga grem lahko delat? :?

plz mal povejte, vem da je ze velik blo tega napisanga...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@pleya: te bom spomnu ;)

da se vrnemo k temi...jst sm tud naredu dans :OK: :OK:

Cestitam, zelim ti velik srecne in varne voznje, pa po pamet :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ey neki me zanima

jst sm izpit delu pred 2ma letoma pa so mi tikrat rekli da čez 2 leti dobim neomejeno...zdej pa sm šow na upravno pa mi je zacela bluzit da sam 25kW....frendu u kopru pa so rekli da nej pride pa dobi neomejeno

kr nej bi še po tastarem zakonu delali al neki tazga?! :? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa kaj a ste vi nori????to smo že 1000x povedal...dej tih bodte že no :angry2: :angry2: :angry2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh brezveze čakt 18 d boš 125ko furu...sej menda lahko nrdiš izpit za avto pr 16ih sam pol morjo stari bit zravn k se furs...pol k maš 18 pa maš sam en par urc voznje pa glavno d postaneš "taprav" voznik...menda je neki sličnega al se je sam tko govorilo nevem no...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

preber si zadnjih 20 strani!!!al dej pa išči v temi pa dej "25kw" in ti bo vn vrgl 500000000x takih neumnosti k jih ti sprašuješ...mal si poglej :angry2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej menda lahko nrdiš izpit za avto pr 16ih sam pol morjo stari bit zravn k se furs...pol k maš 18 pa maš sam en par urc voznje pa glavno d postaneš "taprav" voznik...menda je neki sličnega al se je sam tko govorilo nevem no...

Pa kdo vam take buče govori? Dejte no se mal umirit, pa ne verjet vsakemu no. Izpit za avto lahko narediš šele pri 18 letih.

139. člen ZVCP-ja ti pove vse.

Na hitro: S šestnajstmi leti in pol pa se boš lahko usposabljal v avtošoli, vozil motorno vozilo pod nadzorstvom spremljevalca in pri 18 letu pristopil k izpitu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nareduuuuuuuuuuuuu :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D Hvala za vse dobre želje :) :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mah to se en vaški mulc spomne in naivneži verjamejo pol pa zasadijo te lepe bučke naprej .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nareduuuuuuuuuuuuu :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D Hvala za vse dobre želje :) :yea1:

čestitam :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že tretjič.. NAAAAAAAAAAAJlepša hvala za čestitke :OK: tk sm vesel ko pogledam tisto roza knjigico pa vidim notri A <21 pa B :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!